Instagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvist

Träningskläderna är på och jag är så himla redo för ett pass i boxen! Ska få i mig ett mellanmål bara och sen är det äntligen dags för träning!!
Trodde inte jag skulle få till träningen idag så jag är så tacksam över att jag kan komma iväg en timma ändå för känner att jag verkligen verkligen behöver det idag då jag varit nere. Träning hjälper ALLTID även om det bara är lite så hjälper det faktiskt. Så alla ni som inte mår speciellt bra, iväg och träna eller rör på er även om det bara är en promenad runt kvarteret så lovar jag att det hjälper lite och man känner sig lite bättre.
Träningen är ju det som verkligen fått mig att må bättre och komma ur alla dåliga och jobbiga tankar och panikångestattackerna som jag ofta fick. Hade jag inte tagit tag i träningen och inte gått ut och gått varje dag så hade det nog tagit mycket längre tid för mig att komma ifrån min psykiska ohälsa. För ett år sedan eller bara för ett halvår sedan så trodde jag aldrig att jag skulle kunna känna mig riktigt lycklig igen eller kunna känna mig som en hel och normal människa igen. Men nu står jag här och känner mig starkare än någonsin, jag har börjat förstå mig själv på ett helt nytt sätt och har börjat tänka och agera på annorlunda sätt än förut. Jätte tacksam för mina pratstunder jag fått med nära och även med helt okända människor som psykologer och kuratorer för det hjälper också otroligt mycket och det är nog bra för nästan alla att ibland gå iväg och lätta på sitt hjärta framför någon helt utomstående.
Självklart finns det dagar som är bättre och som idag är lite sämre men innerst inne mår jag bättre än någonsin!! Tack vare att träna och prata och självklart tack vare LIAM!!

Nog om det. Efter träningen blir det nog bara att ta det lugnt och sen natta Liam såklart, en lugn söndag som vanligt.

KRAM PÅ ER / J

  • Nära Gustavsgatan , Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Godmorgon!
Jag och Liam gick upp klockan 7 idag och då fixade jag frukost åt oss men nu leker vi bara. Måste iväg till affären snart för har ingenting hemma så lika bra att få det gjort känner jag.
Hade behövt åkt in till Örebro egentligen och köpt varma kläder åt Liam men vi får se om jag orkar det idag. Känner mig verkligen inte på topp idag och känner mig lite nere så vi får se vad som händer idag helt enkelt.
Hade verkligen behövt träna idag så det hoppas jag att jag kan få till!

Ja tyvärr har jag inget mer roligt att dela med mig av och eftersom jag inte känner mig så bra idag så får jag uppdatera senare eller imorgon.

KRAM/J

  • Nära Gustavsgatan , Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Istället för gymmet idag så slog jag på stort och tog på mig löparskorna och gav mig ut på en springtur på 8km. Det var hur skönt som helst och jag trodde verkligen inte jag skulle orka springa 8 km men det var inga problem sjukt nog. Har inte sprungit på kanske 2 år så det var första turen! Får se hur kroppen känns imorgon, kommer troligtvis känna av i kroppsdelar som jag inte brukar känna av i efter ”vanliga” pass.

Är påväg till Degerfors nu och vi ska till syrran och laga mat och bara vara!

KRAM/J

Gillar

Kommentarer