Är inte detta lite roligt ändå? Att kolla tillbaka på Instagram och se hur det sett ut de senaste 4 åren vid exakt samma tidpunkt. Här har ni slutet av oktober för mig mellan 2015-2018. Kan verkligen relatera till precis varje år. Exakt hur jag mådde, vad jag gjorde och hur jag tänkte. Så intressant ändå! Brukar ni kolla tillbaka på gamla bilder?

2018/2017

2016/2015

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Om mig

Gillar

Kommentarer

Bäst i veckan?
Måste välja två saker här. Middagen på Taverna Averna i onsdags med tjejerna. Det var så mysigt att göra det på en onsdag, mitt i veckan, vardagslyxa lite. Dessutom på ett så mysigt ställe. Men sen var ju såklart även gårdagens bröllopet en 10-poängare <3 Just det, min nya telefon också. Den är bäst.
Sämst i veckan?
Två saker här också. Dagens mensvärk, jag som i vanliga fall aldrig har det tror ju jag är döendes när jag väl får det.... Plus att jag haft noll motivation och ork till träning i veckan, det suger. Även ett stort minus till min dator som krånglar som tusan.
Veckans mående?
Frisk och kry. Men väldigt seg och trött, vilket jag tror beror på att jag varit lite deppig och ledsen. Brukar hänga ihop det där. Dags o rycka upp sig snart. Men det är ok att vara deppig ibland.
Veckans godaste måltid?
Det var nog huvudrätten på bröllopet, Entrecote med rödvinssås och rödvin till det!!! Eller löjromspizzan i onsdag, den var inte tråkig den heller.
Veckans serie?
Har börjar kolla på en serie på Netflix som heter Frequency, so far so good. Men det gäller att hänga med, kollar man bort så har man tappat det direkt, haha. Inte bra för mig med min mobil i handen och med datorn i knät.
Nästa vecka ser jag fram emot?
Lördag, då blir det fest. Ser fram emot att göra mig fin, dricka något, skratta med mina vänner och dansa på klubben. Behöver en sån där riktigt rolig pangkväll. Håller tummarna för det <3
Måndagens planer?
Skola hela dagen och sen träning om min energi är tillbaka. Kom igen då kroppen, hitta tillbaka. Få en bra start på veckan helt enkelt.

Mina ögon uppfattas ibland blåa och ibland gröna. Beror ofta på vad jag har på mig. Fun fact?

Här kröp jag ner med en varm vetekudde på magen en stund idag och kollade på youtube, massa vloggar. Älskar att kolla på Youtube, kan fastna i timmar....

Älskar att dessa blommor, Hortensia, är lika fina när de är torkade som när de är helt nya!!

Mitt hår har hållt sig ganska bra det senaste, hade några katastrofveckor när det var riktigt torrt, frissigt och livlöst. Undra om det är för att jag börjat använda ricinolja och inte duschar riktigt lika ofta. Kanske därför?

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer