Tänkte sammanfatta sommaren. Från mitten av maj till början av september. Jobbade i 6 veckor under juni-juli. Jag hade fullbokade helger inrpincip hela sommaren. Jag tog vara på fina kvällar och maxade verkligen allt. Ibland kändes det knappt som att jag hann ta det lugnt, vilket jag i vanliga fall inte gillat. Men denna sommaren har jag älskat att det hänt så mycket saker. Jag känner mig löjligt tacksam över alla minnen jag skapat, över all kärlek jag fått, över hur fina vänner jag har, de nya människor jag träffat, att jag älskar att umgås med min familj, att jag fått bada massor, att jag tagit vara på mycket, att jag fått må bra och varit frisk, att jag festat, att jag varit hälsosam. JAG ÄR EVIGT TACKSAM FÖR ALLT.
Och jag och min sommar vore ingenting utan alla fina människor. Mina tjejer, mina klasskompisar, familjen, gamla klasskompisar och alla däremellan. Jag är lycklig lottad, otroligt lycklig lottad.

Sommaren började med event på Sankt Jörgen, Göteborgsvarvet brunch med familjen och en härlig kväll med drinkar på Bonbons uteserving. Ni vet den känslan i början av sommaren, när en sommarkväll betyder precis allt. Här var vi då.

Var på dagsfest på Port Du Soleil, hade en fruktansvärt trevlig kväll på Bar himmel med massa kompisar. Vi gick på Fricky på Liseberg. Firade midsommar med några kompisar med 5-kamp, poolbad och jazucci.

Massa bad som vanligt, både morgon, kväll och dag. Var på Clarions event och skålade med några kompisar. Drack aperol spritz och hade grillmys hos Erika.

Spelade en massa padel med både vänner och familj, jobbade under nästan alla veckor, men maxade kvällarna och helgerna. En långhelg i Tylösand i mitten av juli tillsammans med Julia och hennes vänner, vilket var så roligt, att få umgås med nya människor!!

En långhelg i Båstad med Johanna, Linda och Irma. Så himla mysigt, avkopplande och roligt. Vi hade det så bra!! Jag och mamma tog en sväng till Falkenbergsstrand i början av augusti. Bad, sol och bastu. Behövligt och välförtjänt efter 6 veckors sommarjobb ;)

Åkte ut med båten med familjen några gånger under sommaren, det finns inget som jag gillar så mycket!! I mitten av augusti vann jag biljetter till Way Out West. Hängde där i två dagar med kompisar. Veckan efter så roddade jag med en klassfest från högstadiet, som definitivt var en av de bättre kvällarna från sommaren.

Gick på Molly Sandén med Linda och kände att sommaren fortfarande levde. Mysig familjemiddag hos mamma och pappa. Firade pappas födelsedag på Scandinavian Inovation efter att ha fixat några biljetter dit.

Frukost vid havet, middag vid havet. Havet havet havet. Favoritplatsen <3 Vi körde en kräftskiva/kräftmiddag hos Irma och förslängde sommaren lite. En kväll jag också tar med mig, då vi satt och snackade i flera timmar och dagen fick helst aldrig ta slut. I början av september avslutade vi sommaren med 3 dagar i Polen.

Så sommarens sista dagar, om det finns några specifika sådana, spenderades i Gdansk och Sopot med 9 klasskompisar, som jag vill kalla kompisar. Vi gick och la oss vid 5 alla tre nätter och vi hade så roligt att min mage gjorde ont. Kommer aldrig glömma denna resa. Vilket avslut!!!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Vafanjossey
,
Åh låter som du haft en härlig sommar 😍nouw.com/vafanjossey
Emiliaapetterssons
,
Vilken härlig sommar! Måste sätta mig ner och sammanfatta min sommar jag med. Lätt att man glömmer bort hur mycket man faktiskt varit med om annarsnouw.com/emiliaapetterssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229