Gårdagen startades på bästa möjliga sätt, frukost utomhus med gänget. Tog äggröra, kaffe och bröd. Lite småsega och trötta från kvällen innan, som blev rätt sent.

Här har ni hela gänget, hur snygga vänner!?

Efter en lugn förmiddag gjorde vi oss iordning för Gdansk. Tog tåget in för 10 kr, löjligt!! Sedan strosade vi runt där en stund. Herregud vad fint. Köpte varsin Gofry Lody, våffla med massa gott på. Bra lunch ;) Vääääääldigt gott!

Runt 16-tiden satte vi oss vid kanalen, några köpte mat, alla beställde in dricka efter dricka. Espresso martini, Aperol Spritz, tequila, prosecco, rödvin osv. Vi köpte allt. Satt här i flera timmar, spelade spel och skrattade så att magen gjorde ont. Hur perfekt :’) Vi blev rätt salongs innan vi gick vidare för middag. Men herregud vad roligt och bra vi hade det. Wow. Och vad billigt det är. Tre drinkar och tre glas bubbel för 220 kr.

Vi gick till ett nytt ställe där vi beställde mer dricka och mat. Delade kanske den goaste pizzan någonsin med Gustaf och drack Moscow Mule. Fantastiskt. Efter maten drog vi till en karaokebar där vi sjöng, beställde mer dricka och hade världens härligaste kväll. Tror det var första gången karaokebar för min del och tror alla förstår varför... Haha nej, men det var så roligt och vi hade lika kul som kvällen innan. Var hemma rätt sent och det blev ett nattbad strax innan 05. Ja ni fattar ju, sena kvällar. Men det betyder också SUCCÉ.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
,
Åh dem där våfflorna såg inte dumma ut 😃nouw.com/desireekujala
Fredrikapersson
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229