En bra jobbdag, med ett kort lunchpass, god lunch och sen hjärt- och lungräddning under eftermiddagen. Det var nästan två år sedan jag gjorde det senast och man kommer faktiskt ihåg en del, men verkligen inte allt. Därför var det sååå bra att få repetera. Hur viktigt är det inte då? Alla borde veta sånt här, det handlar ju förfasen om människoliv!!? Blir det viktigare än så, nej jag tycker nog inte det. Så läs på och lyssna på dessa genomgångar, våga inget annat ;)
Efter jobbet så fick jag feeling för löpning så det blev en sväng i mörket. Ni som "känner" mig vid det här laget vet att jag blev nöjd när det börja regna lite också hehe. Perfekt. Sen lite stretch framför tv:n, hockeymatch som vanligt följt av några vloggar. Nu ska jag hoppa i säng, nyduschad och supertrött efter träningspassen. Redan torsdag imorgon (och feburari) och jag somnar med ett leende på läpparna. Underbart. Godnatt på er <3

Efter löpningen framför hockeyn på tv:n. Jag är så stolt över min bror som numera gjort debut i hockeyallsvenskan. Näst högsta ligan liksom!! WOW. Du är såååå grym.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Jag vill bara förklara och poängtera det här med samarbeten. Såhär tänker jag och detta utgår jag ifrån när jag samarbetar med företag. För mig är det oerhört viktigt att kunna stå bakom ett samarbete till 100 %. Med andra ord kommer ni aldrig se något här på bloggen som jag inte står för. Att ha ert förtroende och ge er mina ärliga upplevelser och åsikter väger så mycket tyngre än gratisprodukter eller lite ersättning.
Så jag vill och hoppas på att ni förstår att mina samarbeten som jag gör här på bloggen är för att visa er något bra. Att ge er ett bra erbjudande på något som jag gillar och verkligen vill rekommendera. Detta är så viktigt för mig, så ni anar inte. För mig handlar det inte om att ha flest samarbeten eller att synas här och där. Utan för mig handlar det om att samarbeta med rätt företag och rätt märken som jag står för och som passar mig och mitt "varumärke".
Självklart har jag inte alltid tänkt såhär, i början var man överlycklig för minsta lilla grej. Men nu när alla företag har förstått vikten av att synas bland alla "influencers" så får man betydligt fler förfrågningar, så numera väljer jag verkligen ut vilka jag VILL sammarbeta med. Jag ville bara poängtera detta lite kort så ni förstår syftet med MINA samarbeten. Tack för att ni är så grymma!


Förra året gjorde jag samarbeten med b.la. NJIE, Jane Koenig, Richmond and Finch, Löwengrip Care and Color och Chiquelle. Alla produkter och företag som jag visade upp är saker jag gillar starkt och sådant jag själv fortsätter att använda även efter ett samarbete.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Tisdagen gick hyfsat fort faktiskt. Lite trög start imorse, men efter lunch går det oftast snabbare. Speciellt när man tar sen lunch. Körde ett kort träningspass även idag, så underbart att kunna sticka hem direkt efter jobbet och känna att man faktiskt redan rört på sig. Men idag var kroppen tung, trötta ben och inte mycket energi i kroppen. Men så är det ju ibland! Det blev 4 km på bandet och 6 minuter mage. Hoppas sååå på att kunna hålla i lunchträningen under hela våren!!
När jag känner mig trött och har dålig energi så blir jag oftast lite låg. Men mina kollegor, asså wow, de är helt fantastiska!! Man blir så glad och får så många skratt tillsammans, TACKSAM till tusen!!
Möttes av vissna blommor här hemma och kände ba "aa Tisdagar är tuffa", haha... Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och kolla på serie. Kram på er <3

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer