Dagens lunch blev denna goda avokado-toast som jag fixade till mig själv efter jag slutat. Tog en halv portion och utan mozarella. Men oj, vad god den är. Det är löjligt.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Hej goingar, idag är det fredag, för er som missat det ;) Min fredagskänsla är på topp och att sluta 14.30 är ju helt fantastiskt.
Imorse fick jag ansvaret att öppna på jobbet. Vilket jag fullkomligt älskar. Att man få ta ansvar och lära sig på egen hand direkt från början. Detta var ju faktiskt bara fjärde dagen på jobbet. Sätta på ugnen, in med brödet, tända ljusen, koka ägg, ställ ut skyltar, ta fram saker, kör igång diskmaskinen osv osv. Så mycket att tänka på, men var och är roligt! Och vet ni vad, det gick superbra!!
Jag var där i ca 2 timmar innan min kollega kom. Då hade jag fått servera flera frukostar och gjort många kaffe redan. Så det var en bra morgon. Väldigt kul att få fixa goda frukostar och servera gott kaffe. Hur mysigt är det inte med härlig morgonmusik, doften av nygräddat bröd och tända ljus. Samtidigt som det är regn och rusk utanför. Plus att det är fredag. Oj oj oj.
Dagen flöt på bra och snabbt. Slutade som sagt vi 14.30. Därmed så har jag klarat av första veckan på nya jobbet och kommer fortsätta att jobba några dagar i veckan. KUL! Jag har lärt mig supersnabbt och ser fram emot att komma in i det mer och mer. Efter jobbet så postade jag ett brev och hämtade ett paket och cyklade sedan hem. Tänkte snart dra ut på en go löprunda. Det är superhärligt väder ute och väldigt varmt, på min balkong visar termometer 18 grader, sjukt. Riktiga vårkänslor. Ikväll väntar tacos med hela familjen och sen lite vin med tjejerna. Är det en perfekt fredag jag hör? Ja, jag tror faktiskt det. Hörs senare!

Innan öppning gjorde jag en god cortado till mig själv efter att ha gjort allt som skulle göras. Vi kör ju på Da matteos kaffe, som enligt mig är det godaste. Helt ärligt!

En chevrésallad + lite lufttorksad skinka som någon beställde till lunch. Kolla bara, hur fräsch??

Cupcakes med choklad och blåbär + lite grädde med vit choklad. Eh gott!?

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Fick hem en ny bikini förra veckan från Meloonpro (länk). Den är så himla fin! Och det finns sååå många fina modeller, mönster och färger att välja mellan. Jag har storlek M på min och den passar bra. Men däremot är själva modellen ganska liten i sig, alltså den täcker ganska lite av alla delar, haha. Så egetnligen skulle jag nog velat ha en större, men den kanske hade blivit för stor i omkretsen då. Förstår ni vad jag menar? Den är normal i storleken, men täcker inte så stora ytor. Vilket jag inte känner mig 100 bekväm i. Men överdelen sitter bättre än underdelen. Annars är modellen och färgen så fin. Jag tror att den definitivt sitter bättre på er som är smalare och kanske inte har så mycket kurvor.

I samarbete med Meloonpro

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer