Gårdagens pass som hette fight 75 var sååååå kul. Jag och Linda körde tillsammans och shit vad vi skrattade. Men jobbig var det, kanske inte konstant i 75 minuter, men stund tals så fick man riktigt mycket flås. Ska absolut dit nästa vecka igen. Längtar faktiskt redan.
Jobbdagen flöt på bra idag, men kände mig rätt låg och deppig efter jobbet och under bodyattacken. Men så är det ju ibland. Tur att det är 1 december imorgon, julkalendern och en riktig mysmånad. ÄLSKAR.
Förresten jag hämtade min nya telefon igår, Iphone X (!!) så har försökt komma igång med den under dagen. Ni vet, man måste ställa in alla grejer, logga in på alla appar, mobilt bank ID osv. Tråkigt nog så märkte jag att mitt tågkort endast var registrerat på min gamla telefon och inte på något konto... Så där fick man betala dubbelt i över två veckor, extremt oskönt. Fick sämst start på dagen med andra ord. Även lite andra grejer som krånglat. Säkert det som gjort att det känts lite deppigt idag.... Hatar när saker krånglar, är verkligen bland det värsta jag vet. Men nu Wahlgrens Världs och sen sovdags. Är man konstig om man hoppas på att få drömma någon riktigt bra dröm, haha :)

Skor / Other Stories
Jeans / HM
T-shirt / Other Stories
Tröja / HM
Jacka / Weekday

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Bra arbetsdag här hemifrån med en lunchpaus på Kaffebaren tillsammans med pappa. Tog en kortare paus och satte upp den sista julbelysningen. Så nu är belysningen på plats och även tomtarna, hehe, kunde inte hålla mig. Granen åker säkert också upp snart. Ska iväg och hämta några paket om en stund och sen träning senare ikväll som jag nämnde tidigare. Men har några saker kvar att fixa innan jag "slutar" för dagen.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Kul att ni är så många som skrivit om bloppisen. Kommer eventuellt att uppdatera den om några dagar. Ska iväg och posta två paket på lunchen sen. Idag jobbar jag nämligen hemifrån. Men först en massa jobb från soffan. Ikväll väntar träning med Linda, vi ska på fight i 75 minuter (!!). Tror det kommer vara fruktansvärt jobbigt. Hörs senare!

Tips!! Önska dig någon form av prenumeration i julklapp. Kanske på Elle, Vouge, glossybox, healthybox m.m.
Alltid roligt att få hem något varje månad eller kanske flera ;)

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer