View tracker

Reppar class of '18 på rätt sätt, hahaha EF skickade hem denna tröja och dyfan va skön det är hahaha, lever i den!

Likes

Comments

​I måndags så blev jag klar med alla papper på ''student application'' och skickade in allt!! Så skönt att ha den delen klar! Ska boka in läkartid så jag kan fylla in mina hälsopapper och allt nästa vecka tror jag!!! Är så taggad, såg även att mitt pass går ut när jag är i usa så måste göra ett nytt ahhahha äntligen. Men det gör jag nog i vår eller något sånt. Det har egentligen inte hänt så mkt mer än att jag har skickat in allt och börjar planera lite och så. Väntar bara på att EF ska hitta den perfekta familjen för mig nu. ahhh är så taggad fast ändå så sjukt nervös men men. Ha det bäst hörni!! 

Likes

Comments

Vilket land ska du till? - Jag ska till USA

Vilken organisation åker du med? - EF


Hur/ var skulle du helst vilja bli placerad?- Jag skulle helst vilja bli placerad i Cali, Arizona, Nevada, Florida eller NY. Det är mina 5 delstats val, men egentligen så spelar det inge roll. Vet att jag kommer ha så kul vart jag än är.


Har du fått familj eller gjort stat- eller regionsval? - Nej jag har inte fått en värdfamilj än, så lång tid kava tills jag åker. Ja jag har gjort statsval! ^^^^


Kommer du åka på något förberedelseläger? - Ja, jag kommer att åka på EF High School Camp i New York man är där i 10 dagar med utbytesstudenter från hela världen innan man åker hem till värdfamiljen. Super kul ju!


Vad ser du mest fram emot? - Allt, men jag ser mest fram emot att få en andra familj och massor med nya vänner och minnen för livet.


Vad fruktar du mest? - Att jag inte kommer trivas i min vfamilj, eller i skolan jag kommer att gå i.


Vill du prova på någon ny sport? - Ja absolut! Jag har gått på tennis i många år så kommer nog köra det men jag skulle jättegärna prova på någon ny sport!


Vad kommer du sakna mest? - Min familj, mina hundar och vänner, och svensk choklad såklart</33


I USA, kommer du åka på någon resa arrangerad av organisationen? - Det skulle ju vara så kul,än så vet jag inte om jag kommer göra det. Får väll se när det närmar sig!


Namnge tre platser som du vill besöka i ditt värdland. - Hawaii lätt, Bahamas och Grand Canyon! Har redan varit på Bahamas och Grand Canyon med det var så jäkla fint så måste dit igen!!!


Tror du att det kommer bli ett bra år? - Ja, absolut. Så länge man tänker positivt och tar saker som det kommer så tror jag det kommer bli fantastiskt.Likes

Comments

Hej hörni!!!! Välkommen till min blogg! Jag heter Julia och hösten 2017 så flyttar jag till USA för att spendera 1 år (ish) som utbytesstudent. Jag kommer bo hos en värdfamilj, plugga och leva ett helt annat liv än vad jag gör här i Stockholm. Jag har precis fått hem alla papper och ska skicka in dem på måndag. Jag har redan fyllt i nästan alla forms så jag tror dem på EF märker att jag är taggad!!!! Juste jag åker med Ef också kanske ska säga det haha! Det är 1 år kvar tills jag åker så finns inte så mkt att säga o processen än men. Jag gjort 5 delstatsval också, California, Arizona, Nevada, Florida och New York. Jag valde dessa 5 just för jag varit där ett antal gånger och älskar bara allt med dem staterna. Egentligen så spelar inte platsen en super stor roll men jag valde att göra ett delstatsval just för jag älskar dessa stater så jag menar skulle inte vara fel om jag hamna där. Om det är något ni undrar över så är det bara att slänga iväg ett mail till mig, min mail hittar ni i beskrivningen.

här har ni en bild på mig så länge haha, men hoppas ni vill följa med mig och min resa på mitt utbytesår!:)

Likes

Comments