Dagens lunchpass blev 30 minuter på bandet i form av intervaller, totalt 20 st. Svettigt, effektivt och riktigt gött.
Såhär var upplägget:

5 minuter uppvärmning
40 sekunder spring fort (14-17 km/h)
20 sekunder vila
x20
5 minuter nerjogg

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Har haft en toppenbra dag på jobbet måste jag säga, extra bra för att vara veckans sämsta veckodag, tisdag. Med en härlig paus på lunchen med lite träning som vanligt. Väldigt kort men effektiv blir det, 30 min crosstrainer och 7 minuter mage tillsammans med mina kollega och vän Julia. Efter jobbet så åkte jag tillsammans med Julia, Elin och Line till Lindholmen för att gå på en liten föreläsning. Den hette "Growth Driven Marketing" och satan vad bra och givande det var!! Så nöjda över att vi valde att anmäla oss.
De bjöds även på jättegod mat. Så det blev en riktigt fin eftermiddag och kväll. Gillar att gå på korta föreläsningar lite då och då, det är verkligen så givande och inspirerande. All kunskap är bra!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Okej kanske inte riktigt, men efter jobbet så gick jag till gymmet och traskade i en hel timme i ganska brant lutning och det blev nästan 6 km uppför, riktigt gött faktiskt!! Kollade på serie under tiden och lyssnade på musik en stund, perfekt ju.
Väl hemma så lagade jag faktiskt middag. Brukar aldrig göra "riktigt" mat till middag på vardagar. Men fick craving för lax, hehe. Så det blev lax med blomkål och grönkål. Det var såååå gott!!
Dricker just nu lite kaffe och ska snart hoppa i säng. Vilken bra start på veckan!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer