Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte gjort mycket mer idag än packat, lunchat med fina vänner samt cyklat och gått på stan. Låter bilderna tala för sig själva!!

Likes

Comments

Laddade upp med bland annat en Celsius innan jag och pappa åkte och tränade. För mig blev det ett svettigt värre spinningpass. Efter det väntade en middag ute på altanen med delar av familjen. Behövligt och minst sagt mysigt. Nu har jag packat lite, duschat, städat badrummet och precis krupit ned i soffan och här stannar jag nog ett tag till. Mina ben är trötta haha. Men snart ska jag dra mig mot köket för att koka te och göra kvällis. Imorgon väntar lite diverse och bland annat ska jag träffa min saknade Moa!!
Massa kramar på er!

Likes

Comments

Har haft annat för mig än blogga på senaste men det senaste dygnet har jag spenderat i Falun hos familjen Jansson! Hälsade på Ida, vi åt tapas, kikade runt i staden och bara umgicks och myste. Nu sitter jag på tåget påväg hem och nu är det inte många dagar innan vi reser!! Längtar så mycket!!
Puss och kram

Likes

Comments

Hej allesammans!
Gårdagen var en himla bra och behövlig dag. Vakande upp och hade absolut inga planer vilket känns som länge sedan det var så. Men dagen resulterade bra av sig själv och jag hann med både det ena och det andra. Jag mötte efter lunch upp en vän för en lång promenad med massa prat och senare under eftermiddagen tog jag och familjen cyklarna till en fotbollsplan där vi skulle heja på min lillebror som spelade. Matchen slutade för övrigt i vinst! Under matchens gång fick jag ett sms från Sofia och inte långt därefter möttes vi upp för en så välbehövlig pratstund över ett orginalmål på Max. Vi satt där länge länge, gick sedan till Coop tog sedan en lång cykeltur i sommarkvällen. Så fin tjej och idag är ingen vanlig dag utan idag är Sofias födelsedag!!! Stort grattis igen!!

Imorse var det dags för ett pass atc på actic vilket gick jättebra! Kom hem för ett tag sedan och sen dess har jag ätit lite, hjälpt till att skotta jord i trädgården och nu vankas lunch och efter det är det packning som gäller. Både lite inför Grekland men också inför Falun då jag runt fyra tar tåget mot min saknade och älskade vän Ida.

Likes

Comments

Hej och glad midsommar allesammans!! Ska försöka summera min långa dag kort. Började dagen klockan sju då väckarklockan ringde och strax innan åtta befann jag mig tillsammans med Evelina och nästan hundra andra på actic. Vi inledde midsommardagen med ett tufft, svettigt, blött(regnet öste ner) men så kul tabatapass! Vid tio började jag jobba så direkt från actic var det snabba puckar till Coop. Väl där arbetade jag mig igenom tre fartfyllda timmar.

Mot kvällen gjorde jag mig iordning innan jag och Linnea möttes upp för ett promenera hem till Amalia där Ebba, Alva och Elin redan befann sig. Vi åt god mat och hade det trevligt innan vi styrde vidare mot ett partaj där resten av kvällen spenderades!

Likes

Comments

Livet rullar och idag har jag hunnit besöka stallet för att titta på min lillasyster när hon red, så stolt storasyster är jag!! Har även ätit en lunch med Sofia på mocca samt inhandlat lite mer inför resan som smyger allt närmre. Ska bli skönt!!
Nu är jag just hemkommen från jobbet efter tre intensiva timmar, det är ju trots allt midsommar imorgon. Kram så länge!

Likes

Comments