Innehåller affiliate-länkar

I samarbete med Gina Tricot

Just nu kanske man inte klär som bäst i vitt, men en vit stickad tröja till våren och sommarkvällarna när huden är sådär gyllnebrun. Wow. Det är sååååå fräscht!! Denna tröja är från Gina Tricot, likaså väskan och mina nuvarande favoritörhängen.

Tröja - HÄR
Örhängen - HÄR

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Hej på er <3
Idag åkte jag in till stan vid 9 för att möta upp Kajsa för en frukost och sedan massa plugg. Vi satte oss på Johan & Nyström som hade godaste grötfrukosten, hur kan jag ha missat det? Två koppar kaffe, gröt och en frukt senare så var vi rätt nöjda för dagen.
Det blev flera timmars plugg och ännu trevligare att göra det ihop på ett café. Vi var hungriga då klockan var runt 14.30, så vi köpte oss varsin go sallad på Holy Greens, prisvärt och gott. Tog sedan pendeln hemåt igen (och önskade återigen att jag bodde i stan).
Nu ska jag byta om och åka till gymmet en sväng innan jag drar till ishallen och kollar hockey ikväll.
En produktiv onsdag. BRA.

Denna gröten var såååå god! Med äpple, kanel och kokos. Plus att man fick varm mjölk att hälla över. MUMS.

SOOOOOL <3

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Bästa känslan, när man vaknar upp och vet att man har en hemmadag framför sig. Pluggade i flera timmar innan jag packade träningsväskan och tog en promenad till gymmet. Så fantastiskt fint väder, några minusgrader, sol och snö. Sådär riktigt krispigt ni vet, älskar det! Idag blev det intervaller på bandet. 4 x 5 minuter, med 90 sekunder vila. Innan dess 3 km som uppvärmning. Och avslutade med 2 km nedjogg, så nästan en mil totalt. Nu ska jag duscha och sen blir det lite mer plugg innan jag checkar ut för idag.
En bra och effektiv pluggdag!

Försöker se till att stretcha lite mer, hade träningsvärk o vaderna idag från söndagens pass. Vilket inte är sååå gött när du ska springa en timme, så försöker köra på det efter varje pass numera. Vader och baksidor framförallt.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer