View tracker

Vill verkligen ha ett Pandora armband!! Har tänkt tanken på det ett bra tag & känner nu att det kan vara värt att spara till eller önska mig i julklapp/födelsedagspresent!!

Det är verkligen kul att man samlar på sig egna berlocker så att inget armband blir det andra likt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Är det bara jag som älskar att ta kort? Det har blivit lite av en hobby!! Tycker det är sååå mysigt att sitta & kolla tillbaka på!!

Likes

Comments

View tracker

Supersnygga eller vad??

Hittade dessa 2 godingar idag på stan!!
2 perfekta höstskor varav de understa paret är en mer passande vardaglig sko & det översta paret passar perfekt när man vill festa till det lite.

Jättenöjd!!

  • 273 readers

Likes

Comments

Jag ska strax ta bussen in mot stan för att ta en drink på pinchos med mina fina bruttor! Kände att jag verkligen behövde det en fredag som denna. Även imorgon kväll sker det skojigheter då jag är bjuden på whiteparty, vilket ska bli mysigt!!

Jag har tyvärr dragit på mig en jätteförkylning så jag kommer inte att kunna spela min match imorgon vilket är väldigt tråkigt! Det är precis så att jag orkar att göra saker annat än att sitta hemma.

Mammsen kom hem med massor av fina kläder till mig förut bara helt spontant? Bland annat denna fina tröja!! Så snällt av henne<3

  • 386 readers

Likes

Comments

Spontant är bäst!!

Spenderade spontan kvalitetstid med mina solstrålar idag efter skolan, vi hade det väldigt mysigt!
Jag åkte även till Linus under kvällen vilket satte pricken över i:et på den här dagen och imorgon väntas en ny skoldag med nya tag!!

  • 507 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan alla finisar!!

Har införskaffat ett nytt skal från Guess!! Har ett sedan tidigare från det märket & dom har vääldigt fina och prisvärda skal.

  • 567 readers

Likes

Comments

Är hemma från skolan idag med feber & sjukdom så jag passade på att lyxa till frukosten lite!! Jag ska nu slå mig ner framför datorn och se på Johan Falk & njuta av den goda frukosten.
Övriga planer för dagen är att bara ta det lugnt, kanske städa lite & har även träning ikväll som jag kanske åker med och kikar på men vi får se!

  • 590 readers

Likes

Comments

Fick något spontant ryck så jag åkte in till stan och köpte mat på Spicy Hot och överraskade Linus med nyss!!
Mat och omtanke uppskattas alltid❤️
Vi är själva hemma ett tag nu så vi ska nog slå på en film & njuta av resten av kvällen.

Ha en bra kväll finisar!!

  • 607 readers

Likes

Comments

Finally friday!!

Helgen startades på ett perfekt sätt på restaurangen Fontana de trevi med världens finaste kille. Maten var jättegod!! Vi pratade & myste vilket var precis vad jag behövde just nu!

Hur spenderade ni er fredag??

  • 646 readers

Likes

Comments