View tracker

Hej!

Jag är väldigt intresserad utav smink och hår. Därför så tänkte jag dela med mig utav mina tre smink favoriter!

The Balm's bahama mama bronzer
Den är en stor favorit för att den är pigmenterad och lätt att blanda ut på ansiktet. Den har en relativt kall ton och det gillar jag lite extra.

The Balm's Mary-lou Manizer (highlighter
Jag älskar den här produkten eftersom att den också är väldigt väldigt pigmenterad så man behöver väldigt lite vilket gör att produkten håller länge och blir värd det höga priset. Den sitter även kvar hela dagen vilket är ett stort plus.

Maybelline New York's BB cream
Den är väldigt fin och lägger sig fint på min hy. Jag har fet hy på vissa ställen och torr/normal hy på andra ställen. Den åker inte in i mina rynkor som finns t.ex under ögonen. Den glider inte av så lätt så den håller hela dagen. Den ger inte full täckning men den ger så mycket som jag vill ha.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Snart är det premiär på teatern som jag medverkar i. Så jag passar på att läsa manus, öva repliker, skriva in i min kalender och skriva ett eget scenschema. Nu under höstlovet så är det mycket som behövs göras med teatern. Vi har rep varje dag förutom fredag och eventuellt söndag. Men jag tycker att det är kul eftersom att det är nu vi gör det sista innan premiären den 11/11. Jag är så taggad till premiär. Detta kommer att bli så bra!Likes

Comments

View tracker

Hej

I Lördags så hade vi min morbror med familj på halloween middag. Det var jättemysigt. Hans barn som då är mina kusiner är 4 och 2 år, så vi pyntade hela hallen och köket med spindelnät och spindlar. De tyckte att de var lite obehagligt. Till middag åt vi tacos och vid sidan så fans det "fingrar" alltså korv med mandel till nagel (tog tyvärr ingen bild) sen så fanns det färgad pasta som såg ut som maskar. Till efterrätt så åt vi chokladpudding. Jag och min syster gjorde också godis som vi kallade för hjärnor, det är marshmallows med vit choklad och nå små chokladkulor, super goda! Sen lekte vi resten utav kvällen och det är jobbigare än vad man tror att leka med små barn, hahaha! Jag var helt slut och somnade ganska så fort sen.

Likes

Comments