satisfying, Random

Hejsa mennesker

Jeg har for nyligt lavet en regnbue, og det var meget fascinerende og satisfying, sååå nu tænkte jeg at jeg ville vise how to make a regnbue.

Ingredienser: En lommelygte, en cd, en telefon (til at dele det her nydelige syn med andre)

1. Start med at se en video om hvordan man laver en regnbue

2. Gør det de siger du skal gøre

Så er du færdig

(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

- Julie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hejsa Blog-univers

Idag fik vi besøg af bloggeren Lasse fra bloggen "Sidsel og Lasse". Han gav os nogle tips og tricks til en blog, som vi så skulle lave og det er også derfor denne blog eksistere ¯\_(ツ)_/¯. Nå, men altså, han tjener faktisk penge på det her bloggeri, så han er faktisk pro.

Det var lige en kort forklaring på hvorfor jeg lavede bloggen


(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

- Julie

Likes

Comments

bog, bøger, post

HEJSA BLOG-UNIVERS

Mit navn er Julie, og er 13 år. Jeg går i en skole ret langt væk fra mig, så buskortet er min gode ven. Men det er ret trist, når jeg ikke når bussen :(

Okay, det var en ret trist måde at starte inlægget på, så nu vil jeg gerne gøre det til et positivt indlæg, ved at... Fortælle en joke.

Banke banke på

Hvem er det? Find. Find Hvem?

Find Nemo!

Hahahaha, ok videre til næste emne

Nogle af mine ynglings ting at lave er, at læse bøger. Hvis jeg så har lyst til det så tager jeg et billede af bogen og lægger det op på min tumblr-agtige instagram-profil; juli.corn. Min instagram er ikke decideret en "bookstagram", men mere en profil hvor jeg poster hvad jeg vil. Temaet på min instagram er æstetisk, tumblr eller inspiration.

(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

- Julie


Likes

Comments