Mina dagar i början av detta jullov har varit toppen bra!! Jag har hunnit fira flera julafton med olika delar av släkten men jag har även hunnit med att spendera tid på vänner & annat skojjj.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå allesammans!!

Gick på stan efter att vår julavslutning i skolan var färdig så fyndade jag denna klänning på BikBok!! Gissa till vilket pris?? Endast 99 kronor. Klockrent nu inför jul & nyår.

Likes

Comments

Tänkte även slänga in ett inlägg på vår julgran!! Är sjukt att det bara är 3 dagar kvar till jul, längtar så mycket.

Likes

Comments

Nu för tillfället så sitter jag tillsammans med mamma & väntar på min mormor och hennes man för vi ska ha lite fika mys. Verkligen jättemysigt!!
Ikväll så ska jag dra iväg på fotbollsträning i airdomen vilket ska bli skojjj, känns så skönt att börja få rutin på fotbollsträningarna igen.
Jag är dock inte helt 100 på vart jag ska spela nästa säsong men jag tar en dag i taget så får vi se helt enkelt!

Likes

Comments

Hej alla finisar hur mår ni?

Jag mår kanoners och kände för att ta upp skrivandet här igen! Jag älskar att ta bilder & är ofta aktiv på instagram så att ta upp detta igen blir nog toppen. Idag så har jag inga planer utan jag valde att stanna hemma från skolan och ta en pluggdag hemma för att verkligen få saker & ting gjort. Jobbar mer effektivt hemma!

Det är snart jullov så det gäller att hålla i dom sista dagarna som är kvar!!

Likes

Comments

Vill verkligen ha ett Pandora armband!! Har tänkt tanken på det ett bra tag & känner nu att det kan vara värt att spara till eller önska mig i julklapp/födelsedagspresent!!

Det är verkligen kul att man samlar på sig egna berlocker så att inget armband blir det andra likt!!

Likes

Comments

Är det bara jag som älskar att ta kort? Det har blivit lite av en hobby!! Tycker det är sååå mysigt att sitta & kolla tillbaka på!!

Likes

Comments

Supersnygga eller vad??

Hittade dessa 2 godingar idag på stan!!
2 perfekta höstskor varav de understa paret är en mer passande vardaglig sko & det översta paret passar perfekt när man vill festa till det lite.

Jättenöjd!!

  • 705 readers

Likes

Comments

Jag ska strax ta bussen in mot stan för att ta en drink på pinchos med mina fina bruttor! Kände att jag verkligen behövde det en fredag som denna. Även imorgon kväll sker det skojigheter då jag är bjuden på whiteparty, vilket ska bli mysigt!!

Jag har tyvärr dragit på mig en jätteförkylning så jag kommer inte att kunna spela min match imorgon vilket är väldigt tråkigt! Det är precis så att jag orkar att göra saker annat än att sitta hemma.

Mammsen kom hem med massor av fina kläder till mig förut bara helt spontant? Bland annat denna fina tröja!! Så snällt av henne<3

  • 818 readers

Likes

Comments