Nu väntar 5 dagars jobb framför mig, vilket inte är något konstigt egentligen, det är en vanlig arbetsvecka ;)
Men jag jobbar både lördag och söndag i helgen, vilket jag inte brukar göra och alltid känns lite extra tungt, eftersom de flesta är lediga just då, menen, jag ska nog överleva det. Idag öppnade jag vid 8 och var hos bageriet innan det för att hämta de nybakade brödet. Herregud vad gott det luktar, var tvungen att smaka. Det är nog bland det godaste jag vet, nybakat bröd och smör. Men jag undviker att äta det för det egentligen inte är så bra. Har inte ätit bröd alls under vissa perioder. Idag var jag så slö och trött hela dagen, undra om inte det är för brödet jag tryckte i mig imorse?? Plus lite för lite sömn kanske. Har varit på botten när det gäller energin idag, länge sedan jag kände mig så trött faktiskt. Slutade vid 16 och cyklade då hemåt. Har faktiskt tagit en powernap och tänkte ta en runda löpning eller PW. Men får se om jag orkar med det idag. Kanske behöver en lugn dag.

Gårdagens lilla mellis, graviola blandat med banan och frysta bär + massa topping såklart.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

And I'm back. Mörkare hår igen och det känns så bra. Nu har jag inga bra före- och efterbilder, men jag ville få upp något så snabbt som möjligt eftersom jag vet att ni är nyfikna, hehe. Här är en som jag tog precis i spegeln, efter att ha jobbat hela dagen..... Och på den vänstra, alltså "förebilen" så är jag fixad för fest, så lite kontraster på dessa. Men fokusera på hårfärgen haha ;)
Jag är supernöjd och jag tycker det lite ljusare än vad bilden visar. Alltid så svårt att fånga den exakt färgen på bild. Men ni kommer ju få se mer bilder på mig här framöver ändå. Vi klippte lite också, mest för att fräscha till det.
Nu blev jag faktiskt lite osäker på om jag ska ha mittbena eller sidbena igen. Fick feeling för sidbena nu när det blev mörkare igen.... Jag får se.

FÖRE / EFTER

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Imorse ringde klockan vid 7 och en timme senare så var det dags för crosschallange i 45 minuter. Jag kan konstatera att jag inte är en morgontränings-människa. Jag älskar känslan efteråt, den är alltid go. Men jag är inte lika energifylld och taggad när det gäller träning på morgonen jämfört med på eftermiddagen. Men jag gillar att få gjort det på morgonen ändå. Variation är nog det bästa för min del.
Efter träningen så gick jag till jobbet och åt den godaste avokadomackan någonsin och en havre-cappuccino. Två favoriter. Sitter kvar här en stund och pluggar tänker jag. Planerna idag är annars att få hjälp av pappa med några grejer, bästa pappa, han kan allt. Och ikväll ska jag till frisören!!! Äntligen. Jag ska bli brunhårig igen och det känns så fruktansvärt bra. Så glad. Ni får såklart bilder på detta. Kanske att det blir någon lunch med Johanna in emellan där. Vi får se helt enkelt. Men nu måste jag fortsätta plugga!! Sista tentan som ska in och sen är jag klar med kursen. Har en vecka på mig innan den ska vara klar. Kan låta mycket, men en vecka med jobb och andra roliga planer går snabbt.....


Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer