Hoppas allt är bra med er!!
Livet rullar på. Jobbar, tränar, städar, äter, sover, skrattar, deppar, bloggar, duschar, tänker, lagar mat, fotar osv.... haha. Allt går i ett, men det gör att livet går snabbt och det gör mig ingenting just nu. För varje dag jag vaknar är det ljusare ute, hur härligt är inte det. Det blir 30 minuter ljusare för varje vecka nu!!! Det enda som tynger mig är fortfarande min skada i låret, eller vafan det nu är. Ska boka i en tid hos sjukgymnasten, orkar inte vänta ut det mer. Har gått över 2,5 vecka nu och det är fortfarande inte bra samo sagt, så sjukt.
Behöver ju alla dagar jag kan få inför Paris Marathon!!!! Såg ju mig själv stå där förberedd till tusen, förberedd sedan över 10 veckor tillbaka. Men så lär det ju inte bli nu :( Fasen. En dag kvar innan vi tar helg!

Från en heldag i fotostudion i måndags

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

I samarbete med Gina Tricot

Har några nya plagg som jag redan hunnit använda en del men inte visat er. Därför tänkte jag slänga ihop alla i ett och samma inlägg. Har länkat till alla nedanför. Älskar jeansjackor i alla färger och jeansen är så sköna och mjuka. Jag har storlek M på allt.

Jacka - HÄR

Jacka - HÄR

Jeans - HÄR

Jacka - HÄR

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

MÅNDAG Jobba mellan 9-16.30. Idag blir det en heldag i fotostudion, kuuuuul! sen ska jag direkt tillbaka till Kungsbacka och fixa fransarna. Lashlift som jag alltid kör på. Träning i form av Grit Cardio. Kvällen blir till att mejla, fixa med bilder och sammanställa två samarbeten.
TISDAG Jobba eller ja praktisera, mellan 8.30-16.00. Sen blir det träning direkt efteråt, vill springa. Men kanske ska vänta några dagar till för säkerthetskull. Annars blir det någon annan form av träning. Klockan 19 är det hockey som gäller. Slutspel för brorsan.
ONSDAG Praktik fram till 16, träning och sedan hem för att mysa i soffan!!! Behöver laga lite mat också.
TORSDAG Praktik och sedan hem och chilla. Behöver oftast en eftermiddag och kväll som är helt tom. Det är så skönt tkr jag!
FREDAG Jobba fram till 16 följt av AW tillsammans med några klasskompisar som man inte träffat på några veckor nu. Längtar! Blir inte sent. Men ett eller två glas bubbel ska man nog hinna med ;)
LÖRDAG Morgonträning och sen inga planer. Skönt!! SPRINGA ???
SÖNDAG Frukostdejt i Göteborg! Dejt som i en kompisdejt haha ;) Ledig och lugn eftermiddag och kväll. Mys

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer