Första skolveckan är avklarad, gud så skönt. Vi har redan haft två redovisningar. Den ni !!
En enskild och en i grupp. Men det var inte så farligt som det låter. Däremot är jag såååå tacksam över att jag inte tycker att det är jobbigt att prata inför grupp, kan nästan tycka att det är lite roligt ibland. Som en utmaning varje gång. Så jag känner mig oftast väldigt lugn innan, så länge jag är hyfsat förberedd. Men sen när jag väl ska prata börjar hjärtat pumpa så snabbt, sjukt ändå. Varför är jag inte avslappnad hela vägen. Vill verkligen träna bort det sista där, för då tror jag att jag kan bli väldigt bra på det, faktiskt. Där har vi ett mål, kul! Skoldagen gick superfort precis som de andra dagarna denna vecka, vilket är ett bra tecken. Vi fick dessutom slutat tidigare då vi hann klart med alla redovisningar innan klockan 16. Så jag hann hem till ett HIIT pass, perfekt start på helgen. Bra energi idag, skönt.

Önska ibland att jag kunde ha en personlig fotograf varje dag som kunde fota mina outfits, haha. Vill så gärna dela med mig av mina klädkombinationer till er. Älskar själv att inspireras av just detta från andra. Men det är såååå svårt att få in i en vardag full av skola, jobb och träning. Om man ändå kunde leva på detta.... eller kunna lägga mer tid på det.
Jeans - HM // T-shirt - Gina Tricot // Kavaj - HM

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Andra skoldagen och första riktiga lektionerna. KUL! För er som missat så har jag alltså börjat plugga på IHM Business School på en utbildning som heter E-commerce Manager. Det känns såååååå himla bra! Hoppas att det håller sig så. Det är verkligen härliga människor dessutom, viktigt.
Direkt efter skolan så åkte jag hemåt och väl hemma fick jag världens magknip, trodde magen skulle gå sönder, haha. Men lika snabbt som det kom, lika snabbt försvann det. Så märkligt? Så efter ett tag kunde jag röra mig igen och fick då packat massa paket med kläder från Tradera-annonserna. Så skönt att bli av med grejerna och få in lite pengar. Men folk är fan snåla asså, haha. Så fina grejer som de knappt vill betala någonting för. Vissa saker känns knappt ens värt att sälja, paketera bra och sen ta sig till postbudet för att posta. Jaja, alla pengar är bra för mig nu.
Sen duschade jag snabbt som tusan innan jag åkte till Onsala för att träffa mina tjejer. Johanna är hemma i två dagar från Frankrike. Så vi möttes där för en mysig middag. Shit vad jag uppskattar vardagsträffar med vännerna, det är så välbehövligt. Detta var typ sommarens sista. Nu startar allt på riktigt igen och alla ska åt lite olika håll. Eller inte alla, men många.
Jag hann inte dit tidigare idag pga av magen och paketen som jag behövde få iväg idag. Så kom till dukat bord.
Det var sååå gott med en salladsbowl med bland annat svart ris, morötter, halloumi, sparris, sötpotatis och en supergod dressing. Fantastiskt!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Vad skönt det är med variationen jag numera får av plugg, jobb och träning. Igår var det jobb på schemat och det gick bra. Har ni aldrig varit hos oss på Seven Days Of Fashion så måste ni komma förbi och kolla på alla nya höstkläder. Det finns så mycket fint!! För min nyblivna studentbudget är det inte roligt. Jag har ett köpförbud nu. Jag får inte köpa mer grejer. Inga kläder, ingen inredning, ingenting. Jag måste hålla detta. Ge mig styrka!! Man får helt enkelt undvika alla hemsidor, gå i affärer, nyhetsbrev osv. Det låter så lätt, men jag vet hur svårt det är. Men fan, jag ska klara det.

Efter jobbet igår tänkte jag träna, men det slutade med att jag somnade kl 21, la mig i sängen 20.30 (är det rekord?). Var verkligen orimligt trött och deppig så kände något i stil med ”har inget att vara vaken för ändå”, hur deppigt? Haha men så känns det ibland.
Idag är skola igen, första föreläsningen och jag är lite smånervös faktiskt. Men annat vore väl konstigt. Slutar vid 16, tanken är då att träna och sen äta middag med tjejerna.

Skor-Eytys // Kjol-Zara // Tröja-American Vintage // Väska-Balenciaga

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer