Heej!
Idag tänkte jag skriva lite om en bok som jag precis har läst ut. Boken heter Anne Franks dagbok. Jag tror att många redan har hört talas om denna boken och kanske redan läst den. Jag har viljat läsa denna boken ett tag, men det har aldrig blivit av förens nu.
Det handlar om Anne Frank och hennes liv. Man får följa med henne under tiden som hon gömmer sig undan nazisterna. Anne Frank levde under andra världskriget. För att överleva kriget gömmer hon sig tillsammans med sin familj. De stänger helt in sig och lämnar aldrig gömstället. Anne Frank skriver om alla hennes känslor som hon har och mycket om vad hon tycker om de andra i gömstället.
Det låter kanske inte så intressant men jag tycker verkligen att den är läsvärd. Man lär sig mycket utav av den om hur det var att leva som jude under andra världskriget. Om man känner att man inte vill läsa hela denna boken som är på 350 sidor så finns det avkortande versioner också. Jag skulle tro att dem avkortade versionerna är lika bra och blir bättre och lättare om man har lite svårare med läsningen. Det finns också filmer gjorda baserade på hennes dagböcker som jag gärna vill se. Nu i helgen har jag inte så mycket planerat så då kanske jag kan ta och titta på någon utav filmerna.
Hejdå! 🖐🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heej! Har inga idéer på vad jag ska skriva om och det är också därför det kommer så få inlägg. På vardagarna så händer det inget speciellt, jag är i skolan, tränar och pluggar. Det finns inte så mycket tid över på vardagarna. Nu i helgen så hade jag två fotbollsmatcher. På lördagskvällen så träffade jag några kompisar vilket var jättekul. Vi åt pizza och bara pratade om allt möjligt hela kvällen. Det var verkligen jättemysigt och det är så skönt att ha dessa kvällar då man bara kan ta det lugnt. Det blir lätt att man bara stressar hela tiden. Nu är det en ny vecka och man får ta nya tag!
Bye!

Likes

Comments

Heej! Jag har haft mycket att göra i helgen. I fredags efter skolan så var jag ledare på en fotbollsskola. Mitt lag har en fotbollskola för tjejer i årskurserna 0:an-6:an. Denna är helt gratis och tjejerna får vara där och spela fotboll och leka. Vi brukar dela upp dem i tre olika grupper, de äldre har lite mer utvecklade övningar medan de mindre har mycket lek med bollen. Jag tycker att detta är en väldigt bra grej för att alla ( tjejer i detta fall ) får komma dit och ha roligt tillsammans med andra, eftersom det är gratis så har alla möjligheten att vara med.
I lördags var jag på barndop i Borås. På hemvägen från Borås stannade vi hos mina sysslingar och var där hela kvällen.
Igår så jobbade jag på eftermiddagen. Jag fick mitt schema för hösten och även ett nytt anställningsbevis som jag fick skriva på. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket utan kunde äntligen ta det lite lugnt. ( Detta inlägget kommer ut lite sent men men)
Bye🖐🏻

Likes

Comments

Heej! Idag har jag vart domare (i fotboll). Tycker att det är ganska kul, men jag känner mig väldigt osäker på det. Har dömt på några sammandrag innan och en på 7-manna men det har varit tillsammans med någon annan. Så detta var första gången jag gjorde det ensam. Det kändes helt okej men som sagt väldigt osäkert på vissa saker. Men man får ju se det positiv, att jag får lite pengar för det.
Bye
✋🏻

Likes

Comments

Heej! Jag är en 15-årig tjej från Falkenberg. På den här bloggen kommer ni få hänga med i min vardag. Kommer inte inrikta mig på ett speciellt ämne som alla inläggen kommer handla om.
På min fritid så tränar jag ganska mycket, mest fotboll som jag spelar i ett lag som heter LGM/Stafsinge. Så det kan komma en del inlägg som syftar på träning. Skolan tar upp en väldigt stor del i mitt liv. På helgerna jobbar jag 1 dag och ibland mer.
Annars så tycker jag om att läsa, kolla på film och serier och umgås med familj och vänner. Det va lite om mig och om vad som kommer på bloggen.
Bye
✋🏻

Likes

Comments