Hur besviken blev jag inte över den nya ytterdörren (på bild2)...?Säkerhetsmässigt är den ju klockren och jag slipper höra VARENDA konversation som mina grannar har i trappen. Men färgen ek, kom igen! Den vita passade så mycket bättre in eller varför inte en grå? Nu ser dörrkarmen ännu gulare ut än innan också så jag funderar faktiskt på att måla den...dörren får jag väl leva med eller göra en fuling o måla den på insidan bara. Kanske löjligt att hänga upp sig på en färg. Men jag förväntade mig något annat bara som man lätt gör ibland...

Annars har det inte hänt mycket i livet. Eller jo.. i söndags var jag och Tessan och hälsade på Sandra i hennes nya lägenhet. Är så glad att hon är "hemma" igen efter mer än ett/två år i Vörnamo. Tror hon kommer trivas jättebra i nya lägenheten och att vi kan umgås alla fyra igen! Och imorgon ska jag till Sofies lägenhet som hon har köpt! Alltså OM jag är stolt och förväntansfull! Så glad och stolt över att ha så fina vänner runtomkring mig. Vet inte vad jag hade gjort eller vem jag hade varit utan er! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Passade på att ta några bilder på hortensiabuketten innan den vissnar.

Tog en paus från mitt sträckkollande av S.A.T.C, tog en powernap gånger två, lagade lite mat och nu sitter jag här igen. Det här har varit den lugnaste helgen på länge men precis vad jag behövde. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen iväg till Tessan en stund.

Pussar <3

Likes

Comments

Nu vet jag varför jag hoppat över mensen i flera månader. Hade helt glömt bort hur hemskt ont det gör och hur känslig man blir. Får knapra värktabletter så jag orkar med några timmars jobb! Puss på er!

Likes

Comments

Här har vi det ENDA som var bra med den här dagen och det var att jag fick tag i den här godbiten fast i svart. ☝

Annars har det här varit en av dom sämre dagarna på länge. Har haft sjukt nära till mina känslor. Arg och ledsen konstant. Så illa att man har lust att lappa till någon på käften ungefär. Det är stressigt och mycket som ska göras på jobbet och jag längtar verkligen tills rean är över och ordinarie personal är på plats igen. Sen är det "den där" veckan också. Inte för att jag skyller på det med det är ju helt klart en dragkrok. Och ja, jag har ätit och jag är fortfarande sur och grinig. EN HEL SKÅL glass har jag tryckt i mig och inte ens det hjälpte! Funderar starkt på att gå och lägga mig nu fast klockan bara är barnet. Känner mig ful, äcklig och misslyckad som människa. Punkt!
Likes

Comments

Åkte direkt in till stan efter jobbet och mötte upp Sofie för lite käk på Dine Burgers. Tänker på alla gånger man gick dit när man precis fyllt 18 och hinkade i sig shotkannor. Så det var en upplevelse att vara där enbart för maten. Vet inte om det var för att jag inte ätit på flera timmar men det var riktigt gott faktiskt! Däremot tycker jag inte att man ska behöva sitta och vänta på en jävla hamburgare i en timme! Sjukt god mat men absolut sämsta servicen på länge tyvärr...

Som tur var så hann vi ju sitta och prata som vi alltid gör. Bästa sällskapet <3 Nu börjar det rycka i ögonlocken så det blir nog inga problem för mig att somna ikväll.

Godnatt från mig! <3

Likes

Comments

Nu på sommaren är jag nästan aldrig hungrig eller sugen på mat under dagen. Så igår slängde jag ihop en sallad och stekte på några laxfileér. Enkelt och bra för min känsliga mage.

Likes

Comments

Jag blir så arg, äcklad och less. När ska vi tjejer kunna gå klädda hur vi vill utan att bli sedda som vandrade köttbitar? Jag vill kunna gå i mina högmidjade shorts utan att bli tutad på eller bli avklädd med blicken i matkön på Ica. Vad som får mig att ens vilja ta upp det här var häromdagen när jag fick ett sms från en av mina närmaste tjejkompisar där hon berättat att hon blivit tvingad till att hångla med taxichauffören om hon ville åka gratis. Vad är det för jävla fel på folk?! Hans enda jobb var att se till attt hon kom hem från punkt A till B tryggt och säkert. Men då är det som att nått sjukt begär tar över eller vad vet jag ? Känns som att man aldrig kommer kunna ta sig hem säkert som tjej...

Hittade en anteckning som jag skrev straxt efter att Bråvalla festivalen tog slut...

Vem hyllar killarna som stod och väntade vid toaletterna på sina tjejkompisar för att dom inte skulle råka ut för något hemskt på vägen tillbaka?Tror ingen har pratat om just den gruppen. Jag såg flera av dom och hade flera av dom vid min sida hela Bråvalla, så jag behövde aldrig känna mig otrygg. Och det gjorde mig så lycklig i stjälen men samtidigt så arg och ledsen för samtidigt några meter ifrån en så var det nån stackars tjej som blev utnyttjad istället. Majoriteten av killarna som var där var inga våldtäktsmän men det såg den andra killgruppen som inte var där för nått annat än att utnyttja tjejer till att förstöra. Jag kommer aldrig förstå hur man kan gå på någon som inte vill. Halva nöjet är att ta på någon ska vara att den andra vill det lika mycket om inte mer. Så sluta vara idioter, lär er vart gränsen går och visa respekt!

Tror det är viktigt att man står upp för sig själv som tjej och att man får vara lite av en feminist kärriing men att det är lika viktigt att veta att det också finns killar som inte skulle kunna döda en mygga. För det handlar ju om att man vill få bort idioterna, oavsett kön. Och såklart att det här samhället blir jämnställt!

Likes

Comments

Mådde så fruktansvärt dåligt i lördags. Ni vet känslan när man är så bakis och aldrig blir mätt oavsett hur mycket man äter. Och jag orkade verkligen inte gå till affären heller så jag tog det som fanns hemma. Trök bland annat i mig en hel burk med soltorkade tomater, hehe. Men igår fick jag äntligen stilla ett av mina cravings. Skulle kunna äta sushi 7 dagar i veckan, lätt!

Halva dagen spenderades på Tessans innegård. Solning och snacka skit i timmar, som balsam för stjälen. <3

Likes

Comments

Jag könner mig otroligt lugn i mig själv just nu och det är för att jag äntligen har accepterat att det inte finns någon som kan relatera till det jag har gått igenom och att jag behöver få bearbeta det på mitt vis! När man har ägnat så mycket tid till att älska någon annan så är det sjukt svårt att lära sig att älska sig själv igen. Det är mycket svårare och viktigare än vad man tror. Dom som känner mig vet att jag är lite av en expert på att vara för hård mot mig själv, jag ser inte dom positiva egenskaperna hos mig själv. Jag är helt klart min största kritiker! Men jag hoppas att det inte dröjer så länge till innnan jag kan ta emot en komplimang utan att neka den och att kunna säga att jag älskar mig själv och mena det på riktigt. Och i slutändan är det jag som vet bäst vad jag mår bäst av!


Likes

Comments