Hej igen! Ville bara fort uppdatera er om hur jag har det här på Boa Vista! Vädret här är lika strålande (bokstavligen) som det var sen vi först kom hit. Maten är jättegod och idag prövade vi även en ny restaurang som hette Buddha. Restaurangen hade galet mycket sushi och den övriga maten var väldigt god den med. Det fanns alltifrån friterade räkor till entrecote.

De senaste dagarna har vi mest legat och solat vid poolen. Kanske till och med för mycket sol då jag redan nu börjat fjälla. Har faktist aldrig innan bränt mig eller fjällat då jag normalt sett har bra pigment, men trots 50+ skyddsfaktorn på solkrämerna så brände jag mig oturligt nog ;/. Bortsett ifrån det så har varje dag varit fantastisk då vi varje kväll kollat på en föreställning. Föreställningarna utgår alltid ifrån ett specifikt tema och hela föreställningen byggs på olika typer av danser och musik. Idag till exempel var det afrikanskt tema på scenen, vilket jag antar är deras specialité, då de flesta som dansar är just afrikaner. I början tyckte jag att showerna verkade lite oengagerade och helt enkelt inte så bra. Men det måste endast ha varit ett tillfälle för nu tycker jag att alla shower har varit väldigt underhållande och roliga att titta på. De är även grymma på att dansa, vilket är väldigt underhållande enligt mig.

Dagarna här kommer förmodligen flyta på som de brukar, med mycket sol och bad. Hoppas ni igen njuter av lovet och vilar ut er inför skolan ;).

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej "alla" mina bloggläsare än så länge ;)! Ska vara helt uppriktig och berätta att jag inte pallar mer av den klassiska bloggintroduktionen som "man" ska göra när man startar en blogg. Ni får helt enkelt ta och lära känna mig via tidens gång. Självklart kommer ni få svar på många av era frågor genom att bara läsa vad jag skriver, men är det så att ni undrar något, fråga!

Just nu har jag höstlov och även tagit ledigt 3-4 dagar av den kommande skolveckan, då jag inte kommer hem förens på torsdag morgon kl 3 ;). Just nu befinner jag mig på en ö utanför Afrikas kust, som heter Boa Vista. Boa Vista ingår i ögruppen bestående av 10 öar, och heter cape verde/ cabo verde/ kap verde. Här kommer jag att lata mig i 9 dagar, varav 4 redan gått. Det är fantastisk mat här och värmen ligger runt 30 både på dagen och kvällen. Väldigt skönt, får jag erkänna. Hotellet är gigantiskt och väldigt instagram-vänligt, eller snarare blogg-vänligt!

Poolerna är jättestora och fina de med. Här finns även en strand vilket gör det möjligt att bada i havet, som är minst lika varm som poolen. Det finns massa olika restauranger här med olika teman, så som asiatiskt, italiensk och grekiskt. Växtligheten här är svindlande vacker och söta hyfsat välmående katter (vilket är bra) springer även runt på hotellet!

Hoppas ni njuter av lovet lika mycket som jag!

Bombar er med varma bilder, bokstavligen ;)

Likes

Comments

Välkommen till min blogg! Som ni säkert insett så är jag ny här på Nouw och även i hela bloggvärlden! Jag läser själv endast ett fåtal​ bloggares inlägg och kommer därför att ta mycket inspiration ifrån de, då jag gillar dels deras bilder, men även sättet de skriver på. 

Min blogg kommer att vara väldigt varierad, alltså inte inriktad inom specifika ämnen vilket förmodligen leder till att fler finner intresse att läsa min blogg! 

Ni får jättegärna ge förslag på vad jag kan skriva om och jag tar gärna emot kritik sålänge det inte är hat.

Hoppas ni trivs!!!

Likes

Comments