Vi har haft en underbar solig heldag här i Stockholm.
Strosat runt bland butikerna i fantastiskt höstväder.
Tog en fika på Mood Gallerian, supergott kaffe, avokadomacka och smoothie. Välbehövligt med en paus!
Fotat lite också, men mest bara gått runt och myst. Gillar verkligen Stockholm. Fick med mig två plagg som jag visar när jag kommer hem imorgon. Hittade tyvärr inte så mycket som jag hoppats på, men plånboken är desto gladare ;)
Dagar som dessa gör livet bättre!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Vi bor precis vid centralen vilket är så gött. Tog nån minut att hitta rätt efter tågresan igår. Somnade gött efter lite underbart kvällssnack med Johanna. Hur mysigt är det inte alla ligga och prata med vänner på kvällen tills man sommar?
Vi vakande imorse, utvilade och peppade. Började med en supergod frulle på hotellet, gjorde oss iordning och stack sedan ut i huvudstaden. Shopping står på schemat!
Ska försöka ta en massa bilder såklart.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Blev en supergod lunch med pappa på Nello idag.
Så trevligt att få sitta ner och prata med honom över en god lunch. Speciellt på sin födelsedag, mamma jobbade så hon kunde tyvärr inte hänga med. Men blir till att fira lite mer med familjen på söndagkväll.
Men pappa hade med sig en present. Jag fick min älskade mörkgråa skinnjacka från Primeboots!! Blev så glad, tack mamma och pappa. Älskar att fylla år, framför allt för att man får så mycket kärlek från alla nära och kära. Men även många andra. Jag blir så extremt glad över hur många som hört av sig och grattat. Betyder guld för mig! Tack!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer