Sista jobbveckan är kommen, eller jag jobbar redan nästa vecka igen. Men själva sommarjobbet har nu sin slutspurt.
Styling i måndags, lika roligt och inspirerande som vanligt. Idag var jag på lagret hela dagen och imorgon är sista dagen innan några dagar ledighet, är i fotostudion även imorgon.
Utöver jobb, så blir det lite lagom mycket träning, förhoppningsvis lite sol och bad, kanske en sväng till Marstrand eller liknande och någon god middag och drink med vänner. Har lite få planer de kommande dagarna, men inte så mycket. Ska njuta av fyra lediga dagar, semester, innan skolan börjar nästa måndag. Herregud vad snabbt det gått.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Sista dagen på denna klockrena helgen. Vi vaknade innan klockan ringde och checkade ut, innan vi tog bilen mot Torekov. En liten sommarstad med en hamn, små mysiga gator, människor i morgonrockar och något café. Inte alls så stort, men ändå fint att se. Vi åt frukost, nybakat bröd och kaffe, efteråt strosade vi runt en liten stund.

Påvägen mellan Båstad och Torekov finns Hovs Hallar. Vet helt ärligt inte riktigt vad det är. Men det var en massa fina klippar, stenar, grotta och fin utsikt. Vi stannade bara en kort stund efter vi besökt Torekov.

Sedan tog vi sikte på lunch och Solbackens café och Wåffelbruk. Ett våffelcafé med riktigt traditionell och gammal stil, med en helt fantastisk utsikt. Så här satt vi och åt kanske världens godaste våfflor!! De var helt perfekta. Jag överdriver inte. De var PERFEKTA. Stället och utsikten är definitivt värt ett besök om ni är i Båstad. Rena drömmen.
Ett bättre avslut på helgen kunde jag inte tänka mig. Mina vänner är helt fantastiska, återigen, jag är tacksam. Denna helgen har varit helt otroligt bra, på alla möjliga sätt.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer