Atm @espressohouse

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var en härlig dag verkligen, mycket berodde kanske på att vi var lediga dock, haha.
Åt lunch med min granne som även är en kär barndomsvän till mig. Vi åt på en ny grekisk resturang i stan som helt klart är värd ett återbesök!
Kvällen spenderade jag som sagt på Coop, vilket också var trevligt på sitt sätt.
Idag däremot lämnar vi åt sidan. En tuff dag, på många sätt och av flera anledningar. Så ska snart krypa i säng och sova, för gud så trött jag är.
Imorgon ska jag på dagvård igen. Feels pretty asjobbigt just nu faktiskt. Men det är det mycket som gör för tillfället. Och med en hög med skolarbete som aldrig tycks minska så blir det inte direkt lättare.
Men som jag brukar tänka, man ska inte klaga på det man inte kan göra något åt. Så det är väl bara att pallra på och göra så gott man kan, och skolan jo visst den går an. Men när den bara är som grädden på moset och det inte är den som är själva problemet, ja då är det svårt att finna motivationen. Luddigt inlägg det här, men men.
Men nu ska jag sova, eller snart i alla fall, har kvällsmellis kvar. Kram på er

Likes

Comments

Godmorgon!
Är ledig idag vilket är sååå skönt! Började morgonen med min vanliga goa frukost, och sen dess har jag slappat framför Nyhetsmorgon, gjort iordning mig och bara haft lite tid för mig själv.
Igår träffade jag en kompis över en fika och pratade lite om allt och ingenting ett tag innan pappa hämtade upp mig och vi åkte till forever. Genomförde ett fint BodyBalace-pass. Det går bättre och bättre för varje vecka rent psykiskt så det är en stor lättnad, men det är fortfarande mycket att jobba med på träningsfronten. Men jag har inte bråttom, men träningen är saknad. Så saknad. Men prio ett är att bi frisk, och framför allt frisk och fri.

Nu ska jag äta mellis och sen åker jag in mot stan och ikväll blir det jobb. Kram

Likes

Comments

Lunch med Moa @coffiehousebygeorge

Likes

Comments

Måndag igen, som rubriken lyder. Sitter just nu i soffan och slötittar lite på tv. Har pluggat lite engelska nu ikväll med nu är det nog med det för.
Idag har jag varit i skolan, mött pappa på stan, varit och lämnat tillbaka lite böcker på biblioteket, varit hos tandläkarn och ätit mellis framför en film. Såg "The best of me" som var en jättefin film, både fin och sorglig. Värd att se, så ett litet tips till er!

Likes

Comments

Jobb 1-13 och sedan hem och äta lunch. Det är i princip det jag åstadkommit idag, haha. Ska väl försöka plugga lite också men det skjuter jag nog på en stund till.
Imorgon drar skolan igång igen och jag känner mest: tack men nej tack. Nåväl, snart är det nytt lov och ännu snarare är det helg igen! Längtar redan haha.
Kram på er!

Likes

Comments

Den här lördagen som också är lovets näst sista dag har jag spenderat i Stockholm tillsammans med mamma och pappa.
Vi har strosat i affärer och jag fyndade dels en jacka. Vi åt lunch på espresso house och fortsatte vårt shoppande även en stund efter det innan vi vandrade mot Cirkus.
Nu sitter vi i bilen på väg hem och ikväll blir en lugn kväll. Imorgon står jobb på schemat 9-13 och sedan ska jag försöka njuta av sista lov-timmarna innan det är måndag och skolan drar igång igen.
Kram

Likes

Comments

Igår var jag som sagt hos frissan och fräschade upp mitt hår ett antal snäpp. Så skönt!! Klippte en bit på längden och lade i lite ny färg. Frisören fick i stor sätt fria händer och resultatet blev en något ljusare nyans av brunt än förra gången samt en blekning av topparna. Fortfarande lite ovant men hittills är jag nöjd!

På kvällen var jag hembjuden på tacomiddag hos Julia tillsammans med några andra från Coop-gänget. Bjöds på många skratt och jag hade en jättetrevlig kväll!!

Likes

Comments