I lördags så åkte jag och Clara till Tuna park för att äta frozen yoghurt, och Gud så gott de var. Det måste jag bli bättre på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​18 januari 2018 och det är dags för nya blodprov,​ men så lätt ska det ju inte vara. Varför det liksom, ingen spänning i vardagen då ju, eller? Mitt öga stå ut igen, jag sover men vaknar lika trött som när jag somnade. Jag måste ta prover för att kolla Levaxin nivåerna, som inte fanns på beställningen som man så fint kallar det. Mycket krångel blev de, få tag på läkare och sjuksköterskor som måste "godkänna" att sköterskan som ska ta det, får göra det. Men med receptionister som inte vill hjälpa till, förlåt men varför jobbar man på ett sjukhus med en sån inställning. 

Nog om det, så ringde min läkare mig och frågade hur jag mådde och jag berättade hur det var. Han sa som det var att mina värden inte alls var bra. Jag har haft mer hjärtklappning, än normalt osv. Alla symtom som jag hade innan operationen har mer eller mindre kommit tillbaka. Så in på fredagen akut för att ta fler blodprov och se om det är sköldkörteln det är problem med. Som jag då tidigare i våras opererade bort, så de ska alltså vara något som kan vara kvar så läkaren. Men biopsin sa att de hade fått med sig allt. 

Så som det är nu väntar jag till på måndag då  svaren på blodproven ska komma tillbaka. Kommer de tillbaka positiva, då  är jag tillbaka på ruta ett igen. Det känns ju inte lika kul. För då finns det bara en väg och det är att göra om operationen igen, vilket ja,  det skulle man ju kunnat vara utan.
​Livet sätts på paus igen. Allt är så konstigt och jag väntar mig väl mer eller mindre på att det ska bli måndag. 


Likes

Comments

Är sååå sugen!! Vill verkligen bara boka en resa till Paris, Marbella eller någonstans. Skulle bara vara så skönt att veta att man ska iväg! Paris i vår skulle ju vara guld verkligen, vem men ska man åka med. Haha problemet, får dra med mamma. Förstå Paris, en solig vårig eftermiddag. På en ute servering med en sen lunch efter shopping. Låter verkligen lockande!

Likes

Comments

Kär i båda dessa väskor, skulle dock kunna tänka mig ysl med silver detaljer också! Båda super snygga, vill köpa en till väska i år! Men vart kär i den från LV super länge men osäker om den ens finns längre. Vilken tycker ni är snyggast?

Likes

Comments

Min lilla Dior, älskar att gå ut på promenad eller ja älskar är väll ett starkt ord. Men när man väl kommit ut så tycker jag de är super skönt. Tur man har en hund som man kan dra med sig!

Likes

Comments

Ett samarbete för Instagram men måste verkligen tips om just dessa produkter. De är de jag testat från dem men älskar verkligen dem, skin roller gör verkligen sin sak. Jag har sätt att min hud blivit slätare och super mycket lyster, då blir man ju glad. Så är du sugen på att testa så gör de!

Likes

Comments

Likes

Comments

Behöver verkligen fixa till mitt rum, nytt år ju dags att ta tag i saker och inte bara ha massa ursäkter. Älskar sideboarden, perfekt att de är glas då de inte blir så tungt, utan blir lätt och luftigt. Kommer bli super snyggt, framför mitt fönster har jag tänkt. Puffen får jag se om jag lägger i samma beställning, lite fundersam på färg... Men har ju funderat länge på att ha mörkblått som en accent färg. Så kanske blir de ändå! Planen att ha den vid spegeln, men vet inte om de blir för trångt. Har ett så litet rum så måste verkligen göra det bästa av de. Men sånna puffar är så fina, annars får väll mamma ta den eller något. Blir nog bra. Det är ju bara färgen jag funderar på...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur gott, asså älskar ju detta. Så fräscht, och rotfrukts chips kan nog vara den nya favoriten!

Likes

Comments

Lördag, och familjen gjorde i ordning sig för att åka ner på stan. Jag och Clara var hungriga så vi fick subway, sen vidare till elit där de var ”air hockey” turné. Som min farbror var med och spela så vi kollade lite på de. Mysigt ändå.

Likes

Comments

Frukost kan ju va de bästa som finns! Veckan har hittills rullat på, skönt att vara tillbaka i rutiner. Nu längtar man efter lönen som försvann i Sälen och uppladdning av de. Köpa nytt skidställ osv, ska fota de så ni ska få se de också. Men snart är de helg igen och veckorna bara springer förbi en, helt sjukt. Snart är de sommar igen. Som jag längtar, är typ några sekunder från att beställa en singel resa till Marbella och bara äta och ha de bra i solen! Någon som är sugen??

Likes

Comments

Blivit lite beroende av naglar, eller ja tycker de är så skönt att slippa måla och måla om. Nagellack försvinner osv. Men nu växer dem ut och man måste gå och fixa nya men var mindre kul i Sälen när jag skulle lyfta ner skidor och tippen gick av i hälften...

Likes

Comments

Baconlindad sparris men ojoj oj, hur gott som helst. Verkligen ett tips, gott till grillat, dela upp i mindre delar och ha i en sallad. Lätt och hår snabbt att göra, ni måste prova de!

Likes

Comments

1. HÄR // 2. HÄR

3. HÄR // 4. HÄR

Är nog lite shopping beroende, men inte till en överdrift... En massa fint på NAKD men just nu måste jag nog chill lite med shoppingen. Får spara mig nu tills jag ska till huvudstaden och då kan shoppa massa istället.

Likes

Comments