Livet faller inte som det ska för tillfället. En mardröm har blivit verklighet och de senaste dagarna har inte varit mina bästa. Oscar lovade att "det blir bättre" och det är allt jag kan hålla fast vid nu. Så jag litar på honom, kastar mig ut och blickar framåt.

Idag har däremot varit en av de enklare dagarna på sista tiden. En "må bra-dag" i skolan var ganska precis vad jag klarade av och den kom i gott sällskap. Tanken av att jag imorgon ska få träffa Sofia har varit ett bidrag som gjort min onsdag enklare. Saknar min bästa vän.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter skola och gym under gårdagen väntade utgång. Jag och Oscar började på Mocca och fortsatte sedan ut på krogen. Träffade massor av härliga och saknade vänner men sen blev det inte så mycket roligare, enormt mycket folk i lokalen bidrog till en något kortare utgång men som ändå fick ett bra slut. Imorse sov vi till lunchtid och oj vad skönt att sova ut! Pannkakslunch och plugg är det som denna lördag har bestått av, inte mycket mer än så. Puss

Likes

Comments

Herregud säger jag bara. Hur är det möjligt att vara ständigt trött alla dygnets timmar? Förstår verkligen inte logiken i det hela. Sov även hela tre timmar efter skolan och fortfarande skulle jag kunna dyka ner i sängen och somna på en gång, vilket gör det hela ännu mer obegripligt. Utöver min trötthet så trillar julklapparna in titt som tätt, dock inte mina egna utan sådana jag beställt som ska ges bort i jul. Är löjligt nöjd med det jag ska ge till mina närmaste och vill bara ge de nu nu nu. Självklart är inte presenter och julklappar ett mått på tacksamhet eller älskvärdhet, men ändå vill jag inget annat än spendera alla pengar jag har på alla jag älskar. De förtjänar allt och lite till.

Likes

Comments

Lunchade på stan idag mellan lektioner och föreläsningar på högskolan. För tillfället ligger jag nedbäddad i sängen och urrar av kyla. Håret är fuktigt sedan duschen och kyler hela mig. Inte ultimat för en person som jag som är frusen x1000(inte meningen att rimma såg nu haha). Imorgon är en kort dag som följs av middag med Sofia, älskade och saknade. Puss så länge

Likes

Comments

Life rullar på och jag gör inte mycket annat än äter, sover, går i skolan, tränar och so on. Ändå är jag ingen motståndare av det för tillfället. Snart är det jul och lov och allt vad det innebär vilket väcker längan i mig efter julgransdoft, pynt och pepparkakor. Innan dess ska jag till en början klara av denna tisdag som är något tröttare än vanligt och som innebär både skola och stängningspass på jobbet. WOho

Likes

Comments

Imorse vaknade jag upp till frukost på sängen av min kärlek. Hur fint? The best way to start a day. Dagen har fortsatt på lika bra sätt och jag plaernar att hålla fast vid det. Planen är att plugga effektivt handla julklappar och söndagsmysa med familjen. Gårdagen om jag ska nämna något om den bestod av morgonträning, en utflykt till en outlet och att Ebba och Mac kom över på kvällen och spenderade den med mig och Oscar. Sammanfattningsvis: en top notch helg.

Likes

Comments

Phu. Direkt från SACO-mässan i Stockholm till jobbet. Dagen har varit lång full av intryck och tankar om framtid, student och allt vad man nu ska välja inom den närmsta tiden. Nu släpper jag dock de tankarna för en stund då jag stänger på jobbet ikväll.

Å förresten! Fick hem mina nya crossfit-skor igår! Jättefina verkligen och jag är nöjd. Jag kommer inviga de redan imorgon på morgonträningen. Woho

Likes

Comments

Igår: Sovmorgon, träning med O, varmdusch, dinner with queens, myskväll. Sammanfattningsvis var gårdagen top notch.

Idag däremot är jag tröttare än vanligt. Ögonlocken är tunga och mest lockande just nu låter en power nap hemma i sängen. Men istället väntar en lektion till för dagen, plugg inför morgondagens prov samt kvällsträning på boxen. Träningen ser jag däremot fram emot, den gör mig lycklig.

Likes

Comments

Igår, alltså WOW säger jag bara. Delfinerna i Kolmården är numera mina bästa djur. Haha, nej inte riktigt men näst intill. I födelsedagspresent i våras fick jag en heldag med Kolmårdens delfiner som jag igår utnyttjade. Fick klappa, leka och dyka med dessa jättefirrar under x antal timmar vilket var helt fantastiskt. Fick en helt ny inblick i Kolmården också, och hur måna de är om sina djurs välmående. Jag har förr trott att speciellt delfinerna där inte mått bra, men efter igår ändrade jag min syn. De tas så otroligt bra hand om av kunniga människor från hela världen. Och det syntes på dem, delfinerna alltså. De var så lyckliga. Jag också för den delen.

Likes

Comments