​Skrev idag klart och skickade in min sista uppsats för tvåan och det känns rent ut sagt för jävla bra. Fick även tillbaka ett matteprov som måste ha delats ut fel för resultatet var way bättre än det brukar. Måste säga att jag är stolt, för det är jag. Inte bara över matteprovet, utan över att jag inte har gett upp utan att jag står kvar (levande!!) efter allt arbete som har varit. Tvåan har varit en av de tuffare tiderna för mig, rent skolmässigt, så att jag idag kan säga att jag är stolt över mig själv är en otrolig lättnad blandad med förvåning. För det var svårt att se ljuset i tunneln där ett tag, det var det verkligen. 

Annars då? Har gått och blivit förkyld, tror dock det hänger ihop med att jag varit så otroligt stressad och nu slappnar av. Kroppen som kommer ikapp. Är utöver det pretty much väldigt glad över livet. Hjärtligt välkommen är den känslan!!

Bilderna ovan är från ikväll. Jag mötte upp Moa på Max och pratade ikapp om senaste. Välbehövligt? Oh ja

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skolplugget har nu på heltid bytts ut mot körkorts-plugg. Igår hade jag pizza-dejt med Sofia på Mocca men sen på eftermiddagen någonstans, jag vet inte när, föll livet isär aningen. Varför vet jag knappt men ångesten högg mig i ryggen och släppte inte förrän sent. Vaknade i alla fall imorse med en betydligt bättre känsla i magen imorse.

Efter några timmar teoripluggande åkte jag och familjen mot stan för att besöka matmarknaden som äger rum just nu. Jag och Oscar delade på en Fish and Chips medan vi smakade både belgiska våfflor och franska baguetter av resterande familjemedlemmar.

Kom just precis hem från en tur med bilen med pappa och ska nu, lyssna på det här, göra ingenting en stund. Ikväll blir det god middag och Oscar kommer över så fort han jobbat klart. Känns som en bra kväll. Puss på er!

Likes

Comments

Gårdagen var ingen höjdare. Tog mig i alla fall till sist i kragen och bestämde mig för att göra något bra av dagen, så jag åkte till krossboxen. OJ vad jag inte ångrar det. Det blev ett grymt pass, grymt som i grymt jobbigt och grymt som i grymt bra. Var tusen gånger lyckligare i själen när jag åkte därifrån.

Kanske var det tränings-boosten igår som fick mig att överleva nationella prover idag i matten. Vem vet. Överlevde i alla fall med god marginal och en hundra kilos tung sten har nu fallit från mitt hjärta. Jag gjorde ju faktiskt mitt livs näst sista matteprov någonsin. För att fira köpte jag godis och åkte till Oscar. Skrattade så mycket med honom och livet kändes, och känns enkelt. Att min ångest över livet, prestationsångest och allt vad det är ska påverka mig så mycket negativt. Det gör mig fursterad, något så otroligt. Men ska inte låta det stjäla min tankekraft. Ikväll är det pannkakstorsdag och jag får spendera kvällen och natten med mitt hjärta. Överlever nog.

Throw back Thursday, saknar Åre. Saknar livet där och då

Likes

Comments

Dagarna flyger förbi och varje dag är en dag närmre sommar och frihet. På senaste har jag haft ganska fullt upp. Bra kanske, behöver sysselsätta mig och få tankar på annat. Körlektioner, plugg och träning är det som hänt. Har för tillfället en enorm klump i magen inför morgondagen. Mattenationella väntar och allt som har med matte får mig att vilja ge upp allt. Är så fruktansvärt trött på det. Inte minst så är jag trött på hur dåligt det får mig att må. Snart snart snart är det över. Även körkortet kommer allt närmare för varje dag. En enorm prestationsångest. Idag är mest en sån dag jag behöver en kram och någon som säger att jag är bra som jag är.

Likes

Comments

Long time no see. I fredags vankades födelsedagsfirande och en kväll med partaj. Somnade sent bredvid min käraste. Igår blev livet inte riktigt som planerat. Bakslag och besvikelse, det blev en lång dag följd av en lång natt.

Idag ska en uppsats skickas in, matte ska pluggas och ett pass crossfit väntar i eftermiddag. Dagens mood är ostabilt, men livet går vidare och man tar sig igenom det. Ska lyssna in Kents nya album idag också, har inte haft ro eller tid att göra det förrän nu, Puss och kram hjärtegull

Likes

Comments

​Mitt tal gick bra, skönt. Det känns som att det här talet har varit en av mina tyngre bördor på senaste så att nu kunna släppa det känns fantastiskt bra. Åt lunch med Sofia och pratade ikapp och sedan begav jag mig mot körskolan. Ikväll väntar vidare övningskörning och sedan en lugn kväll. Knappar kanske på en uppsats om tiden finns, annars så känner jag mig ganska välförtjänt en pluggfri kväll. Puss hej!

Likes

Comments

En helt vanlig dag väntar idag. Ska öva på mitt tal, ha nationella i spanska och ikväll åker jag till Krossboxen. Pussade Oscar hejdå till skolan för en stund sen men då jag inte börjar förrän tolv har jag en lugn morgon framför mig. Hoppas er tisdag blir fin, ta hand om er!

Likes

Comments

En blå bildbomb får representera min längtan efter sommar just nu. Sitter för tillfället och filar på ett tal som ska hållas och prestationsångesten sitter som en klump i magen. Har bestämt mig  att från och med nu ha en bra inställning till min egen förmåga och hoppas på att den tankekraften ska gå i verk på onsdag när det väl gäller. Kramar på er!

Likes

Comments

​Min söndag har varit väldigt blandad. Vaknade med en klump i magen efter nattens mardrömmar. En känsla som höll i ett tag med som senare tonade ur. Som jag nämnde igår var den här dagen ägnad plugg och så blev det också. Åkte till mitt plugg-cafe, köpte en chailatte och började pluggandet. Låter nog glamourösare än det var men jag fick i alla fall en hel del gjort. När caféet stängde tog jag mitt pick och pack och gick till Krossboxen för ett pass teamwod. Jobbigaste någonsin men överlevde gjorde jag och efter en middag och dusch befinner jag mig nu hos Oscar och kommer spendera natten här. 

För övrigt är skolan stressens stress just nu och det tär så otroligt på mig. Mår så dåligt av det, på riktigt verkligen. Tror däremot inte att jag är ensam i min känsla. Ta hand om er. 

Likes

Comments

Min lördag har spenderats hos Oscars familj i Västerås. Vi passade även på att ta en vända på stan när vi var där. För tillfället är vi påväg hemåt och ikväll väntar en tv-kväll i soffan. Uppladdning inför morgondagen som kommer bestå av plugg, plugg, plugg och förhoppningsvis också lite träning. Behöver lite livssyre i form av träning, mest med tanke på hur psyket mår just nu i all enorm mängd stress. Kram på er

Likes

Comments