Hej sommartid!
Vaknade av mig själv strax efter klockan 9 och tänkte att jag sovit lite ovanligt länge. Innan det slog mig att klockan flyttas fram en timme och allt plötsligt kändes helt rimligt ;)
Fattar ni, det är sommartid. Klockan är just nu 20.00 och det är fortfarande ljust ute. HERREGUD vad underbart. Känns som man hinner glömma av det under vinterhalvåret varje år, haha.
Jag började min morgon med kaffe, gjorde en egen juice av äpple, spenat, ingefära och lime. Samt åt min nya favoritkombo - äggröra och avokado med salt. Kan äta varje dag, hela tiden.

Jag har kört en riktigt vårstädning idag, rensning bland både gamla receptböcker, träningskläder, fakturor/räkningar, kylskåp och frys. SÅ SKÖNT.
Strax efter lunchtid så var jag ute på en löprunda i strålande soooool och 11 grader. Valde att springa en helt ny runda, ställen jag aldrig sprungit på innan (eller snarare aldrig ens varit på), kändes äventyrligt haha :P Det blev totalt en timmes löpning och 12 km. Mycket motvind och en del uppförsbacke. Men skönt att få mycket flås, fler km i benen samt massa härlig sol på kroppen.
Våren, du är så välkommen!

Efter löpningen satte jag mig på balkongen en stund med lite musik, sedan in i duschen, ansiktsmask och lite mer solsken i ansiktet. Har även hunnit med att se det nya avsnittet av Eagles på SVT play. Handlat mat, ätit tacos till middag samt gjort fyra matlådor till kommande arbetsvecka. Plus köpt mig en ny parfym då min varit slut i nästan en vecka, hehe....
Wow vilken produktiv dag. Mår så bra i hela kroppen efter en sån här dag. Sol, träning och vettig saker.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Hade absolut inte på mig dessa skorna till jobbet, haha. De var nya och behövde därför testas för att se om de är normala i storleken samt skrivas om. Körde hem med hög musik, solsken, 12 grader ute och med en ledig helg framför mig. Med mina balla brillor från Glitter.

I brist på matlådor :P Detta är sååååå otroligt gott dock. Fröknäcke, avokado och salt. Man blir liksom riktigt mätt också. Tro det eller ej.

Kör vidare på lockigt!!! Tröja från Gina, Byxor HM, Skor Eytys och Kappa Zara.

Tog sedan en lång promenad i ett helt fantastiskt väder. Vilken bra start på helgen!!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer