​Tre dagar sen nu. Under dessa tre dagar har jag hunnit med skola, jobb x2, en utgång och bae-time med Sofia. Även lite plugg har klämts in där det passat. Bae-time skedde idag och vi hade mycket att prata om minst sagt. Fick även besöka Sofia och hennes Oscars nya lägenhet och jag kände inte direkt mindre längtan över att flytta när jag fick se den. Men är så glad för deras skull!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Veckan börjar gå mot sitt slut och imorgon är det fredag. Idag har vi påbörjat tankarna om gymnasiearbetet och för mig har det länge känts självklart att jag vill skriva om anorexi. Om exakt hur vet jag inte men jag vet att jag vill skriva om det. Som en bearbetningsprocces jag tror jag behöver, och för att det är något jag vet hur jag vill behandla och framställa. Jag räknar dock med att det kommer väcka många tankar, men jag tror på ett sätt att det är vad jag behöver. Jag behöver lära mig se att det är en sjukdom och inte en del av mig.

Sitter i personalrummet på jobbet och ska snart avverka tre timmar jobb. Hoppas det går fort. Sen ska jag krama min kille hela kvällen. Puss och kram!

Likes

Comments

I söndags tog jag och Oscar en dagstripp till Stockholm. Jag inhandlade diverse behövligheter och likaså gjorde han. Att regnet duggade utanför gjorde oss ingenting och dagen blev fantastisk. Mer sånt tack. Och att spendera tid med sin kärlek och bästa vän är alltid oslagbart. Från en bästa vän till en annan, Sofia, min bae herre vad jag saknar dig. Behöver bae-time på kaka mer än någonsin!!

Likes

Comments

Skolan är igång på riktigt nu och än så länge rullar det på fint. Kul att hänga med mitt lilla crew på dagarna och jag tycker om de så. Kan dock inte låta bli att låta tankarna sväva tillbaka till Mallorca med min kärlek. Tänker på när vi nattbadade i havet, alla skratt som fick magen att värka, maten vid hamnen och bubbelfesten vi hamnade i en kväll med spanjorerna. Jag ler bara jag tänker på det.

Idag däremot har jag saknat allt det där extra mycket. Många känslor har snurrat i skallen och en del tårar har trillat från min kind. Men det är så ibland, och det är okej.

Likes

Comments

Godfredag på er babes. Fredagskänslan är nu väckt efter nio veckors sommarlov och min dag har varit himla bra. Vi har haft en form av brännbollsturnering i skolan vilken vår klass efter mycket kämpande tog hem priset för! Jag hejade rösten av mig och när vi slutade runt ett tog jag mig hemåt, duschade och bytte om. Jag och Oscar tog en utflykt ur stan och vi fyndade lite saker på vägen. Ikväll blir det myskväll med gossip girl, allra bästa gossip girl. Ta hand om er, kram.

Likes

Comments

Kvällen har varit fantastisk. Mötte mina arbetskollegor(more like friends) på grappa vid 17 och under kvällen trillade allt fler och fler in. Vi drack gott, åt pizzor och skrattade otroligt mycket. Även om mitt jobb inte alltid är det roligaste så är människorna där helt fantastiska, vilket märks när vi samlas såhär, utan arbetsuniformerna, och under enkla förhållanden. Hade gärna stannat längre men det är trots allt skola imorgon. Puss och godnatt.

Likes

Comments

Sitter atm i bilen utanför Coop och inväntar Oscar som slutar nu. Annars då? Första dagen är avklarad och efter upprop begav jag och crewet oss till stan för en moccadeli-lunch. Resterande eftermiddag spenderade jag med killarna, fyndade även lite på rean! Mot kvällningen väntade ett pass crossfit vilket resulterade i något väldigt bra. Var nöjd med min insats och åkte trött därifrån. Godnatt vänner!

Likes

Comments

14 augusti betyder detta år att det är sommarlovets sista dag. Imorgon drar skolan igång och jag har delade känslor. Finns mycket jag ogillar med skolan, men samtidigt andra saker jag tycker om. Det som får mig att ändå längta något är att jag imorgon påbörjar mitt sista gymnasieår. Fest, bal, kryssning och inte minst student, ord som man bara inte kan låta bli att dra på smilbanden när man hör.

De senaste dagarna har jag jobbat långa dagar. Varav två av dem har jag genomlidit med träningsvärk i varje liten muskel, och jag skojar inte. Igår gick vi på resturang hela familjen för att fira morfars födelsedag.

Kom för inte allt för länge sedan hem från sista arbetspasset för veckan och ska nu ta hand om mig själv lite. Duscha, raka ben, läsa bloggar och bara göra inte så mycket innan jag kryper i säng. Puss på er, jag hoppas ni mår bra och tar hand om er!

Likes

Comments

Gissa tre gånger vad jag gör? Kollar vinterresor. Snacka om att vår vacay gav mersmak. Vill boka något nytt att se fram emot men det är aningen svårare nu när skolan snart drar igång. Men drömma kan man ju alltid. Just nu drömmer jag efter Thailand i vinter. Vi får se om drömmen blir verklighet.

Förutom att oja mig över Sveriges dåliga, jämfört med Spaniens, klimat har jag precis städat rummet och ligger nu i sängen och lyssnar på musik medan jag inväntar Oscar. Fram till skolstart på måndag ska jag jobba mer eller mindre varje dag fram tills dess. Idag väntar ett kortare 17-22-pass. Hoppas ni mår toppen, puss hej!

​På planet hem satt vi och kollade igenom alla bilder vi tagit. Vi märkte då hur många som fastnat på våra bilder utan vårt medvetande. Se efter rakt under min vänstra arm på den här bilden så ser ni en av många;)

Likes

Comments

Hej hjärtisar! NU blir det en rejäl recap, håll i er. För en vecka sedan begav jag och Oscar oss mot Skavsta flygplats och 4/8 07:05 lyfte vi mot Palma de Mallorca.

Vi landade i Palma runt lunchtid och märkte snabbt att vi inte var klädda efter klimatet som råder där vilket resulterade i svettkalas a la cante. Vi han besöka några fina platser och äta lunch innan vi tog en taxi mot staden vi skulle bo i.

Dagarna som följde därefter var utan tvekan några av de bästa i mitt liv. Låter kanske klyschigt men jag var otroligt lycklig. Lycklig tillsammans med min kärlek bland vita stränder och blåa hav. Innebörden av quoten "Sometimes home isn´t a four walls. It´s two eyes and a heartbeat" blev verkligare än någonsin.

Som sagt, vita stränder och blåa hav såg vi vart än vi vände oss. Iklädda träningskläder och gympadojjor tog vi oss till flera olika platser. Bland annat Magaluf blev en av dagarnas utflyktsdestination. En annan blev en stenstrand några byar bort.

God mat har resan också bjudit på. Frukostbuffé serverades varje morgon på hotellet men därefter var vi tvungna att jaga vår egen föda, eller i alla fall resturang. Vi har ätit allt ifrån överklasshamburgare till gummiga pizzor och sushi i världsklass.

Staden vi bodde i, Portal Nous, var en mindre stad med fokus på sin hamnpromenad och alla enorma yatchar som låg där. Ett flertal stränder låg även i närheten där en av dem kom att bli våran favorit.

Sista hela dagen i Spanien besökte vi vår favvobeach där vi hittade vår egna lilla klippa. Den var vår egen tills att ett helt släkte spanjorer joinade oss;). Där solade vi, hoppade från klippor, snorklade och studerade krabbor. På kvällen efter middagen köpte vi med oss lite picknick och placerade oss på en av klipporna som fanns där vi varit tidigare på dagen. Natten slutade med nattbad, massa skratt, en borttappad t-shirt och en spansk fest med skum i mängder. En helt fantastisk kväll jag sent kommer glömma.

​Måste få säga det igen. De här senaste dagarna har varit några av de bästa någonsin. Aldrig skrattat så mycket. Vi båda har även konstaterat att det här inte blir vår sista semester utan att detta bara är början. 

Likes

Comments