Min lediga dag har bestått av mini spa, sushi, städning av rummet, onlineshopping, serier, analys av engelskatext, pussande på O, crossfit och pannkaksmiddag. Många bollar i luften idag, men det har inget mig emot. Små hintar av ångest har varit på besök idag så därav ett tappert, och lyckat, försök i att hålla tankarna upptagna på annat. Jag önskar er en fin kväll, ta hand om er vänner.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag får inte nog av de fina höstlöven och därmed alla ben+fötter+löv-bilder. Skola i vanlig ordning idag och mitt mående har varit bättre. Sov bort ångesten och vakande med ett betydligt bättre humör. Ibland är det konstigt, det där, ångesten som kan komma så plötsligt och slå undan benen för en. Och lika plötsligt som den kommer går den även sin väg. Kvar står man där, tom på alla känslor och tankar och snart är livet som förut. Precis som om ingenting hade hänt.

Efter skolan stannade jag förbi hos Oscar för att fylla på energidepåerna inför kvällens träningspass. Ett tungt sådant blev det. Så nu ligger jag här, trött och knappt rörlig, i sängen och väntar på att min käraste ska plugga färdigt och ge klarsignal för gossip girl. Vi hörs, ta hand om er.

Likes

Comments

Träningsvärken från gårdagens träning biter i musklerna idag. Skoldagen blev kort, huvudet är inte med mig idag och när allt rasar vill jag göra fallet så kort som möjligt vilket enklast åstadkommes i tryggheten. Hemma. När tankarna samlat sig något tog jag mig till jobbet och avverkade några timmar. Ikväll gör jag ingenting, lyssnar enbart till ljudet av barsans smattrande och bläddrar runt på internet. Och jag trivs med det, just ikväll.

Likes

Comments

Nackdelen med att tiden rusar förbi är att även helgerna gör det. Det är redan söndag idag men det känns precis som det precis blev fredag. Helgen har i alla fall varit fantastisk. Fredagen bestod av myskväll med Oscar och familjen. På lördagsmorgonen ringde klockan tidigt för oss båda, för min del bar det av mot träningen medan Oscar åkte och jobbade. Efter långdusch, fixande och iordning-görande mötte jag Ida utanför stadshotellet för att gå på årets Sörmlandsgala. Jättetrevligt och otroligt fint ordnat, att Ida även kammade hem högsta pris satte guldkant på kvällen. Kvällen tog dock inte slut där, jag mötte upp några härliga jobbarkompisar ute och spenderade flera timmar skrattandes och pratandes om allt och inget och inte förrän tre-tiden la jag mig för natten.

Idag är planera att göra så lite som möjligt. Mjukiskläder, en biltur i regnet, serie-tittande och marabou och mjölk summerar min söndag hittills. Ska sätta mig vid datorn och skiva lite på en skoluppgift nu en stund, ikväll ska jag och mitt hjärta ha gossip girl-matathon. Behöver.

Likes

Comments

Lunch på Max, crossfit, selfies, jobb och promenader i regnet med en podd i öronen är ord som kan summera min vecka hittills.

Likes

Comments

Dagarna flyger förbi och nu är vi halvvägs till helg. Hur mår ni? Mitt mående är fint, tror jag. Jag funderar mycket nu, är inne i en sån period. Ska till min psykolog senare idag men det känns lite ångestfyllt. Varför vet jag inte riktigt, jag känner bara ångest över att prata om det jag tycker är jobbigast i världen nu när allting känns helt okej. Det tar emot lite, men jag ska gå dit, jag vet att jag behöver göra det ändå.

Vad jag däremot ser fram emot är resterande dagar av veckan. Jag har roliga planer för dagarna vilket jag tror att jag verkligen behöver nu, i min funderar-period. Det är alldeles för lätt att fastna i de djupaste av tankar när man är ensam. Det jag ser fram emot nu som ligger närmst i tiden är ikväll när jag ska åka och träna och få släppa ut lite känslor och tankar. Det längtar jag efter. Kram på er!

Likes

Comments

​Måndag den 17 oktober idag och min dag har varit bra. Jag har haft roligt och inte längtat bort som annars är min värsta fiende under skoldagarna. Längtan efter att få vara någon annanstans än där jag är. Då vi slutade en stund tidigare idag än vad som annars står på schemat bockade jag av ett par inlämningar i engelskan på ett cafe dit ingen annan än jag och pensionärer går. Där kan jag plugga. 

Ikväll ska jag träna, crossfit blir det och det ska bli himla roligt!! Tycker om att träna på det sättet så mycket. Inte för att jag är bäst, starkast eller har den bästa tekniken utan för att det är så fruktansvärt roligt. Och känslan efteråt? När man klarat utmaningen man en timme tidigare ställdes inför och tänkte wow det här går aldrig; den känslan är obeskrivlig. 

Likes

Comments

Går-gårdagen bestod av skola och jobb och likaså gjorde fredagen. Efter en lång natts välbehövlig sömn beslutade jag och Oscar oss för att shoppa lite denna lördag till ära. Jag fick med mig en tröja och diverse sminkprodukter. Påväg hem köpte vi även med oss sushi(<3)som vi åt i soffan framför ett avsnitt gossip girl. Helt klart en oslagbar kombo.

För tillfället har jag precis avslutat en kort stund med plugg och ska snart ta mig ner i köket och hjälpa till med maten. Imorgon väntar jobb 9-16.30, inte så taggad på det faktiskt, men får tänka på pengarna eller något. Brukar rulla på bra när man väl kommer dit. Hej, var det bra så, tack, kvitto på det, tack, hejdå

Tog mig även till gymmet en kortis i eftermiddags. Men det gick dåligt hörni, jag är fortfarande inte helt 100 frisk och känner direkt av i halsen och pulsen rusar iväg så fort träning kommer in i bilden. Behöver vila upp mig lite till innan jag tag mig an crossfit igen.

Likes

Comments

Vaknade bredvid min älskade imorse och efter smink, frukost och tandborstning satt jag på bussen påväg in till stan. Ett möte hos UMO senare begav jag mig till skolan. Efter ca världens onödigaste skoldag, men ända en bra en, träffade jag Sofia på Mocca ett par timmar för sån där kvalitetstid bara vi kan ha, älskade vän.

//Bilden har jag lånat av Sofia//

Mot kvällningen bytte jag om till träningskläder och snörde på mig löparskorna. Med en podd i lurarna trotsade jag kylan och begav mig ut på en promenad. Mitt halsont jag skrev om tidigare verkar ha försvunnit lika fort som det dykt upp så jag tog tillfället i akt att ta mig utomhus. Däremot älskar jag det som det är nu, ute alltså. Vackra färger som klär träden och kylan som är sådär kylig som kyla ska vara och inte fuktig och rå. Det känns så friskt att andas, så hälsosamt och så rent.

Likes

Comments

En lång skoldag följdes av ett gympass med Oscar. Däremot vet jag inte om det sistnämnda var särskilt klokt. Har haft mindre känningar i halsen några dagar och nu i skivande stund ligger jag med betydligt mer ont än igår. Tråkigt verkligen, men är det något jag lärt mig så är det att lyssna på kroppen när den inte mår som den ska. Därav blir det plugg och serie-marathon resten av dagen+ en lektion i skolan. Ta hand om er, det är viktigt. Kram

Likes

Comments