Hej vänner och glad midsommar!! Efter två dagar med långa arbetsdagar firade jag och Oscar midsommar hos Khai med många andra härliga. Vi vakande upp trötta runt 9 då det var dags för sång. Ellen, min älskade älskade lillasyster fyller 10 år idag vilket självklart skulle uppmärksammas. Dagen har fortsatt i det spåret och har bestått av jordgubbshandlande med syskonen och släktkalas. Förutom huvudvärk mår jag utmärkt, är lycklig för allt och alla jag har i mitt liv. Önskar alla att uppleva en sådan känsla och tillfredställelse med livet. Det ni, det är värt att kämpa för.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår den 22 juni var den stora dagen jag räknat ner (och fruktat) till. Igår var nämligen både uppskrivning och uppkörning och JAG TOG KÖRKORT!!! Helt otroligt haha, var så chockad, men också så otroligt lättad och inte minst glad! Säger nu hejdå till allt som har med teori, elevcentralen och krekolas att göra och NU kan jag äntligen ta sommarlov på heltid.

Efter både teoriprov och uppkörning mötte jag min bästa Sofia. Vi firade med fika och pratade ikapp, vi tog även en promenad och satte oss vid ån. Älskade vän, så glad att jag har dig i mitt liv.

Dagen fortsatte med att Oscar skjutsade hem mig i lotusen då även han tog körkort, men dagen innan mig. Vi utnyttjade jag-får-köra-bil-möjligheten till max och tog oss iväg på upptäcksfärd. Vi slutade hos mig för middag med familjen och morfar följt av fotboll. Okej, de såg på fotboll, jag somnade i soffan.

Inatt var även första natten på ett x antal nätter som jag faktiskt kunde sova. Otroligt skönt. Vaknade dock tidigt med kurrande mage så jag pussade på Oscar och tog mig upp för att äta frukost, och ungefär där i livet är vart jag befinner mig nu. Vid 11 väntar ett arbetspass och ikväll tänkte jag träna. Hoppas ni mår toppen, för det gör jag. Puss och kram!!

Likes

Comments

Idag, 18 juni, fyller mitt hjärta arton år. Det började firas redan igår med paintball som för övrigt var otroligt roligt!! Dagen fortsatte med jobb för min del och avslutades med utgång och dans in på natten. Kysste Oscar på tolvslaget och var sådär jättelycklig.

Inga ord i världen kan beskriva hur lycklig, kär, och glad jag är. Och allt på grund av en människa. Grattis tusen gånger om min käraste Oscar.

Likes

Comments

Godkväll på er. Idag firades Oscar av familj och vänner och självklart var även jag och Wettarna där. Tårta och sång och pussar på min fina kille bestod eftermiddagen av, efter en sovmorgon samt övningskörning. I nästkommande vecka infinner sig både teoriprov och uppkörning för min del och därav kommer de närmsta dygnens alla timmar ägnas åt just teori och körning. Ska inte ljuga för er, jag är något otroligt nervös inför det här. Det är inte hela världen om det inte går för sig första gången, men ändå. Jag vill ju så gärna klara det. Ha det överstökat och kunna säga att jag klarade det. Wish me luck!!

Puss och kram på er, hoppas ni mår fint. 

Likes

Comments

Efter ett tidigt träningspass med Oscar tog jag mig vidare till stan för att möta Sofia på lunch. Alltid lika mysigt. Dessvärre visade det sig att min cykel blivit snodd under tiden vilket resulterade i ilska och sorg över hur folk kan bete sig. Ska härnäst söka upp första bästa cykelhandel och införskaffa mig en skitcykel, en begagnad som förhoppningsvis ingen vill ha(läs stjäla).

Idag fyller min älskade, älskade mamma år vilket ikväll firas med grillat och en massa jordgubbar! Kram fina

Likes

Comments

Beger mig strax iväg och tränar men först tänkte jag uppdatera er lite om dagen. Och teoriplugg är vad dagen har bestått av till största del. Körkortet kommer allt närmare och därför ägnas en hel del tid åt teori och körning. Längtar så mycket till att kunna säga att jag klarade det. För någon gång ska jag göra det, oavsett om det krävs en två eller åtta gånger. Jag försöker göra hela körkorts-grejen så krav-och prestationsfri som möjligt. Det går okej hittills, det rullar på ;)

Jag tog en paus i pluggandet och jag och Oscar köpte med oss sushi hem till lunch. Älskar't!! Resterande dag har gått till fortsatt plugg och avbockning av ärenden. Imorgon möter jag Sofia aka studenten för en lunch och det ser jag så fram emot! Hoppas ni mår fint alla, kramar!

Likes

Comments

​Igår var det dagen alla väntat på, åtminstone alla studenter. En av alla de som sprang ut med vit mössa på huvudet var min älskade Sofia. Jag kramade om henne hårt och grät en aning haha. Allt var känslosamt och jag hoppas Sofia, att du hade en oförglömlig dag igår! Jag och familjen for vidare till Sofias mottagning och stannade där till senare inpå kvällen. Jag hade en himla fin kväll och somnade sedan sent i min kärleks famn. 

Grattis igen min fina!!

Likes

Comments

Hej mina vänner, sommarlov nu!!!! Haha var tvungen att skriva det. Men ni vet säkert om det redan. Och äntligen säger jag bara, har väntar, längtat, och trånat efter det här så länge nu. Ett nytt kapitel börjar nu.

Efter avslutning, picknick med klassen och ett besök hos Oscar åkte jag och tränade ett pass crossfit. Hänger för tillfället hemma hos Oscar med några fler härliga. Ögonen börjar dock klia aningen, är galet trött och snart kryper jag i säng. Imorgon väntar studentfirande för min allra härligaste Sofia!! Puss och godnatt!

Likes

Comments

Igår kväll var det skolavslutning för min älskade lillasyster som skedde. Nostalgi på hög nivå då jag många gånger gjort precis samma sak när jag gick där. Efter tågande, sånguppträdanden och den blomstertid åkte vi familjen mot stan för en så traditionsenlig "efter-avslutnings-middag". Ellen firade självklart med pannkakor sylt och grädde.

Idag är det skolavslutning igen, men nu för min del. Tvåan ska tackas av och därefter planeras en picknick med klassen. När vi hörs nästa gång, ja, då är det sommarlov!!!

Likes

Comments

​Sommar mina vänner, sommar. Så känns det faktiskt nu. Skolan är klar för läsåret och ingen kunde vara mer lättad. Hela min helg har varit fantastiskt bra. Mina timmar har spenderats med min favoritmänniska i världen och de har fyllts med allt från träning, sena kvällar på altanen, grillat och bad i poolen. Är så lycklig, oftare i alla fall. Mardrömmar håller mitt huvud vaket på nätterna. Drömmar om allt jag är som räddast för. Men jag överlever, antar att det är ett sätt att bearbeta känslor som aldrig släpps ut eller sätts ord på. 

Sommarlovet står bakom hörnet och även körkortet kommer allt närmare. Just nu känns det dock mörkt på den fronten, är ju så otroligt mycket man ska lära sig. Men jag kämpar, det gör jag. Det kommer gå galant Julia!!

Likes

Comments