View tracker

Hej, nu var det längesen jag la upp något inlägg så tyckte det var dags nu. Fick hem en platta Celsius igår från proteinbolaget med mina favoritsmaker så ska snart ta mig en Celsius och gå iväg och träna body combat.
Igår så tänkte jag skita i att träna helt men det slutade med att jag gick en hel timma på stairmastern och där med brände över 1000 kalorier så är riktigt nöjd över mig själv som klarade det.
Kram på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej, igår var jag iväg och fick ännu en snygg tatuering gjord! Är super super nöjd!

Ska iväg och träna trx om någon timme sen bara ta de lugnt kram på er!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er, i lördags blev det utgång med Lisa men det var en ganska lugn kväll/natt iaf.
Gårdagen spenderade jag med Alexander framför några filmer och bara tog det lugnt.

Idag står det trx på träningsschemat, bästa passet på hela veckan så hoppas att träningen går lika bra som sist! Kram på er.

Likes

Comments

Halloj, startade lördagen med ett indoor walking pass och efter det bäddade jag ner mig igen bredvid Alexander.
Har just städat och fixat lite i lägenheten och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen men ska väl försöka hitta på något skoj med Lisa och Julia.

Ni får ha en toppen lördag, kram!

Likes

Comments

Hej, åkte iväg till Örebro efter jobbet med syrran och fick med mig lite grejer som jag visar en annan gång.
Nu är jag med Julia och snart kommer Lisa hit också och vet inte riktigt vad vi ska göra men de märks. Kram på er!

Likes

Comments

​Fick hem detta set för några dagar sen och är glatt överraskad över hur det såg ut i verkligheten, det passade perfekt!! Klicka på någon av bilderna för att komma till detta super snygga set! 

Likes

Comments

Hämtade ut ett paket igår från bik bok och det är det jag har på mig på bilden som kom i paketet, ett mjukis set som är riktigt skönt och snyggt. 

Tränade trx nyss och idag gick träningen så otroligt bra och blir så jädrans glad när jag känner att jag har energi och kan ge 100% genom hela passet, så nu kommer jag sova skönt i natt. Snart kommer Alexander hit och vi ska väl kolla någon film innan vi somnar, kram på er. 

Likes

Comments

Hej, idag efter jobbet så var jag iväg och fyllde på mina fransar och är super nöjd som vanligt. Skulle egentligen iväg och träna efter men orken fanns inte så gick hem och bäddade ner mig stället. Får köra extra hårt imorgon och försöka träna i helgen också! Igår blev det ett indoor walking pass med Lisa och tyckte att det gick riktigt bra och efter passet var jag helt slut i kroppen så somnade innan klockan hann bli halv 10.

Kram. 

Likes

Comments

Detta hade jag behövt nu, sommar & sol.

Träningen förut gick ganska bra men kände att jag hade kunnat tagit i och kört lite hårdare men det är bara att ta nya tag i morgon igen. Håller på att tvätta just nu och sen ska jag bädda ner mig framför några avsnitt av andra avenyn, Kram på er. 

Likes

Comments

Godmorgon! Har spenderat nästan hela helgen med Alexander och vi har bara tagit de lugnt. Så har haft en lugn helg för en gångs skull och det skulle behövas oftare!
Måndag idag och då står det trx på träningsschemat så hoppas att passet går bra sen, kram på er!

Likes

Comments