Goddag hörni. Life är okej idag. Det har varit lite upp och ner med humöret men det börjar ta sig. Oscar svängde förbi hos mig och förgyllde några timmar men åkte för en stund sedan. Jag promenerar om en stund till jobbet för ett stängningspass. Trots att det är otroligt skönt med helg hade jag gärna önskat mig en ledig helg. För nu väntar långa arbetsdagarx3 framför mig. Att få ihop jobb, skola, träning+ att hinna träffa alla man vill är verkligen inte lätt ibland. Ibland kan det få mig att känna mig vuxnare än vad jag egentligen är, när jag behöver tacka nej till saker, planera varje timme och ständigt ha en almanacka nära till hands. Men kanske är det så andra har det också? Eller är det jag som överdriver? Jag har inte riktigt kommit fram till något svar än på den frågan ännu, det kanske är en insikt som tar tid. Tills vidare; ta hand om er, puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter ett seminarie i engelska och en lektion med diskussioner avslutades min skoldag. Jag har sedan dess suttit och knappat på datorn och med Melody Gardot(min pluggmusik haha) och regnet smattrandes mot fönstret i bakgrunden. Som det ser ut just nu kommer jag förmodligen sitta här ett x antal timmar till. Däremot kan jag inte låta bli att tycka det är så otroligt mysigt med regn och rusk, det finns något fint i varje årstid och med hösten är det definitivt myskvällar, tända ljus, myskläder och de gula höstlöven. Resten vetefan 

Likes

Comments

Idag har verkligen inte varit någon outstandig dag direkt. Arbete på valfri plats har präglat min tisdag men vid lunch bröt jag pluggandet för en Max-lunch hemma hos Sofia, ett så mysigt och behövligt avbrott.. Nu framåt kvällningen bockade jag även av några timmars jobb. Dock fanns en galen godispåse lite för lättillgänglig under timmarna vilket nu resulterat i magont a la cante. Men vad gör man inte för lite godis;) Ligger för tillfället i sängen och försöker plugga, går sådär kan jag säga men det kan nog förklaras genom att kika på klockan. Ska packa ihop för dagen strax och sedan sätta mig i bilen för att hämta Oscar från jobbet.

Love

Likes

Comments

Helgens planer förändrades något på grund av inhoppande på jobbet, men allt blev trots det över förväntan. I lördags efter jobbet tog jag en prommis, balsam för själen verkligen att bara få gå, se sig omkring och låta tankarna komma och gå. Därefter bar det iväg mot Sofias lägenhet där kvällen spenderades tillsammans med Julia, Amanda och Sofia. Jag är så lycklig att ha dem vid min sida. När allt var sagt, både våra mörkaste tankar och roligaste minnen avslutades kvällen. Jag fortsatte däremot vidare mot en födelsedagsfest för att hämta Oscar men blev kvar där en stund. Inget mig emot dock, träffade många jag inte sett på länge.

Sovmorgon och massa säng-häng blev vad förmiddagen gick åt. Jag och Oscar tog oss senare mot ett gym och tränade tills musklerna vek sig, efter att rygg och mage fått sig en omgång. Ikväll är det bara vi i lägenheten. Plugg väntar, matlagning och kanske mys framför en serie. I alla fall om jag får bestämma.

​//Hämtade även ut lite fint idag som kom på posten//

Likes

Comments

​Veckans bästa dag idag. Veckorna går verkligen fort och tiden far förbi, skrämmande härligt. Igår eftermiddag träffade jag Sofia över en fika respektive middag på Mocca Deli. Där snackar vi kvalitetstid!! Ikväll väntar inte riktigt lika härliga saker. Jobb om ett par timmar och likaså kommer lördagen bestå av jobb. Däremot på lördagkväll vankas tjej middag med mina queens!! Ser fram emot det så, behöver verkligen det. . 

Likes

Comments

Ikväll lyssnar jag på Melissa Horn, tänder ljus, tänker och är ensam. Inte av någon anledning, utan för att jag just ikväll kände för det. Om livet ändå är meningslöst så tänker jag att då kan jag i alla fall göra precis sådär, sådär som jag känner just i levande stund. 

Likes

Comments

​Idag har verkligen varit en skev dag. När jag vaknade imorse s sprängde huvudvärken och migränen var ett faktum. Lika läglig som alltid, inte. Det hela slutade med att jag sov fram till ett-tiden innan jag faktiskt var tvungen att ta mig upp. Hade ett samtal på UMO som väntade. Och väl där, ja där grät jag en hel del. Jag tror jag behövde det. Saker börjar falla på plats allt mer jag går dit, och det är både skrämmande men otroligt skönt. Det finns så mycket jag aldrig har bearbetat och mängderna förträngda tankar, minnen och känslor är många. Jag inser det mer och mer. 

Pussade lite på Oscar efter samtalet och begav mig sedan hemåt. Resterande tid har gått åt skolarbete, men jag har också bakat lite, gråtit lite till och nu må jag säga att energin inte är på topp. Är trött. Jag har inget mer än så att säga. Ibland är det skönt att bara skiva, inte tänka, utan bara låta bokstäverna bilda ord, meningar och rader. Terapi nästan. 

//Gårdagens lunch och träning. Och GUD vad kul det var att träna igår! Maxtester på schemat och ett antal nya rekord sattes//

Likes

Comments

En dag hemma i pluggets tecken har det varit. Begav mig till skolan till halv nio ändå för att hämta och lämna av lite saker, men resterande dag har spenderats framför datorn. Tog mig till högskolebiblioteket och avverkade några timmar innan jag köpte med mig sushi till lunch. Tog även en powernap på ungefär en och en halv timme längre än planerat men vad gör det. Ikväll väntar träning och det ser jag fram emot! Skönt att svettas och ta ut sig, det finns något så härligt i det där tycker jag.

Okej nu ljög jag.

Illamåendet sitter i halsen och händerna darrar efter varje pass och just i den stunden tänker man "aldrig mer".. Men det är något som händer efter det där, när illamåendet avtagit och musikerna börjat återhämta sig. Då vill man inget annat är göra om allt igen. För just i den stunden finns bara den där bra känslan och allt annat är som bortglömt. .

Likes

Comments

HEJ vänner. En jobbig jobbdag igår resulterade i en välförtjänt ledig dag idag. Tog sovmorgon efter att ha pussat Oscar hejdå till jobbet och resterande dag har varit mycket produktiv. Jag har klippt mig vilket verkligen var på tiden, mött Ida och som också det var alldeles för länge sedan!! Vi lunchade på Kaka innan jag skjutsade hem henne till sina kusiner. Tänkte först skriva bara hem men det blir fel med tanke på att det ligger x antal mil härifrån.

Väl hemma igen väntade en power nap med Oscar, jag och Ellen tog en frozen yoghurt-date och jag inhandlade två himmelska ljusstakar. De pryder numera mitt skrivbord. Jag har nu mot kvällningen försökt plugga, det har gått bra men det kryper så otroligt i benen nu så det håller inte längre. Tänkte svira om och bege mig på en promenad. Ta hand om er babes, puss och hej.

Likes

Comments

Ett tag sedan sist. Däremellan har mycket hänt. Mitt humör har inte hängt med riktigt och jag fann mig själv med tårarna rinnande nerför kinderna ett antal gånger i veckan. Inget farligt, bara känslomänniskan i mig som bjöd på allt som gick att hitta. Efter massor av pussar och kramar av Oscar plus ett samtal hos UMO mådde jag tusen gånger bättre. Allt behövde få komma ut tror jag. UMO är nytt för mig, tror inte jag nämt det här förut men vill ändå göra det då jag försöker att måla upp en så rättvis bild av mig själv som möjligt. Månader av köande resulterade i en tilldelad psykolog vilket känns otroligt bra. Det är svårt ibland, måste jag erkänna. Att väcka alla minnen om långa samtal i kala rum med psykologer. All min sjukdomstid och alla timmar på BUP väcks till liv. Jag försöker tysta minnena så gott jag kan, för det är inget jag vill tänka på.

Ikväll väntar stängning på jobbet. Det känns sådär, hade tusen gånger hellre legat hemma i soffan med familjen och ätit godis. Imorgon väntar även då jobb men min morot att klara alla timmar jobb är att på söndag ska jag träffa Ida. Saknade stjärnan!! Kram så länge!

//Ett an mina finaste minnen från sommaren//

Likes

Comments