/ 1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR /


Några favoriter från ett utav mina favoritmärken när det kommer till underkläder. Berättar om min helg imorgon. Nu ska jag krypa ner i min säng och se sista perioden av hockeyn. Kanada krossar Ryssland. Så gött.​​KRAM JULIA

Likes

Comments


​​Det som spelas mest i mina hörlurar just nu. Gammalt som nytt. 🎶

Likes

Comments


Lite hur mina dagar sett ut sen sist. Har kommit igång med löpningen igen efter nackskadan och sjukdomar. Njutit av solen. Kollat på hockey. Anmält mig till poledance, vilket jag redan nu är sjukt nervös över men också så taggad på då jag tror det kommer vara otroligt kul. Plus en sjukt bra träning för hela kroppen vilket jag verkligen behöver. Träna muskler man knappt visste man hade. Så den 27e maj är det jag och stången för första gången! Gaaah. Ingen återvändo.

Har även varit på möte/arbetsintervju som jag också varit lite smånervös över. Men det gick så bra, så jag hoppas på en lärorik och rolig höst med mycket jobb!


KRAM JULIA

Likes

Comments


Jag har precis läst Mia Skäringers debattartikel "Det sista vi behöver är ännu ett diettips" och ännu en gång slås jag av hur vidrigt vårt samhälle är. Jag blir så jävla upprörd och framförallt ledsen. Hur kunde det bli såhär? Vem bär ansvaret för allt det här?

Att varje dag, VARJE DAG, få höra/läsa om olika dieter, hetsträning, sjuka ideal och "mål" man ska uppnå. Hur man blir lycklig. Ska man äta pasta, potatis och bröd? Lchf? 5:2? Ska man inte äta alls och bara dricka en massa olika juicer? Jag är så jävla trött på det samhälle vi lever i. Trött på all vikthets. Trött på att allt ska framställas så perfekt. Trött på alla olika dieter. Trött på alla perfekta kroppar på instagram.

Framför allt är jag trött på mig själv. Att jag själv är nästan identisk med övriga invånare som håller på med det här. Jag söker på google efter nyttiga och bra frukostar. Jag följer inspirerande konton på instagram. Jag försöker äta mindre kolhydrater. Jag äter inte ljust bröd längre över huvudtaget, och om jag gör det får jag ångest efteråt. Jag försöker träna och röra på mig minst en gång om dagen, gör jag inte det - ångest. Jag har börjat läsa på innehållsförtäckningen och ser stora varningstecken och klockor som ringer och tutar rött om det står vetemjöl eller socker. VARFÖR gör jag det här? Blir jag lycklig av det här? Nej det blir jag inte. Såhär skriver Mia i artikeln bland annat : "Jag sviker mina egna ideal och är så full av dubbelmoral. Jag njuter av att se när de äter upp sin mat men plågas av samvete när jag själv äter upp på tallriken. Jag säger till andra att de duger fint som de är i sina kroppar, men nyper mig själv i fettvalkarna, suckar tungt och räknar kalorier hela dagen”.

För bara något år sen kunde jag sitta där med mitt stora glas oboy, rostade mackor och en tallrik mjölk och chokladflingor utan att skämmas. Idag är det så jävla långt ifrån det bara går. Det finns inte ens. Idag är det naturell yoghurt, chiafrön och kiwi som gäller och något hårt mörkt knäckebröd som man inbillat sig är gott. Och så vatten till det. Ägg är bra också, men inte för många. Eller? Ibland vet jag knappt vad jag tycker är gott längre och vad jag inbillar mig att jag tycker är gott pga att jag vet att det är nyttigt.

Jag vill fly härifrån. Fly samhället. Fly till en annan planet och bort från alla ideal och all hets. Får ont i bröstet. Huvudvärk. Ångest. 
​Jag citerar Mia Skäringer: ”Det räcker nu. Alltså på riktigt. Jag hoppar av, jag har krånglat nog med mig själv. Och jag vet att jag ska hålla mig undan.”

Likes

Comments


En lång promenad i skogen med detta i öronen varvat med endast fågelkvitter och mina egna tankar. Välbehövligt. Hoppas ni mår bra. Kram.

Likes

Comments

​​​​"Träna för att du älskar din kropp,
inte för att du hatar den."

Likes

Comments


T
orsdag och valborg. Ibland vill man verkligen bara dra täcket över huvudet, släppa allt för en stund och se en riktigt jävla bra film. Köpa allt gott man gillar och bara tänka på sig själv. Idag är en sån dag. Har för övrigt varit ledig idag och jobbar inte förens på tisdag, så det blir en skön långhelg för min del :-)


+ älskar min nya bikini från H&M. 50 kr/delen. K A P 
KRAM JULIA

Likes

Comments

Hej! Jag har varit ett PMS-monster senaste dagarna och inte känt någon glädje alls faktiskt. Tar på krafterna att jobba när man mår såhär. Speciellt när man ska vara glad, positiv och ha tålamod när man jobbar med barn som jag gör. Man är helt slut på alla möjliga olika plan när man kommer hem. Klarade iallafall av dagen vilket jag får nöja mig med.

Någonting som alltid piggar upp är iallafall paket. Detta låg i min brevlåda idag. Kram och hoppas ni mår bättre än mig och njuter av våren :-)

Likes

Comments