Lördagen är kommen och det ät dags att vila upp sig, det var länge sen man kunde göra det alltså.

Dock så vaknar jag lika tidig som jag gör när det är skola, men jag känner ändå att man kan vila ut sig när man inte har något att passa. Det är ingenstans jag ska eller något. Jag ska bara ligga i sängen och mysa med min älskling utan att behöva oroa mig för någonting.

Just nu spelar min booboo GTA V och det går väl bra för honom. Han har precis klarat av ett uppdrag, tror inte att jag hade klarat av det. Jag har ju också GTA V hemma hos mig, jag har även FIFA 17, och båda dem på mitt PS4, rätt coolt va ;)

Nu ska han spela vidare och jag ska ligga och kolla på, kan ni tänka er, jag ser inte på Gossip Girl nu.. Vad har hänt? Dock såg jag det när jag vakade och han sov.. :)

Ha det så bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här ligger jag, i sängen och tittar på Gossip Girl ;)

Har det bättre än aldrig förr, även fast min pojkvän inte är med mig här och nu, jag vet ju att han alltid finns där för mig ändå oavsett avstånd mellan oss.

Har inte mycket i skolan att göra, mest plugga lite matte till prov kanske lite natur också..

Spelar fotboll som vanligt och jag brinner för det som aldrig förr, även fast det inte har gått så bra för mig på cuper och liknande.

Har vänner och icke vänner (som jag bryr mig mindre om) just idag tänker jag bara att det är deras förlust och inte min. Tycker om att mina vänner finns där dem finns och att man har den vänskapen som man har.

Livsgnistan lyser verkligen nu, dock kan den slockna när som helst som jag tror alla vet att den kan göra hos alla. Det finn ju ändå dagar som man är gladare än gladast och dagar som man är argare än argast och ledsnare än ledsnast.

Hoppas er livsgnista också verkligen lyser lika mycket som min!


Likes

Comments

Nu sitter jag i sängen med min data och kan ni gissa? Jag har Gissip girl med mig haha. Konstigt nog som alla kan tycka så är jag inte med mitt hjärta men det är på grund av att jag har cup imorgon tidigt och han har match imorgon lika tidigt fast hemma hos sig. Därför kunde vi inte sova med varandra inatt :/

Jag spelade cup igår och jag måste säga att det gick väldigt bra, bättre än förväntat faktiskt. Vi vann två matcher och spelade 0-0 den sista. Det resulterade till att vi vann vår grupp och gick vidare till slutspel imorgon.

Idag var jag på möte med mitt jobb och jag kan bara säga att jag blev väldigt snurrig i huvudet och väldigt osäker som händer i mitt liv. Jag blev trött på allt när jag kom hem till booboo igen och ville ingenting typ.. Undrar varför...

Hoppas att ni har haft de bra dem dagarna jag inte har gjort inlägg.. Jag har inte gjort så mycket inlägg den senaste tiden eftersom jag kollar runt på lite andra portaler och ska se om där finns något annat som passar mig bättre då jag inte längre är säker här. Dock har det absolut ingenting med själva portalen NOUW att göra, det är mer jag vill kolla vad som finns och kanske förnya mig och hitta fler läsare.

Ha det bra :*

Likes

Comments

Nä, man var verkligen inte redo för denna sjuka snöstormen som har inträffat. Verkligen inte måste jag säga. Vi satt i skolan och då kommer vår mentor och berättar att om det var svårt och långt för oss att ta oss hem så fick vi gå. Vi tjejer stannade en liten stund innan vi gick. Som tur var hämtade min pappa mig och min cykel.

Ikväll inväntas en ny träning och jag har inte en aning om hur jag ska komma dit eller om den överhuvudtaget blir av. Jag anser själv att vi måste och behöver träna i laget då vi har en cup snart.

Ha det så bra nu denna snöiga onsdagskväll <3

Likes

Comments

Alla har nog någon gång varit med om denna tanken som jag varit med om idag. Jag satt i skolan och funderade på vad jag skulle göra när jag kom hem och då dök den första tanken upp. 1: Ska jag gå hem och packa för att dra till gymmet och sedan prestera där. Efter det kom då tanke nummer 2: Ska jag cykla in om ICA och handla lite och sedan cykla hem för att slänga mig i sängen och kolla på Gossip girl för tredje gången.

Gissa vilket alternativ det blev

Jag tror att många har varit med om den tanken innan. Den tanken att man inte riktigt orkar anstränga sig så mycket och istället tänker man "jag tar det en annan dag" För jag kan verkligen inte vara den enda personen som har och som tänker så. (hoppas jag haha)

Så nu blev det då sängen med lite chokladmousse tillsammans med Gossip girl och jag ångrar det inte just nu iallafall..

Idag har det då varit den första dagen i skolan på en ny termin och jag måste säga att jag helt glömt att det har varit jullov för helt plötsligt känns det som att vi gått i skolan hur länge som helst... Vart kom den tanken ifrån egentligen?

Jag vill inte komma tillbaka till prov, test, förhör, inlämningar och allt annat..

Det är mycket jag måste säga idag haha..

Håller ni inte med om att detta filtret på snapchat är HUUUR sött som helst? verkligen riktigt gulligt!!

Likes

Comments

då man får den där söndags känslan (trots att det är måndag) och man verkligen känner att skolan börjar och det blir åter till de gamla rutinerna.
På något vis ska det bli skönt att komma tillbaka och träffa alla igen men själva skolarbetet kan vi minska på lite..

Jag sitter och funderar på om något kommer bli ändrat under den kommande terminen och jag kan inte avgöra det. Det blir träning som vanligt i skolan och jag vill själv ta tag i att börja på gymet och sedan satsa mer på träningarna.
Det jag också vill göra är att jag vill göra ifrån mig bättre på skolarbetena som vi har.

Likes

Comments

Idag hade vi träning och det gick väldigt bra! Jag verkligen älskar inomhusträningarna för jag tycker det går så snabbt och det är intensivt. Sen älskar jag cuperna och man blir så sammansvetsade.

Åh, måste bara säga denna jackan/ofta är så himla snygg och fin! Jag vill verkligen ha en sådan!
Eller vad tycke ni?

Likes

Comments

Idag har jag varit och köpt nya sminkborstar medans min älskling sov.. som alltid kl 11 på morgonen..
Och jag måste bara säga att jag är så himla nöjd med dessa borstarna, vänta bara tills mitt smink kommer hem 😍
Allt tillsammans blev 375kr (tror jag)
Real Techniques sculpting brush - 149kr
De två andra borstarna är från Lindex egna:
Orangea - 69kr
Rosa - 59kr
Svamparna kostade 49kr styck :)
Därefter har det bara varit en mys dag, vi måste ju passa på nu innan skolan börjar igen :/

Likes

Comments

Detta fick jag av min pappa och hans tjej i julklapp. Min pappa har inte varit hemma på två veckor så därför blev det julklappsutdelning idag.
Jag är så himla nöjd med dessa tre sakerna alltså!!
När jag fick dehär så blev jag så sugen på att beställa nytt smink från nätet så de gjorde jag. En palett från Makeup Revolution och ett countour sett från Beauty UK
Ni kommer få se mer när dem kommer hem till mig :)
Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg hem med min booboo och han har spelat cup. Man kan väl säga såhär att enligt mig gick det väldigt bra för dem men om man frågar han så gick det verkligen inte bra, haha.
4:de plats, jag menar det är väl inte dåligt, tänk på dem som inte ens kom bland top 4. KLART DET ÄR BRA. Jag är iallafall stolt.
Nu till de andra...

7 MÅNADER!!
Idag har jag och min älskling sju månader och jag är så himla lycklig av att ha honom vid min sida. Jag kommer aldrig någonsin lämna denna människan då han ALLTID får mig på bättre humör och ja han är min andra halva.
Nu ska vi gå upp på hans rum och så får vi hoppas på att han släpper cupen och blir lite gladare :)

Likes

Comments