Header

Hallå kompisar! Fredag idag, dagen alla människor längtar ihjäl sig efter varje vecka. Vilket jag å andra sidan kan förstå. Jag är faktiskt fortfarande hemma i Lycksele, tycker att det är så skönt att vara hemma. Dessutom är det hur fint som helst nu när snön fallit, älskar älskar vintern!

Kolla så fint! Jag var faktiskt förbi i Umeå en sväng i måndags mestadels då jag hade en tenta. Tentan gick för övrigt riktigt dåligt, allt det som jag kunde kom självfallet inte med. Inte ens förvånad men det känns riktigt surt. Ska man tänka positivt så är det väl ändå tur att det finns omtentor men jag känner mest att jag inte har tid med det. Vi påbörjar dessutom en ny kurs om lite mindre än en vecka så det känns verkligen som att omtentan kommer vara i vägen.

Annars så hann jag med en liten träff igår med mina kompisar. Först så for vi och hälsa på vår gamla skola och träffade några utav våra tidigare lärare och sedan for vi på en fika inne i stan, supermysigt och välbehövande för oss alla skulle jag tro! Dels då det var ett tag sedan vi sågs. Planerna för i helgen är att plugga, känns verkligen som att det är det enda jag gör just nu men det är faktiskt så. Plugget har egentligen aldrig varit något större problem för mig, alltid tyckt om det och alltid värderat det som högst här i livet. Utbildning kommer först senare kan man unna sig annat!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Kände tydligen för en ny början återigen så då fick det vara så. I skrivande stund så är jag hemma i Lycksele vilket känns jätteskönt. Senast vi hördes så hade jag just fått jobb på onkologen i Umeå men det förändrades faktiskt rätt snabbt. På min 2:a jobbdag fick jag ett besked om att jag fick in mig på sjuksköterskeprogrammet i Övik vilket jag självfallet tackade ja till. Skolan är på distans men vi har några dagar i månaden som vi måste vara på plats i Övik vilket är superkul då man får träffa klassen. Allt annat sköts hemifrån via datorn. Så livet i augusti förändrades riktigt snabbt men skolan var det bästa valet för mig, älskar ju skola haha! Jag har valt att än så länge vara kvar i Umeå, jag trivs ju superbra och har närmare till Övik än vad jag skulle ha haft ifrån Lycksele. 

Nu ska jag faktiskt unna mig lite nutellakaka som jag bakade igårkväll och träna lite på latin. Vi hörs snart igen :)

Likes

Comments