Header

Hejsan godingar!
Senast jag var här så hade jag just tagit studenten men här sitter jag nu 2 månader senare. Tiden har gått så otroligt fort, lite skrämmande nästan. Det har i alla fall varit mycket jobb och mycket Umeå. Vi har försökt flytta över saker och fixa i ordning så att allting är färdigt nu när jag ska flytta in. Ungefär 3% utav den tiden har jag hunnit umgås med mina kompisar, lite tråkigt att det inte blev mer men ni vet vuxenlivet..

I skrivande moment sitter jag hemma i Lycksele, den här veckan har jag haft ''semester'' och den här veckan är även den veckan som jag flyttar. Har egentligen inte riktigt bestämt när jag ska fara men det tippar åt helgen. Vill vara hemma så länge jag kan men vill också fara iväg någon dag i förväg för att börja vänja mig, kommer bli ganska svårt för mig att helt plötsligt bo själv. Planerna med skolan gick inte riktigt min väg då jag kom in i Luleå så jag lägger skolan åt sidan ett tag och jobbar istället, sedan söker jag igen! Så på måndag börjar jag på onkologavdelningen på Nus, låter så intressant och spännande. Dessutom känns det så otroligt lärorikt också. Sedan är jag väl rätt less på Lyckseles kommun vid det här laget så det här blir bara bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av de fina grejer jag fick på min student. Så tacksam verkligen, kommer passa perfekt till lägenheten! Ni lär nog även kunna gissa vad min favoritfärg är efter det här haha :)

Likes

Comments

och äntligen kom den stora dagen STUDENTEN!!!! Dagen började med champagne frukost som ägde rum hemma hos Michaela, så mysigt! Efter dryg en timme började vi gå skrikandes, sjungandes och visslandes mot skolan. Där var det dags för studentfotografering och lite fika med våra klassföreståndare där tusen känslor kom fram och halva klassen satt och grät. Efter ett tag lyckades vi alla skärpa till oss och samlades i idrottshallen med alla andra program. Där var det stipendieutdelning samt lite underhållning. Vi blev kvar där i ännu en timme fram tills vi fick äta lunch med våra klassföreståndare.

Det allra sista som väntade oss var betygutdelningen som gick rätt snabbt, efter det gick vi ut ur skolan för att därefter möta upp våra familjer. Kort därefter väntade flaket på oss (där lyckades även min telefon flyga ner och gå sönder) men men man tar studenten bara en gång! Senare var det dags för mat samt presentöppning hemma. På kvällen samlades hela min klass hemma hos Filippa där vi drack, åt och myste fram tills det var dags för tjuvjakt på stan. Hela kvällen avslutades på hotellet med alla glada och mindre glada studenter haha!

Vilken dag och vilka känslor hörrni. Det här är bland det bästa jag varit med om!


Likes

Comments

Vilka härliga dagar det har varit på sistonde! Studentveckan kickades igång med världens mest efterlängtade helg, brännbollsyran. Som man har längtat alltså! Helgen var självfallet hur bra som helst, älska älska! Därefter fortsatte veckan med balen, där även den var hur bra som helst. Vädret var inte på vår sida då det regnade men vi hade så kul ändå!

Likes

Comments

Contains affiliate links

(Klicka på bilderna för att komma till de olika delarna)

Hur snygga är inte dessa? Perfekt inför sommaren! Brännan kanske inte blir den bästa men dem är ju så fina! Har i alla fall suttit och kollat på bägge under en längre tid nu men kan fortfarande inte bestämma mig om vilken jag gillar mest.. i-landsproblem haha! Vad säger ni? 1:an eller 2:an?

Likes

Comments

Hej vänner! Vilket underbart väder det har varit dessa dagar, jag har verkligen njutit varenda dag. Sedan så är jag färdig med allting i skolan så det känns självklart jätteskönt. Denna vecka var dessutom kortvecka då vi gick enbart 2 dagar, vi har ju som ingenting att göra där längre haha.. Lite tråkigt kan jag tycka samtidigt (älska skola) men det blir nog rätt så bra med studenten också :)

Något mer jag gjort dessa dagar är också att jag varit rätt mycket i Umeå, det är ju faktiskt så att lilla jag har fått lägenhet där och flyttar dit nu i sommar. Helt sjukt! Umeå har ju alltid varit en tanke efter studenten samtidigt har jag förträngt ''framtiden'' lite och nu händer det! Hittills så har vi fixat iordning sängen som är det viktigaste enligt mig (älskar sängar) Allt annat tar vi lite eftersom, spännande spännande!

Likes

Comments

Hej finisar!
Äntligen är jag tillbaka hemma i Sverige, trots att Rhodos var helt fantastiskt så känns det jätteskönt att vara hemma. Jag är ju en sådan person som snabbt börja sakna hemmet, borta bra men hemma bäst! Veckan i Rhodos var jättebra verkligen, vädret var dessutom på topp så det gillades mycket.

Men nu är det tillbaks till verkligheten och skolan och även det känns jättebra. Massa roliga saker som väntar nu framöver också, brännbollsyran, bal och studenten! Så nu gäller det också att ligga i med alla skoluppgifter.

Likes

Comments

weheartit

Gaah nu börjar nedräkningen!! eller okej, den började faktiskt för länge sen haha men nu är det riktigt nära! Om hela 9 dagar far jag tillsammans med en kompis ner till Rhodos. Känslorna är blandade, i ena stunden känns det lite läskigt då vi far alldeles själva men i andra stunden finns det inget som känns bättre. Dessa dagar lär nog dessutom gå riktigt snabbt så snart börjar också packningen och senare bär det nästan iväg. Längtan är enorm!

Likes

Comments

Hej finisar!
Tisdag och påsklov, känns helt underbart! Dagen började med 8km intervaller och lite hemmaövningar, tyvärr hann jag inte göra allt det jag ville då det mitt i träningen slutade med ett stort illamående. Så jag fick istället sitta framför toaletten.. varför det blev så vet jag faktiskt inte, åt bra till frukost och tyckte att jag tränade rätt lugnt men jag kanske tog väl för hårt i ändå. Eller om det kanske var bcca:n, ingen aning! Sen dess har jag i alla fall bara legat i sängen då jag fortfarande mår illa och så lär det nog bli resten utav kvällen också. Lite tråkigt men så får det bli, nya tag imorgon!

Likes

Comments

Musik

Här är 3 favoriter som jag lyssnat riktigt mycket på nu på sistonde, så bra!!

Likes

Comments

Hej på er och glad påsk!! 🐤
Nu tänker jag försöka mig på det här igen, den här gången blir det förhoppningsvis lite längre än sist haha.. Dagen har i alla fall just börjat så det jag har hunnit göra är äta frukost och ta mina mediciner. Jag har inga speciella planer för dagen så den blir nog rätt lugn och det känns ju skönt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments