​Uppdatering kommer inom kort, funderar nämligen på att byta bloggportal!

Puss och kram!

Likes

Comments

So over it

Likes

Comments

Likes

Comments


This ain't love it's clear to see, but darling stay with me

Onsdag, vilket betyder utgång och andra roligheter. Idag är vi bjudna på event på Café Opera, the place to be. Innan det ska jag styra en liten middag för mina fin bästa vänner och sedan ska vi troligtvis föra antingen hemma hos mig eller hos min killkompis Sven. Idag jobbar jag hemifrån från klockan 11 till klockan 16, sedan ska jag rusa ner till stan och inhandla balsam och schampoo samt någon cool tröja att ha på mig. Vill köpa någon ny tröja från min favvobutik Beyond Retro, kanske möter mamma därnere och checkar lite, we will se!

Ska även möta Oumie och har tvättid idag från 11 till 14, blir ett tight schema men I can do it! Måste även fixa något typ av vin tills ikväll, lutar mot vitt. Ska be Karla att skicka en lista på viner, hon jobbar ju trotsallt på Vingruppen så hon lär ha koll. Juste, imorse när jag vaknade såg jag denna video på facebook, och jag bara bölade sönder, ni vet när man inte kan kontrollera sina känslor och allt bara blir för mycket. Jag började tänka på hur det egentligen ser ut i världen nu för tiden och vad vi människor har skapat, en värld full av hat, sorg och hemskheter, FY. Videon handlar om alla som kämpar på havet mellan Turkiet och Grekland och som krossas mot dom vassa kusterna som Grekland är omringade av. Hur de kämpar för livet och blir separerade från sin familj under den långa resan. Det handlar om Sjöräddningssällskapet som rycker in och man får se hur de räddar små barn och familjer som är strandade på klipporna, så himla svårt att förklara, men videon var väldigt fin mot slutet och värd att titta på, sök på Sjöräddningssällskapet på Youtube så borde ni hitta den.


Här har ni förövrigt en väldigt fin låt.​

Likes

Comments

Likes

Comments

Det här med känslor. Det är hatkärlek. Jag hatar att älska dig men samtidigt hatar jag mig själv för att jag jag älskar dig så mycket.


Likes

Comments

Hello finaste finisar

Slutade precis jobbet, eller jaaaa jag jobbade hemifrån idag. Det var mysigt men hade inte speciellt kul mot slutet då det inte fanns så mycket att göra dvs. personer att ringa. Snart ska jag gå och handla mat och lite godis sen blir det nog en helkväll med att kolla på film och serier. Gick upp 06 imorse då jag hade risktvåan på Gillingebanan imorse. Det var verkligen sjukt kul! Fick köra på en halkbana, 90 km/h och sen tvärnita på en jätteisig bana och sedan fick jag testa att volta i en bil. Eller det var egentligen bara en bil som snurrade upp och ner inomhus men man lärde sig sjukt intressanta saker iallafall. Sedan har jag haft en ganska ointressant dag helt enkelt, funderar på att ta en tripp till gymmet men tror att det får bli imorgon förmiddag istället, orkar verkligen inte det nu. Och det här ständiga dilemmat med vad man ska äta till middag också, har ingen aning om vad jag är sugen på.

Nä nu ska jag ta mig upp ur sängen och knata till matbutiken som ligger typ tre minuter ifrån mig men jag klagar ändå eftersom det är uppförsbacke och det är kallt, sådeså.

Pusssaaarrr

Ps. Fick en kommentar från vart mina solglasögon är ifrån och dom är ifrån mitt jobb i Sturegallerian Sunspot Store, eller jag har köpt dom där. Dom är ifrån ett italienskt märke som heter Italia Independent. Länkar liknande här. Tror det finns ett par kvar med 50% på så checka i Sturegallerian!

Likes

Comments

Hej manos

Ligger för tillfället i sängen med Evelyn, vilket är min lillasyster. Hon stannade här i min lägenhet när jag gick ut igår. Hade kul igår men inte lika kul som i fredags fast nu får det vara nog med festandet för ett tag. Samma sak egentligen som händer hela tiden även om det är askul att gå ut med sina tjejkompisar och dansa och dricka goda drinkar.

Idag ska mamma, jag och syrran ner till stan och ta en tur där, fika ska vi också göra, ska bli mys. Har ingen söndagsångest alls, roliga saker som händer i veckan, varvat med jobb. Och sen är det ju löning på torsdag också, det ser man fram emot.

Här kommer lite bilder från gårdagen och i fredags

Likes

Comments