Sådär ja, då var kurs nummer två avklarad. Eller inte riktigt, vi har en sista inlämning kvar faktiskt. Men redovisningarna är klara och detta firade vi med såklart. Så direkt efter skolan vid 15.30 stack vi till Clarion och skålade med bubbel, inte helq klassen, men de flesta av oss. Drygt en timme senare så var vi ett gäng som stack vidare till Avenyn och Push där det var Out of Office. Det mest klockrena som finns (okej överdriv), det är nattklubb mellan 17-21 en fredag, en gång i månaden tror jag det kör. Du är alltså på party och känner dig klar och redo för hemgång vid 21, det är perfekt :') Var hemma i lägenheten vid 21.30 och hade då haft en toppen utekväll. Klockan hade likaväl kunnat vara 04:30 liksom, som en "vanlig" utekväll. Såååååå skönt och nu har man hela helgen framför sig. Man blir ju tårögd.
Tack för en trevlig kväll <3

Bubbel på Clarion efter avslutad skoldag och kurs!!

Fina tjejer på Push!!

Fina Jennifer och jag!! Hade inte planerat att dra med ut med denna outfit, hehe...

Det fanns både pizza och lite go saxofonmusik, fint.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Godmorgon eller snarare goddag!
Det är fredag, jag har en bra känsla i kroppen och snart är december här. Wiiiii. Idag klev jag upp vid 8, drack kaffe och kollade en kortis på nyhetsmorgon. Sen tog jag mig iväg till gymmet för att köra ett eget pass (för en gång skull) på ungefär en timme. Började med att gå i trappan i ca 30 minuter, totalt 2500 steg och minst lika många svettdroppar haha. Svetten bara rinner och pulsen är över 170 i slutet, men flåset är liksom på noll. Det är så go känsla ändå. Till skillnad från löpningen så känner man hur mycket hjärtat pumpar när man väl slutar. Just för flåset inte är där och ”tar över”.
Efter trappan så sprang jag 10 intervaller 30-40 sekunder på 16-18km/h och vila 20-30 sekunder. Avslutade med några magövningar!! Såååååå go start, asså jag älskar fan att träna, svettas och känna mig stark. Ni som inte tränar, ni missar något... Det finns något för alla!
Nu ska jag till skolan och lyssna på några redovisningar. Sen blir det AW med ett gäng från klassen, men satsar inte på någon längre sådan idag. Men vi ska definitivt ta ett glas och ”fira” att andra kursen är avklarad.
Sjukt vad tiden går snabbt. Har snart gått 1/4 av hela utbildningen liksom......

Ha en fin fredag! Tack för de fina komplimanger ni ger mig här och på Instagram, det betyder guld.
Jag behöver det <3

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

....har på mig skjorta, haha. Är det bara jag eller? Älskar dock att känna mig viktigt och tycker det är så snyggt med skjorta. Så borde verkligen bära det mer. Idag hade vi gruppredovisning i skolan. Därav den vita skjortan och svarta kostymbyxor. Bara en rolig grej, att klä upp sig. Hela min grupp hade alltså gjort oss lite extra fina. Jag kände mig välförberedd, så förberedd man kan vara inprincip. Kunde min del utantill, ja ni fattar ju, någon har ju övat och någon gillar ju inte det här med att känna sig osäker eller oförberedd. Så redovisningen gick toppen! Både för mig och för min grymma grupp. Grupparbete är ju så kul när det går som på räls och alla bara kommer överens, kompletterar varandra och lyssnar. Det var felfritt för oss denna gång. Så kul!!

Vi hade en halvdag och därmed var jag hemma igen runt 13, har sen dess ätit lunch och en crossaint. Annars har jag bara tagit det lugnt. Klockan är 15 och det är jättemörkt ute :( Dessutom har jag ont i huvudet för 10:e dagen i rad !?
Inte kul, tror det är antingen tänderna som trycker på (visdomständerna) eller ev. något med synen och ögonen, känns om mina ögon är så trötta och sega hela tiden. Så den diagnosen har hobby-läkaren inom mig tagit fram.
Ska nog ta en kort powernap för att sedan ta mig iväg till gymmet, handla mat, äta middag, skriva på inlämningen och sen kvällsmysa. Imorgon är det fredag <3

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer