Hallå gänget!
Startade dagen med en iskall promenad på 20 minuter och sen frukost och nyhetsmorgon, som vanligt. Fastnade i soffan, så det blev lite stressigt. En helt okej dag på jobbet so far. Tog en lite längre lunch idag så sprang iväg och körde ett crosstrainer-pass på gymmet i en halvtimme med Johanna och sen en god lunch på Berit & Elvy. Nu ska jag kriga den sista 1,5 timmen som är kvar. Planen är faktiskt att få in ett löppass idag också, får se om jag hinner med det. Det är dags att kolla på lite handboll nu igen, Aranäs. Dem har haft matchuppehåll nu, så det är på tiden att det drar igång igen ;)
Älskar stämningen!! Sen ska jag hinna skicka in min första inlämning på kursen, som bara är ett utkast och inte ska betygsättas. Men eftersom man är lite av en perfektionist så sitter man och ändrar in till slutet och aldrig blir riktigt nöjd...
Så vi får se om jag hinner med handboll, löpning och plugg idag. Hade varit gött, men antagligen inte haha...

Dagens goda lunch - kyckling med vitkålssallad, grönkål, vita bönor m.m. Så gott!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Kolla in min nya favorit i lägenheten. En stor ljusstake från Klong i Mässing.
Den är så vacker, haha. Ska nog ha den i fönstret bredvid min kruka från Skultuna som också är i mässing. Klong har många andra fina produkter som jag verkligen måste tipsa om.
Lite saftigare pris på vissa, men det får det ibland vara värt.

Klicka på ljusstaken (bilden till höger) för att komma till en återförsäljare (Adlink) och även för att kunna se fler produkter från Klong.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Nytt

Gillar

Kommentarer

Stack direkt till gymmet efter jobbet. Det blev en halvtimme på crossen, följt av en halvtimme grit cardio och sen mördade jag och Elin magen, i 8 minuter konstant magövningar. No rest!
Bränner riktigt gött i bålen.
Cyklade sedan hem, duschade, åt och skrev klart inlämningen. Nu ska jag avsluta dagen med ett PH Norge avsnitt. Tänk er en blandning av PH och skam, haha. Blir det bättre? ;) Ni borde definitivt kolla. Finns på Viafree.

Mina nya trådlösa hörlurar som jag köpte på Shopcorn (HÄR). Så grymma att träna med och snygga dessutom med guld detlajer!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer