Igår blev det en bakislunch i form av ceasarsallad, eh va? Men den var god!! Kvällen innan så somnade vi strax innan klockan 06:00 och gick väl upp runt 11. Stabil sömn denna resa.... Efter lite mat i magen så gick vi till have. Det var fint väder en stund , inte så länge tyvärr, men ändå härligt med lite strandhäng. Vi var supersega allihopa, så tempot var ca noll, men vi hade ändå några riktigt härliga timmar under dagen. Så behagligt väder och temperatur, Sopot är fint och stranden var superfin verkligen!! Vi bodde perfekt och hade nära till allt.

Kajsa och Rebecca, jag tycker om er så mkt va!!!

Vi gick hemåt efter stranden, chillade i lägenheten, duschade och gjorde oss sedan i ordning för middag och drinkar. Vi hade bokat bord på ett sushiställe som hette moshi moshi här i Sopot. OMG vad gott det var. Den gosate suhsin jag ätit, utan tvekan. Jag och Hugo beställde in och delade på en 26-bitars. Asså wow, den var helt perfekt haha.

KOLLA VAD GOTT!! Även här löjligt billigt, för maten och en drink betalde jag ca 180 kr. Efteråt gick vi hemåt och förfestade i lägenheten i några timmar. Vi var så högljudda, gapiga, glada och taggade.

Och efter det så gick vi ut för tredje dagen i rad, det har aldrig hänt mig innan, men jag hade så kul varenda kväll och var absolut sugen på att festa igen. Händer aldrig annars. Snacka om att man trivs med dessa då. Vi dansade och fick gratis-drinkar på klubben. Otroligt bra musik alla kvällar, överraskad.
Tiden bara sprang förbi, vi dansade, shotade och var sedan hemma i lägenheten runt 04:00.
Det härliga är ju att vi inte går och lägger oss direkt, utan då fortsätter vi ha kul, lägger oss på varandra i sängarna och bara kramas. Kärlek.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
,
Vilka dagar ni haft😍nouw.com/isabellepettersson
chanelleersoz
,
Låter ju som att ni haft det kanon! Kul 😃 <3nouw.com/chanelleersoz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229