Jag har faktiskt några riktigt grymma grejer framför mig just nu. Det är verkligen sånt jag uppskattar. Och det är tack vare alla roligheter som jag också orkar kliva upp på morgonen när livet känns sådär tungt. Jag tänkte berätta för er vad som väntar.
Det är några middagar inplanerade med vänner och även delar av släkten, brunch på Clarion Hotel Post med familjen för att fira farsdag, Halloweenfest nästa helg med massa härligt folk, ska få till ett besök hos brorsan i Ljungby med någon hockeymatch, weekend i Köpenhamn och Malmö med mamma. Sen kommer allt från julmarknader, julshopping, julbak och kanske till och med en resa till fjällen få plats innan vi firar in det nya året. Åh va mysigt allt detta ska bli!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Faktiskt en av de lättaste måndagarna på ett bra tag.
Jobbet flöt på bra, ganska lugnt så det var skönt.
Tog en sväng till kungsmässan för att köpa lite kaffe. Älskar att Nespresso öppnat en liten tillfällig butik, då får man passa på.
Nu ska jag ta på mig regnjackan och ta en lång och go promenad med en bra pod i lurarna. Sen göra lite rehab-övningar för ljumsken. Tråkigt att det redan är kolsvart ute dock....

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Här har ni två bättre bilder på hårfärgen.
Uppklippt och ljusare. Gillar det starkt!!
Ska hålla det fräscht nu och inte vänta för länge innan jag gör en nyansering igen. Att ha fräscht och fint hår gör faktiskt stor skillnad. Man känner sig verkligen så mycket finare!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer