When life gives you an reason to smile, Just smile, cuz you will never know when the smile disappear.

I love you 

I need you 

Ihope you will be there.

when you need me, i will be there for you, but if you hit me with a stone. I will come after you and hit you harder back!

Instagram@julijaziegler

Kan inte mer än säga att veckan har varit hel okej! Har känt mig ganska okej, inte lika mycket mår dåliga kvällar heller. Så himla skönt!

Lilla M har inte varit i lika mycket rörelse nu dessa 3 dagarna. Dock blev han arg när jag drack proviva mango (de som är så gott).

Ska bli så skönt nu när min mamma & hennes man åker imorgon till Ödeshög! Ska fixa allt med ÄS själv & alla måltider ska planeras. Så storhandling idag! Har fortfarande inte riktigt bestämt ännu vad jag ska äta.. hmm! Jag hoppas A kommer någon dag & myser till de. Är så jobbigt att sova själv alltid.. sen vill jag ha ensamtid med han då jag jämnt är på dåligt humör!

Men ska försöka vara social med tjejens här innan de blir helg. Vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

God morgon!
Sitter nu på bussen på väg mot daglig vård enheten. Helgen har väl varit helt okej!

Kände att jag smått förstörde A födelsedag då jag bara drog på kvällen pga panik & illamående. Han dock komma en bit innan de kom upp lite.. Känner mig jämnt så otillräcklig där. Känner att han är värd någon bättre.

Han har varit hos mig mycket förra veckan, något som har gjort mig oerhört glad, något som har gjort att jag faktiskt orkar lite mer. Oftast kommer han med en positiv energi, men de händer även att han kommer med en liten mer negativ. Men är glad så länge jag får ha han hos mig!

Gick även in i vecka 29 i lördags. Inte lång tid kvar nu. M sparkar hela tiden, men börjar visa mer & mer rutiner när han sparkar, 06.00 10.00 14.00 17.00 19.00 02.00 lite efter & lite innan! De är mysigt, såklart. Men M är inte alltid så snäll, under helgen så har jag haft så ont att jag ibland har gråtit.. men jag får njuta så länge se går.

Men vi får höras sen. 👌🏼

  • 8 readers

Likes

Comments

Snart har de gått en hel vecka till. Tiden gå så fooort! Är även i vecka 29 idag. 11 veckor eller mindre kvar!
Idag fyller även A år, 20! Så jag & magen ska åka & fira honom men de blir nog brottning först!

Har varit vaken sen 05.50 imorse.. vilka tider man har lagt in! Har en sån idé i vad jag ska klä mig i, men tänk så är man för "fin" klädd? Asch, går hellre för fin än att vara fult klädd!

Men ska se om jag orkar ta mig ur mammas säng (ja, ni läste rätt, den är skön att ligga i efter frukost) puss & kram

  • 9 readers

Likes

Comments

Har inte skrivit något sen fredags då jag inte har haft ork. En hel del saker har hänt så ja, inte lönt att prata om.

Var på ultraljud i måndags pga att jag är på ätstörningen så de ville kolla att lilla M vägde osv rätt. De gjorde han med 1101 g vägde han enligt läkarna (hoppas inte på en stor bebis som ska komma ut sen)! Ska dit igenom om ca 3 veckor.

De går även bra här på avdelningen. Har gått upp 1 kg på en vecka! Yeyh för mig tror jag 😂

Blir väl dax för lunch nu.

  • 14 readers

Likes

Comments

Jag får väl leva med att jag inte är fin nog. Jag är inte tillräckligt fin för att bli omtyckt!

De är inte ofta jag somnar lycklig, de är inte ofta jag somnar utan att gråta. Jag önskar där fanns någon som kunde hålla om mig med.. Jag vill bli omtyckt, jag vill bli älskad!

Jag känner att jag bara blir sämre & sämre. När vänder de? När kommer jag kunna vara glad?
De börjar bli långdraget. Hur mycket ska jag orka?
Jag börjar ge upp.

  • 15 readers

Likes

Comments

Idag har dagen varit helt ok för min del. De är fortfarande de här "ät up din mat nu". Ser dom inte att man håller på?

De har hunnit gå 3 dagar på vården & de känns inte riktigt rätt. Jag säger till människor att de blir bättre men i själva verket så mår jag bara sämre. De är ju klart att jag vill därifrån, de är kanske därför jag bara mår dåligare för varje sak vi gör. Men de kanske tillhör processen.

Ännu en dag har gått utan att pappa eller hans fru ska höra av sig. Men vadå? Förstår de inte? Har de inte märkt hur jag mår? De är som att jag inte ens finns.

Känns som att vissa människor försöker undvika mig.. jag vet inte varför men jag känner bara mig i vägen hela tiden. Precis som att jag inte behöver finnas! Har dom rätt? När jag behöver som mest stöd så står jag här ensam, utan att hålla någon i handen. Jag är så ledsen för allt jag har gjort för att förstöra ert liv.. jag är inte tillräckligt bra.

  • 23 readers

Likes

Comments

Att bara falla ihopa utan anledning. När man inte orkar mer. När man bara är allmänt misslyckad. Inte tillräckligt bra nog! Att alltid känna sig otillräcklig, att man alltid känner att man måste be om ursäkt/förlåt för något man egentligen inte ska men ändå känner tvång till. Ett rent helvete varje dag!

Så nu ligger jag med en blöt kudde, gråtandes över att jag är misslyckad. Hoppet om att bli mig själv igen. Fast när jag ser de i huvudet så undrar jag "vem var jag innan? Hur har jag förändrats?" Jag vill vara den där kärleksfulla, trevliga, spontana & roliga människan. Jag vill slippa oroa mig!

De som är de sköna med detta är att där finns cirka 3 personen som bryr sig. 3 personer som står mig högt i hjärtat! Den ena försöker jag vinna tillbaka (verkar dock inte gå så värst bra 😂) de andra två lever jag med! De känns som om de förstår lite, försöker iallafall!

Så de är helt okej att ha bra & dåliga dagar. Förhoppningsvis så ser människorna att under dagen så behöver man höra något fint. Glöm aldrig de!

Uppdaterar imorgon. Hörs 👋🏼💕

  • 28 readers

Likes

Comments

Hello.. it's me..

Ja, men typ så känner jag mig nu. Dagen har varit hel ok faktiskt. Kände att jag inte passade in men tillslut fick de mig att prata osv med. De känns som att jag har andra som förstår nu! En sjuk person kan vara med andra sjuka personer haha :)

Något som berörde mig mycket de var från en person.
"Lycka till idag💕" jag sken lixom upp när han skrev de. Framförallt när han till och med frågar om de har gått bra under dagen. Just de här småsakerna kan göra ens dag så jäkla härlig!

Sen till de andra som gör mig arg.. ja, okej. Min pappa & hans fru är i Afrika. Men man kan väl ändå skicka & höra hur de är med en. Eller undra varför man ska gå på daglig vård istället för skolan.. nej, men alltså de gör mig bara så jävla besviken alltså.
Nej, men här kör vi på att helt skita i att fråga hur jag mår osv. Ja, jag tackar för dessa åren!

Samma tid imorgon 05.50 ringer klockan & 07.15 går bussen. Ser fram emot morgondagen även fast jag inte vet vart jag ska eller hur jag ska göra..
Men de löser sig väl.

Ska försöka vila lite på bussen nu. Vi hörs!

  • 33 readers

Likes

Comments

Jag önskar jag kunde skriva något roligt & positivt här, men jag är inte den människan än.
Med gråten i halsen ligger jag själv i sängen & försöker intala mig själv att jag är viktigt. För shit, jag kommer inte ihåg sist någon sa att jag var de..

Jag vill bara bli älskad för den jag är. Okej, ja. Där är ju dem som skriver till en men är man intresserad? Verkligen inte! Man vet trots allt vad man vill ha men inte kan få. Dagarna går & jag vet om att jag inte lär få de jag vill ha. Han lär tappa de sista han hade om mig!

De är väl då sen när jag har fött & gjort rätt för mig jag återgår till mitt gamla jag? Festa, umgås med vänner & ligger med andra. Alkoholen var min bästa vän varje helg förut, sen träffade jag A & tvärstoppade där. För då hade jag annan människa att lägga tid på.. men nu verkar de ha varit i förgäves!

Dax att gå vidare? Han verkar ju ha funnit andra..
kan lika gärna då avsluta allt & försöka bli kär i någon annan. Men hur enkelt är de egentligen? Att försöka ha de stödet som en gång har givits?

Men tro mig, R skulle väl inte tacka nej för att jag gick tillbaka till honom?

Puss från oss. Höres !

  • 37 readers

Likes

Comments

Många dagar önskar jag bara att jag skulle dö..
Jag har inte ork till så mycket längre!
Råkade gå igenom mina bilder idag & där var en bild som tog knäcken på mig tyvärr.. De var en screen från en konversation med mitt ex "jag kommer stötta dig mer nu än innan" efter jag hade läst de som kom tårarna i flod..

Har nog inte mått så dåligt som jag har gjort de senaste veckorna sen jag hade mitt självskadebeteende! Vet inte vart jag har mig själv längre, vill bara fly från allt.
Jag vill bara vara mitt gamla jag, men nej. Jag glömde, de valet förstörde jag för 7 månader sen. De är klart att jag är kvar endast för denna lilla sak som jag bär på, min stolthet, min bebis som jag kommer få hålla om endast någon månad. Endast därför drivkraften finns.

Men att vara själv i två saker samtidigt är som att ge upp direkt. Vart fan är de stödet när jag behöver de? Varför sviker ALLA när man väl behöver dom som mest? Livet verkar såå enklare när man inte finns.

Trots allt, hela veckorna går ut på att jag sitter hemma själv utan några vänner. Kul.. aldrig någon som ringer & frågar hur de är eller om man får komma på kaffe. Men jag & M klarar oss helt själva, bara du & jag för altid.

Så nu ligger jag i sängen & försöker sluta gråta pga att jag ska vara på daglig vård på måndag.. fan vad jag hatar mitt liv.

Hörs..

  • 40 readers

Likes

Comments