Oj, vilken jobbdag. Idag fick jag känna på "resturang-branschen" på riktigt. Det var extremt mycket att göra och det blev en riktigt lunch-rush som varade i över 2 timmar!! Rekordmånga besök och underbart att så många börjar hitta hit. Man blir så glad :D Lördag, bra väder och löning gör såklart extra mycket.
Vi hade det så sjukt stressigt ett tag, hann knappt med att andas. Men på något sätt så gillar jag stressen.
Snacka om att kunna hantera stress när man jobbar med sånt här. Vissa stunder är det superlugnt. Som tillexmepel i morse, men resten av dagen har det varit full fart hela tiden. Tallrikar och glas tog liksom slut. Dressing och tillbehör fick fyllas på flera gånger, vilket typ aldrig händer. Det var galet, haha!!
Jag fick dra över en hel timme för att hinna med all disk och städ. Förtjänade en god sallad och kaffe efter 7,5 timmes jobb utan någon riktigt paus. Eller jo jag satt ner på eftermiddagen en stund när min bror och hans flickvän var förbi på en fika. Det var så skönt haha! Så det har varit en bra och fullspäckad jobbdag på underbara Kaffebaren, maten och stället är så i min smak, älskar att få jobba där.
Efter jobbet så satte jag mig utomhus och åt denna smarriga sallad som jag slängde ihop. Det var riktigt härligt, ingen blåst och ganska varmt. Härligt med frisk luft efter en hektisk dag inomhus.
Givetvis var det fina vädret borta ganska snabbt och efter nån halvtimme började det regna, så jag cyklade hemåt.
Vilken dag! Jag är helt slut och tar därför en vilodag från träningen. Hela dagen har varit ett träningspass ;) Så det blir en lugn kväll, party väntar imorgon. Hoppas ni haft en fin lördag!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Godmorgon lördag!
Idag väntar sista jobbdagen innan jag tar "helg". Jobbar från öppning till stängning. Efter jobbet har jag faktiskt inga planer, får se vad som händer helt enkelt. Har precis ätit frukost, gröt och knäckebröd, framför Nyhetsmorgon och ska snart cykla till jobbet. Förresten, har ni sett vädret för nästa vecka !? Värme och sol, maj is here!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer