Jag är tillbaka, eller iallafall för några inlägg.
Som tidigare nämnt bor jag numera nere i Lund tillsammans med Pontus, jag ska spela volleyboll i Lund.. och friidrotten är upp och ner efter skadan. Men nog om det. Tänkte försöka styra upp en träningsblogg/ vardagsblogg. LYCKA TILL JULIA!

Idag blir det en lugnare träningsdag eftersom jag har kört på i snart två veckor utan vilodag. Ajabaja jullan. Men i morgon blir det nog vila eftersom det är Midsommar?!?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Woooowww det var verklingen riktigt längesedan jag skrev något här. MYCKET har hänt sedan sist.

Vi kan börja med volleybollen: den rullar på, vi leder serien och till helgen har vi vår sista seriematch mot Lund. Sedan börja slutspelet, det kommer bli hektiskt. Vi vann förresten GP, vem hade trott de om oss innan säsongen började?

Friidrotten: Ja det finns inte jättemycket tid för den för tillfället. Eftersom jag får spela mycket i år har jag valt att lägga lite extra fokus på volleybollen och därför får friidrotten vila lite. Är dock taggad på att komma igång ordentligt till sommaren och efter slutspelet.

Livet? jooo har börjat studera Ekonomi kandidat nere i lund. Kursen som jag läste i höstas gjorde mig väldigt taggad på att fortsätta plugga. Om några veckor ska jag dessutom bli sambo nere i Lund. Yes mycket har förändrats. Det är ofta som jag känner mig stressad och lite smått orolig hur jag ska hinna med allt men det går när man mår bra.


Likes

Comments

I veckan som kommer är jag ensam hemma. Ska alltså lyckas ta hand om mig själv, hundarna, huset samtidigt som jag ska försöka lyckas att träna alla träningar, plugga och skriva min första tenta och göra alla hushållssysslor.

Aja det ska bli spännande och se hur det fungerar.

På söndag har vi vår första match för säsongen i Danmark.


Likes

Comments

Fick hem min fina kenzo tröja igår och ett skal till mobilen. Helt sjukt så snabb leverans det var!

Idag har jag hunnit med att vara på gymmet. Lyckades trilla på en box, så det blev inte den bästa träningen. Ska snart bege mig till skolan och ikväll ska familjen titta på bio tillsammans så mysigt!


Likes

Comments

Har haft världens bästa helg. Började med att käka på Torstens under fredagen med Natta, Lina, Karin och Micke.
På lördagen träffades vi igen och spelade beach med ett lite större gäng. Så roligt!
Igår var jag först och tävlade i Ystad med ett okej resultat i kula. Därefter stack vi hem och jag släpptes på stranden för att spela beach (igen) med nästan samma gäng. Så lyckad helg!


Likes

Comments

Fick ledigt idag och det tackar jag för! Solen skiner över lilla Ängelholm och jag ska träna friidrott ikväll. Detta är och kommer vara en bra dag.

Likes

Comments

Mindre fräscht men oj så bra det känns efteråt. Körde på bra på gymmet innan.

Stack direkt hem och började fixa några matlådor och bakade bröd. Nu ska jag snart hoppa i mina inlines och bege mig mot träningen. I morgon är det jobb och träning på schemat, visst är det stora variationer i min vardag?


Likes

Comments

Fick precis som resten av Sverige reda på antagningen inför hösten idag.
Det är klart, jag ska studera idrottspsykologi i Lund.

Nu har jag precis hällt upp lite celsius och ska snart bege mig till gymmet för att komma i gång lite.

Likes

Comments

Hur skönt är det inte att gå och lägga sig igen efter att man har ätit frukost?

Just nu ligger jag i sängen och bara njuter. Tänkte att jag skulle sticka till gymmet nu på morgonen men detta var alldeles för skönt för att lämna min plats. Därför får det bli ett pass efter lunch, innan volleybollen ikväll.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, kanske till och med ta en liten tupplur.

Likes

Comments