Sådär ja, nu har jag äntligen anmält mig Göteborgsvarvet 2018!! Ser fram emot det, det var ju faktiskt riktigt kul förra året och jag hade gärna sprungit litelite snabbare i år ;) Eftersom jag sprang 21 km förra året, två gånger till och med så har jag nu ett resultat som gör att jag hamnar i startgrupp 5 istället för 16 som jag hade förra året, då det var första året jag sprang. Vilket gör mig lite extra taggad, för nu kommer jag springa med snabba och duktiga löpare och förhoppningvis dras med lite i deras tempo. Sen kommer det ju bara vara ännu snabba framför mig, därför behöver jag inte springa förbi tusentals människor som förra året, haha... Både för och nackdelar, fick ju gött självförtroende av känna mig snabbare än många, men fick ju också lägga mycket energi på att ta mig förbi mycket människor och hitta luckor där jag kunde springa förbi. Så jag tror detta blir superbra, hoppas på att kunna hålla samma tempo som resten min startrgupp bara, haha. Ska se till så jag är i riktigt bra form helt enkelt!
Vi får se om det blir Kungsbacka-loppet innan eller inte, det får bli en spontanare i sådana fall, för vi kommer hem från LA dagen innan. Så det beror helt på hur kropp och knopp känns. Men den 19 maj är det varvet som gäller, kul!!

Dagens löprunda!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Påskafton, det blev en lung morgon med frukost i soffan, som vanligt, precis så jag vill ha det ;) Alltid framför nyhetsmorgon. Lite solning på balkongen och sen en lång och härlig runda i solen. Helt perfekt väder att springa i. Totalt blev det 15 km, tempo 4:44 och en totaltid på 1:11. Ändå ganska bra, med tanke på att det var tungt i början, men sen kändes det lättare och lättare. Har precis duschat och ska nog göra mig lite kaffe och sätta mig på balkongen en liten stund. Sååå underbart efter att ha kört slut på kroppen. Jag får så mycket endorfiner av löpning och älskar hur min kropp och knopp känns efter en såväl kort som lång runda!! Det finns ingen annan träning som slår just den känslan. Kvällen är oplanerad, vi får se vad som händer och om jag hittar på något!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Skor // Eytys
Byxor // Jencic
T-shirt // Carin Wester
Kappa // Zara
Väska // Zara
Glasögon // Zara
Örhängen // Gina Tricot

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer