Andra veckan på jobbet är avklarad och allt rullar på bra. Gillar att man börjar få koll på saker och ting, känna igen kunderna och känna sig mer självsäker på allt. Köpte en supergod sallad till lunch och satte mig utomhus en kort stund. Fantastiskt väder som vanligt :P Ser fram emot helgen som ser ut att bjuda på lika bra väder. Efter jobbet idag var jag så trött och somnade i soffan, sittandes haha. Så det blev en vilodag idag ;) Däremot blev de en storstädning, det behövdes. Mår liksom bra i själen efter städning, sjukt att det är så ändå. Så nu är jag redo för en ledig helg.
Har ni önskemål på inlägg så säg det, så har jag lite och fixa med i helgen om jag har tid över.
KRAAAM

Byxor- Gina // Topp - Just // Väska - Zara

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Vilken kväll, återigen en sommarkväll som tidigare dagar. Men inte vilken sommarkväll som helst. För idag snörade jag på mig fotbollsskorna för första gången på 2 år. Kan ni fatta att det är 2 år sedan jag slutade, helt sjukt ju.
Efter jobbet möttes vi upp, ett gäng tjejer på 10 personer på min gamla hemmaplan Hamravallen. Tror inte att ni förstår hur mycket jag hängt här under min fotbollstid eller snarare under uppväxten, när man var mindre och spelade i Tölö IF. Galen nostalgi att bara befinna sig där. Men att känna gräslukten, träna på en solig eftermiddag tillsammans med ett härligt gäng. Det ÄR fotboll för mig.
Vi satte på musik, sprang runt på gräsplanen, passade, lattjade och bara hade det så skoj i drygt en timme. Otrolig energi och lycka hos samtliga. UNDERBART. Allt var verkligen bara på skoj och vi larvade runt lite helt enkelt, hehe.
Efter "träningen" så åkte vi till havet och badade. Det var så sköööööönt, speciellt efter träning, då är det extra gött. Varmt i vattnet var det också. Detta kommer vi troligen köra på med en gång i veckan, så kul <3

Har har vi gänget som var med idag, vi kommer att köra lite då och då. Så får vi helt enkelt se vilka som är med eller inte. Är just nu en grupp på 60 personer på Facebook. Så kul grej ju?

Två av mina bästa vänner <33

Kvällsdopp på Hanhalsholme efter lite svett på gräsplanen, perfekt.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Efter jobbet (som jag fick gå tidigare ifrån) blev det VM hemma hos morfar. Fantastiskt det här med VM alltså, vilken folkfest det är. Så roligt att kolla tillsammans. Att Sverige vinner gruppen och går vidare till åttondelen är ju bara helt underbart, nästan lite för bra. Ser så mycket fram emot matchen på tisdag mot Schweiz!! Efter en go seger med kusiner och respektive blev det grillning och häng på altanen. Jag älskar ju inte hamburgare, så köpte med en energy bowl från Café Trubaduren. Älskar den!! Vi avslutade med glass och kaffe. Vilken go onsdag, hade fredagsfeeling hela eftermiddagen. Nu är det läggdags efter att ha duschat, bytt lakan och ätit lite kvällsmat. Godnatt <3

VM och sommar, what a combo!!

Falafel, sallad, avokado, quinoa, bönor, linser, sås m.m. GODASTE.

Burgare in the making.

Emilia och Lukas!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer