Har lyssnat sönder mumford & Sons nya låt Believe idag, så himla bra. Lyssna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

1. Här 2. Här 3. Här
Klickade hem dessa tre från nelly idag. Har otroligt svårt för att hitta klänningar som sitter bra på mig så denna gång beställde jag hem två jumpsuits. Äger inga sedan tidigare så det ska bli kul att testa. Tror dessa kommer vara perfekta till sommaren också, inte långt kvar nu..

Likes

Comments

Finns verkligen inga ord för hur gärna jag vill flytta. Nu på en gång, bort från där jag bor. Har bott på samma ställe i hela mitt liv, samma hus, samma gråa människor och samma tråkiga by. Om man ens kan kalla det för by, en liten håla är nog ett bättre ordval. Tänk en liten lägenhet inne i stan, hur perfekt hade inte det varit? Vart som helst egentligen, bara inte här. Jag behöver liv och rörelse, inte det som finns här. En flytt är vad som står högst upp på min önskelista. Arton år på samma ställe är för lång tid, jag behöver en förändring, och helst precis nu. 

Likes

Comments

Några bilder från min och min mammas lilla tripp till Köpenhamn i helgen. Har varit i Köpenhamn en gång förut och kommer ihåg det som en väldigt fin och mysig stad. Blev dessvärre lite besviken då de byggde om i princip överallt och det inte alls var lika fint som jag minns det, kan ju ha och göra med att jag var där ett soligt juni och att det nu var ett grått och regnigt februari. Vi åkte i alla fall dit för att bo på hotell, shoppa och bara komma iväg lite, har haft det väldigt trevligt och mysigt hur som helst.

Bloggen har stått tom nu i några veckor, har helt enkelt inte tagit tag i att uppdatera. Men jag ska försöka ändra på det, tycker det är så himla skönt att skriva av mig samtidigt som jag gillar tanken på att ha allt nerskrivet, att kunna gå tillbaka och på något sätt ha alla minnen kvar. Ska göra mitt bästa, vi får se hur det går helt enkelt.


Likes

Comments


Hade en jätterolig kväll igår tillsammans med dessa fina tjejer. Har dock vart helt slut idag så har inte gjort något vettigt alls, pendlat mellan att kolla serier och sova haha. Min syster kommer iallafall hit snart så det lutar mot en mysig hemmakväll, behöver det! Puss.  

Likes

Comments


Tror ingen missat att Fifty Shades Of Grey har premiär den 12 februari i år. Jag har ju läst böckerna och kan faktiskt erkänna att jag först blev lite besviken på skådespelarna, ni vet när man föreställt sig dom på ett visst sätt i huvudet och så blir det bara helt fel? Men jag tror faktiskt att filmen kommer vara hur bra som helst ändå och tror många tjejer kommer bli lite smått kära i Mr Grey. Jag är iallafall sjukt taggad på att se den, bara att hålla ut till 12 februari!

Likes

Comments

Hej!
Och så vare söndag igen. Skolan är igång igen och det gör mig lite halvt deprimerad om jag ska vara ärlig och inte  gör det saken bättre att min dag ska spenderas med att skriva två stora inlämningar. Har iallafall haft en lugn och skön helg så känner mig ordentligt utvilad. 

I Fredags så var jag hemma i och med att jag fick migrän direkt på morgonen. Stannade hemma hela kvällen också och kollade på en film, roligare kväll än så blev det tyvärr inte. Efter lite pluggande igår och ändrade planer inför kvällen  så slutade det med att jag och Nellie beställde hämtmat och kollade på P3 Guldgalan som sändes, väldigt kul att se faktiskt.  Nu ska jag som sagt försöka röja undan lite  plugg, blir spännande att se hur det går i och med att jag har cirka noll självdisciplin haha. Ska bli bättre på att uppdatera oftare förresten, har lovat mig själv det! 

Puss 


Likes

Comments

Jag vill utomlands nu, nu, nu. Vintern får mig att vilja boka första bästa flygbiljett och bara åka iväg så fort som möjligt. Blir helt deppig av tanken på att jag skulle kunna vara vart som helst i världen och jag är i ett snöigt och kallt Sverige. 

Likes

Comments

Första skoldagen är nu avklarad och det känns väldigt skönt att ha den gjord. Hann också med ett besök hos tandläkaren för att ta en massa bilder och prata lite om min tandställning (!). Har alltid stört mig lite på mina tänder men tandställning har liksom aldrig känts som ett alternativ för mig då jag själv tycker jag känns alldeles för gammal för det. Men tanken har ändå funnits där och för ett tag sen så nämnde jag för min tandläkare hur jag kände och frågade honom hur han såg på saken. Han skickade mig till en speicialist som undersökte mina tänder och erbjöd mig en tandställning genom landstinget. Han berättade även att det numera finns en hel del alternativ till den traditionella tandställningen, bland annat lite mer diskreta alternativ som jag själv inte hade någon aning om. Där och då kände jag nej och tyckte det kändes allt för jobbigt. Blev också lite upprröd över att ingen tandläkare har nämnt något om tandställning för mig när jag var yngre.. Nu har jag dock tänkt igenom det hela lite mer och förstått att det är dumt att tacka nej och att jag kommer ångra mig i framtiden om jag inte tar den.

Även fast jag är medveten om att det kommer vara förjävligt så hoppas jag att det kommer vara så himla värt det i slutändan. ​Försöker tänka på slutresultatet och på hur otroligt glad jag kommer vara när den är borta. Så om allt går som det ska och jag inte tar något annat hastiskt beslut så kommer jag sätta in den i mars, två månader innan min artonårsdag vilket inte är det roligaste...men samtidgt så vet jag ju att mitt tjugoårigajag kommer tacka mig för mitt beslut. 

Likes

Comments

Sista lediga dagen för mig innan skolan drar igång igen. Känns inge vidare men samtidigt så är det skönt att komma tillbaka till rutiner igen. Tog en promenad med vovven imorse och snön som kommit lyste upp överallt, man blir så mycket piggare av det lilla ljuset snön ger så jag klagar absolut inte. Min sista lovdag spenderas tyvvär med att ta tag i lite plugg som jag helt förträngt detta jullov. Som tur är så går vi ju endast två dagar innan det är helg och det är ju faktiskt inte så lång tid kvar till nästa lov heller. 

Likes

Comments