Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Vakande tidigt imorse och sedan gjorde jag och Ellen iordning en riktig finfrukost för mamma och pappa, passande så här på morsdag!

Begav mig sedan mot actic där även Evelina befann sig och vi genomförde ett riktigt bra pass!! Härlig start på dagen även om jag känner mig lite seg idag, trött liksom. Ikväll är det jobb som gäller igen. Tredje kvällen i rad nu men för morgondagen har jag betydligt roligare planer så några timmar jobb ska jag nog klara! Vi hörs, puss och kram

Likes

Comments

Hej!
Efter skolan åkte jag som sagt och tränade på actic och därefter spontanade jag och Sofia en fredagsfika!! Nu har jag precis duschat och ätit middag och ska precis hoppa på cykeln mot Coop. Kram!

Likes

Comments

Nu tar jag snart cykeln till skolan för en kort dag endast bestående av en engelskalektion samt att jag ska skicka in ettans sista uppgift!!! Efter skolan ska jag ner på stan och träna på actic och ikväll är det jobb 18-22 som gäller.
Ni får ha en fin fredag, och idag är det bara en vecka kvar innan sommarlov!! Kramar

Likes

Comments

...till varmare tider, vackra stränder, sena sommarnätter, stränder och frihet.

Likes

Comments

Jag och Moa drog en spontant mysfrukost imorse på espresso house! Så mysigt och definitivt inte sista gången!!! Är i skolan nu och dagen har väl rullat hyfsat bra, är på bra humör så det underlättar en del och att solen skiner gör det hela ännu bättre. Och tanken av att det är lov om nästan en vecka!!

Idag skickar jag in de sista skoluppgifterna för 1:an och gud vad skönt ska bli!! Är så klar med skolan nu känner jag och ledigheten kommer väldigt lägligt.
Kram på er!

Likes

Comments

Hola! Idag har även idag varit en bra dag! Skolan gick snabbt och fick en hel del gjort på eftermiddagen, skönt! Cyklade sedan till actic för ett bra träningspass innan jag styrde hemåt. När jag landade här hemma sken solen så jag och Ellen tog premiärdoppet i poolen!! Eller jag tog premiärdoppet, Ellen var i redan för några veckor sedan haha.

Efter badet grillade vi korv och marshmallows på gården och nu efter lite plugg ligger jag i soffan och tittar på Robinson.
Massa kramar!

Likes

Comments

Haj haj
Varit glad idag och skoldagen gick snabbt, kanske med tanke på mitt goda humör eller det faktum att vi började en timme senare och slutade en timme tidigare än vanligt, haha. Återförenades i alla fall med mitt hjärta så det gjorde dagen många gånger bättre. Och på det vill jag även tillägga att jag har fina vänner och är otroligt tacksam för det!!

Nu sitter jag i köket och knappar på historiauppsatsen som ska in på torsdag och snart sna jag byta om och cyklar till jobbet. Jobbar ett kortispass ikväll 18-21 och ser faktiskt fram emot det. Och så är det bra att jag ska jobba ikväll för då måste jag verkligen plugga, finns inga ursäkter då.

Kram på er!!

Likes

Comments

Räknar ner dagarna till lov. Och jag mår bra. Är skoltröttare än skoltröttast. Och jag mår bra. Beställde nyss kläder till skolavslutningen. Och jag mår bra. Imorgon ska jag träffa en saknad! Och jag mår bra. Jag är ju för fan nästan frisk?! Och jag mår bra! Snart är det sommar!! Och jag är mår så bra just nu.

Likes

Comments

Jag och min fina Sofia (rimmade i know) tog en sen kvällspromenad. Riktigt härligt och så behövligt!! Bästa hon.

Likes

Comments