Header

Ojdå, nu har jag inte bloggat på ett tag:(
Men men hejsan igen!!
Anledningen varför jag inte har bloggar är helt enkelt för jag har inte haft något kul alls att blogga om:(
Plus har jag inte kunnat ta med några bilder för har inte haft något kul att ta kort på hihi.
Men det jag har haft för mig är att jag har varit sjuk å sen varit i skolan, sovit, ätit bla bla bla...
Men tänkte ändå bara uppdatera lite för att kuna komma igång med att blogga;) Tycker ju faktiskt att det är väldigt kul!!
Jag kan ju berätta lite vad som har hänt under föra vecka och helgen o.s.v. Främst har jag mest bara varit hemma och varit lite sjuk, vilket inte var så kul... alls!
Men hade bara en förkylning som jag fortfarande håller på att bli frisk ifrån;)
Men sedan har jag haft lite dans, dansar jazz, lyrical och street!! Vilket alla är väldigt roliga!! Sedan har jag väl för det mesta pluggat under veckan.
Under helgen så var jag först på bio, jag var där med min familj för att spendera lite " quality time " med dom;). Vi såg filmen kingsmen, vilket jag skulle verkligen rekommendera att ni skulle kolla på den är jätterolig och bra, det är en action och komedi film för er som var intresserade xD.
Har ju dock inte sett ettan men man förstod ändå 2:an.
Sedan var jag ned lina kompisar Max, Emma och Fritiof och sedan träffa vi två till tjejer som heter Bianca och Jasmin:). Det var jättemysigt!!
Näst dag träffade jag Emma och Vera och vi hade bara en mysdag, vi var flest hemma hos Vera och bara myste och sen gick vi och åt pizza.
Ja idag har jag bara varit i skolan sedan köpt några grejer men kan visa dom någon annan gång!!
Men det var allt som har hänt mig de senaste dagarna:) Kanske var det inte det roligaste ni har läst men detta är ju ändå bara en lite uppdatering på mitt liv:k) Hoppas detta inte uttråkade er som läser alldeles för mycket:)

Julia xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!!
Idag är jag verkligen sjuk, jag menar alltså att jag verkligen är sjuk på alla sätt, har ont i huvudet har feber det känns som om någon har skurit upp min hals med en kniv. Jag mår alltså inte så bra idag hehe:(
Så idag fick jag stanna hemma från skolan.
Men de hindrar iallafall inte mig från att blogs ;)

Igår mådde jag inte heller så bra, men dumma jag gick ändå på min dans, tror de är en utav anledningarna till varför jag är sjuk idag :(

Men idag har jag inte gjort mycket mer än att villa och försökt att sova.

Juste, jag gjorde en ansiktsmask av mjölk och gelatin. Det är en sådan mask som ska dra bort "blackheads" (kommer inte ihåg vad det heter på svenska). Så just nu har jag den på ansiktet ska se om den funderar bra eller inte :)
Om den fungerar så kan jag lägga in ett inlägg på hur man gör en sån mask!

Aja det var nog allt jag hade att säga om denna dagen, inte den roligaste dagen, men men!!

Julia xx

Likes

Comments

Hej igen!!
Idag har varit en av de mysigaste dagarna på läge!
Dagen började med att jag åkte med min mamma och min kusin Linn till en inredningsbutik. Vi letade efter en soffa som jag ska ha i mitt rum nu när jag ska snart göra om det!! Vi hittade den perfekta soffan men det kommer att ta ungefär 8 veckor för den att levereras:(
Så vi får se vad som händer med de!

Vid klockan ett mötte jag upp min kompisar Esther, Priscilla, Astrid och Vera inne i stan. Vi gick till en skoaffär som precis öppnat som heter "feetfirst" och roligt nog satt Viktor Frisk där, så klar att vi tig chansen att ta några bilder med honom och fick varsitt presentkort på de:))

När vi senare blev hungriga satte vi oss på världens mysigaste lilla italienska resturang! Bara lite trångt och en gammal gubbe som stod och rökte precis bakom oss, men det rädda Esther oss ifrån ;)

Men allt slutade med att vi hade en stor fotoshoot på! Som alla typiska tonårstjej gör ;). Men många fina bilder blev det allt!

Julia xx


Blus- gina tricot

Byxor- american eagle

Skor- Filippa K

Likes

Comments

Hellooo!!
Mitt namn är Julia Waldenström och detta är mitt första inlägg på denna blog.
Jag är en tjej på 14 bast, bor utanför Göteborg.
I denna blogg tänker jag lägga upp om mitt liv och om mina intressen och hobbys!
Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan!!
Hoppas ni gillar gillar min blogg!!


Här är lite bilder från mitt liv ;)

Julia xx

Likes

Comments