Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En lyckligare kväll med världens bästa vänner. Skrattade så mycket.

Likes

Comments

Jag vet inte om jag ska säga att julen är nära eller om den alldeles strax är påväg att komma till sitt slut. Imorgon är i alla fall julafton och idag när pappa frågade om jag kom ihåg känslan man som barn hade inför den dagen svarade jag "ja, och jag saknar den". Julen är vacker men den förväntad och all den längtan som förut var så verklig finns inte kvar på samma sätt. Nu är julen något annat, mer åt det lugna hållet. Julen medför ledighet och därför är den efterlängtad, och såklart den familjetid man får spendera tillsammans med de man älskar.

Nu saknas bara snön. Och en annan sak.
Snälla Gud

Likes

Comments

Efter gårdagens mindre jobbiga 9-16 bjöd det på after work, bokstavligen. Jag och mina härliga, riktigt roliga, arbetskamrater åt pizza på långbord, drack gott och fortsatte sedan vidare för massa snack, skratt och dricka. Gick sedan hand i hand med min kärlek genom stan hem med ett leende på läpparna.

Idag står julgodis på att göra-listan, för mig väntar även jobb till stängning senare. Men det tar vi då. Puss vänner!!

Likes

Comments

Atm: jobb. Har rast och passar på att kika in här. Senaste dagarna har varit fina och bra på flera sätt. I söndags myste jag bara, delvis med mina tjejer hemma hos Ebba där vi åt hämtmat, bakade julgodis och snackade gossip.

Måndag: jobb 8-18. Somnade sedan djupt i min kärleks armar. Idag: föll jag, tillsammans med Oscar, för grupptrycket och inledde ett tittande på SKAM. En godispåse senare och x antal ansnitt pussades vi hejdå och jag begav mig hit till min nuvarande destination. Imorgon: jobb och AW!!

Likes

Comments

Att få börja en dag med ett pass crossfit och sedan avsluta den tillsammans med 40 000 andra som skriksjunger till Kents sista toner var helt fantastiskt. När vi nått Stockholm där konsterten skulle äga rum tog vi tunnelbanan till Skeppsbron för en middag tillsammans med Sofia, hennes Oscar och våra föräldrar. Härligaste sällskapet tillsammans med god mat la ribban högt.

/Bilden på mig lånades av Sofia /

Men ribban krossades, totalt, när Kents genom tidernas sista konstart drog av stapeln. Det var något alldeles speciellt att stå där, med bara meters avstånd spelades hela min barndom upp. Jag har växt upp med de här låtarna, de kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Då nu som för alltid.

Likes

Comments

Idag= bra dag. Jag checkade av sista skoluppgiften idag och slutade sedan. Tog mig en uppfriskande(haha klyschig man är men kändes verkligen så) prommis och beundrade hur fint allting plötsligt blir med lite snö och frost. Eftermiddagen fortsatte jag med att spendera lite kvalitetstid med lilsis innan jag mötte Sofia på Mocca. Vi skrattade högt sådär som bara vi kan.När vi skiljes åt ett par timmar senare var det med ett stort leende på mina läppar, hon gör mig så glad. Tack vännen, det behövde jag. Ikväll ska jag göra så lite som möjligt, jag ska bara pussa på min kille och somna utan varken krav eller stress från skolan. FAN vad härligt!

Träffade en vän på min prommis, mitt djur-hjärta smälte direkt.

Likes

Comments

Livet är fantastiskt för tillfället. Jag räknar ner skoldagarna, snön ligger tätt utanför och det är juletider. Jag är kärare för varje dag i min Oscar och just nu ser jag på världen genom positiva glas. Självklart är livet en blandning av allt, både bra och dåligt, och även i de bra tiderna finns det saker som tynger, men de låter jag inte de ta över idag. För idag är en bra dag. Igår också, kanske är det gårdagens lycka som sitter kvar i kroppen.

Likes

Comments

Hey there. Ondsagens middag ser ni ovan. Himelsk mat verkligen! Och med världens finsate också. Älskar den killen mer och mer för varje dag.

Imorse vaknade jag upp till beskedet om inställda lektioner hela dagen vilket gav tid åt annat. Bland annat plugg vilket behövdes då jag ska jobba hela helgen. Utöver det hann jag också med en promenad till vårdcentralen och sedan vidare till apoteket för att hämta ut medicinen jag fick utrskriven för min migrän. Let´s hope den hjälper så jag slipper det helvetet i framtiden. Förövrigt mår jag ganska bra. 7 av 5 ger jag livet atm. Ska snart trampa iväg till träningen på cykeln och kanske ger det livs-ratingen en boost! Ikväll blir det fedagsmys och jag längtar. Puss på er

Likes

Comments

Buffertdag idag och jag ägnade ungefär en timme i skolan innan jag placerade mig på högskolebiblioteket för att avverka lite plugg. Fick bra mycket mer gjort än jag någonsin hade kunnat tro, it´s better be good. Inte mycket mer än så har gjorts idag. Jag och Oscar har städat, ätit sushi(jag i alla fall ;)) och pluggat ännu lite till. Ikväll blir det däremot desto festligare. Jag och min käraste har idag varit tillsammans i ett helt år och det ska firas. Jag hade planerat att skiva något vackert nu om hur mycket jag älskar dig Oscar och att du betyder allt i världen, men inga ord kan tala om det som bara hjärtat kan förklara.

Likes

Comments