Direkt efter jobbet så stack jag till Kungsbackas bibliotek och Café Trubaduren. Det blev en supergod avokadomacka och en latte till middag. Sen plugg i 1,5 timme innan det stängde vid 20. Fick gjort hyfsat mycket, men kommer behöva plugga en del i helgen. Nu är jag hemma och äter majskakor och apelsin framför Parneviks!
Hörs mer imorgon, godnatt på er!

Hur god ser inte denna ut då?? Tips!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Idag är det fettisdagen. Eller som de sa på nyhetsmorgon i morse "fet-tisdag". Och då insåg att jag det antagligen alltid hetat "fet-tisdag". Dagen är ju alltid på en tisdag. Men har aldrig hört någon säga detta innan?? Är jag ensam om detta.....
Nog om det. Idag har varit en mindre bra jobbdag faktiskt. En seg och oeffektiv dag måste jag säga. Startade dagen med att handla några små presenter och fika till vår chef eftersom han fyller år. Sen blev det kaffe och rawfoodboll innan jobbdagen drog igång på riktigt. Ett möte på eftermiddagen och massa kaffe däremellan. Nya tag imorgon och då är det också ny månad.

Detta möttes vår chef av imorse eftersom det var hans födelsedag. Rawfood-bollar, presenter och tända ljus.
Mysig start ändå!!

Blus och T-shirt från Zara

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Jag vill börja denna tisdag med att ge er lite kärlek och återigen tacka för hur underbara ni är.
Den senaste tiden så har ni kommit fram till mig på "in public" för att fråga något eller bara säga att ni gillar det jag gör och inspireras av bloggen. Ni förstår inte hur glad det gör mig. Har jag haft en dålig dag så kan detta göra hela dagen bra, det är faktiskt sant. Ni skickar mejl, kommenterar och ger mig komplimanger och jag blir alldeles varm i hjärtat. Jag inser återigen hur tacksam jag är över den här bloggen. Jag älskar att fota, skriva och dela med mig. Jag tycker det är så roligt att få inspirera och hjälpa andra. Att då få sån kärlek tillbaka är guld värt för mig.
Vill bara att ni ska veta att jag blir superglad när ni kommer fram, vågar fråga, skickar mejl, kommenterar osv. Det gör mig taggad och driven till att fortsätta och utveckla bloggen. Fortsätt så, ni är bäst!!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer