View tracker


Här sitter jag och pluggar immunologi just i detta nu. Dricker vitt te med honung, målar immunceller som finns i tarmen och läser artiklar. Ganska mysigt plugg ändå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

 • Pröva på att äta ramen
 • Besöka the blue planet och titta på fiskar
 • Baka muffins med maräng-topp pga ser så fint ut
 • Springa
 • Sticka vantar

Likes

Comments


Jag har gjort en te-kalender till min mamma, för det önskade hon sig i födelsedagspresent. Hon får alltså en påse med te varje dag från den 1 december till den 24 december för att räkna ner dagarna till julafton.


  Vad behövs?
  • Tjockare papper
  • Låda att lägga påsarna i
  • Olika sorters lös-te som du tycker om
  • Symaskin
  • Filterpåsar för te, finns att köpa i vanliga affärer
  • Sytråd och synål


  Först klippte jag ut hjärtan i lite finare rött papper, sedan gjorde jag skåror i mitten av dem för att man ska kunna sätta fast tepåsen på kanten av koppen medan teet drar.


  Sedan fyllde jag filterpåsarna med te - ungefär så mycket som man får plats med i en te-sil per påse så att teet inte blir för starkt - sedan sydde jag igen påsarna på min symaskin.


  Skrev även en lista på alla teerna i rätt ordning så att min kära mamma vet vad hon dricker varje dag! Jag har överdrivet mycket teer hemma, så var inte så svårt att få ihop sisådär 20 olika. De lite mer juliga teerna tog jag mer än en gång för ville ge lite extra julkänsla.


  Sedan skrev jag nummer på alla hjärtan, sydde fast dem i tepåsarna och la ner dem i lådan som jag köpt på TGR. Så himla svårt att hitta fina lådor!!! Och det var den födelsedagspresenten!

  Likes

  Comments


  Fick ta hem den här fina pågen till Småland i helgen som var, och fick överösa honom med hela min familj för första gången <3

  Likes

  Comments


  Idag fyller min fina mamma år. Så himla fint att faktiskt vara hemma den dagen hon fyller år och få tillfälle att fira henne! Så här fin var hon när vi gav henne presenter på förmiddagen. Jag hade gjort en te-kalender till henne, men mer om det i ett senare inlägg! Mamma är för övrigt bäst. Hon ställer alltid upp. Hon är väldigt klok och vis. Hon förstår och hon är bra på att ge råd. Förstår inte vad jag skulle göra utan henne.


  På eftermiddagen kom min låtsaspappas föräldrar och mina syskon på besök för att äta lunch, fika och fira mamma! Fabian serverade kaffe, och så åt vi pepparkakor i form av älgar.


  Mamma och Lasse är så himla fina ihop <3


  Och här är jag, mina syskon och Dag!

  Likes

  Comments


  Nu har två av alla ekarna börjat få blad. Plockade ekollon från två olika ekar, vilket märks väldigt tydligt på bladen. 

  Likes

  Comments


  Såhär har varje dag den här veckan sett ut. Har haft så himla chill kurser hela terminen, fram tills nu. Om jag vill vara ledig hela julen så är det såhär det får vara fram tills dess. Men det är inte helt fel att sitta och läsa om B celler, dricka te och lukta på liljor när det inte finns en enorm tidspress. Är faktiskt ganska mysigt till och med nu när tentan är 1,5 månad bort. Nu ska jag iväg på labb! Ha en fin fredag! Idag åker jag hem till familjen! 

  Likes

  Comments


  Jag har köpt nya brallor! De är svarta (som allt annat jag äger) och är i princip mjukisbyxor. Fast lite snyggare.


  De är höga i midjan, har en liten kostym-känsla över sig och är väldigt mjuka. Kommer ifrån Vero Moda. Handlar aldrig saker där, men blev överdrivet förtjust i de här byxorna i affären. Dock blev jag mer osäker på dem när jag kom hem, för är absolut inte van vid den modellen. Har nästan alltid svintighta stuprörsjeans. Att gå över till högmidjade mjukisbyxor är ett ganska stort steg. Vad har man liksom till?


  Matchade med svart fluffig tröja och halsband ifrån H&M. Kanske blir det här mina bästa byxor någonsin, eller så blir det ännu en flopp i byxväg. Måste kanske bara vänja mig vid modellen. Är extremt mörkt i min lägenhet såhär års, så sry för suddiga bilder med extremt hög ISO.

  Likes

  Comments