Med nyp mig i armen. Vilka kvällar. Dagen avslutades med en vindstilla solnedgång med en underbar vän. Innan dess, massa frukt, glass, skratt och härliga samtal. Havet ändå, det är nog det finaste vi har. Vill aldrig flytta ifrån kusten, aldrig.

Solglasögon LE Specs // Bikini H&M

Fruktsallad och iskaffe, perfect kombo om du frågar mig.

Vanilj + havssalt med karamel, inte äckligt.

Hur mycket älskar man inte sommarkvällar??

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Update - Vädret fortsätter att överraska och jag börjar nästan bli orolig över vad som faktiskt händer. Går ju runt och misstänker att detta är något riktigt dåligt, ett tecken på att något inte står rätt till. Typ en allvarlig naturkatastrof, jordens undergång som är påväg haha nädå :P Vad händer annars? Jag jobbar som vanligt och försöker ta vara på kvällarna så gott det går. Häromdagen var det regn och moln och man slapp ha ångest över att sitta inomhus.
Det blir en del träning, men inte så långa och tuffa pass med tanke på loppet. Kan inte riktigt förstå att jag ska ta mig ann 42 km om tre dagar och att det just nu tyder på 30 grader och sol, det lär bli helt fruktansvärt. Men ser ändå fram emot det på något sjukt sätt.
Ikväll ska jag ut till havet med Caroline en sväng och dricka kaffe och bara njuta av sommaren. Det blir kanske även ett kvällsdopp, vem vet.

Gårdagens mellis - Caja med banan + soyamjölk + massa topping

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer